Jehovini Svjedoci - Pravi Božji narod !!!

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Roditelj ima pravo nad djetetom do njegove punoljetnosti.

No, prvo moraš imati vjeru i dovoljnu biblijsku spoznaju, da bi shvatio zašto se krv ne uzima.

Shvačanje života od strane ljudi ovoga svijeta je površno i ograničeno.

Mi vjerujemo da je ovaj život samo trenutni, i da postoji pravi, vječni.

E sada, Biblija govori da kršeći Božje zakone i načela, da bi spasili ovaj trenutni život, mi ustvari GUBIMO onaj pravi vječni.

Vidiš, to je pravi razlog ne uzimanja krvi, jer je Bog izričito zabranio, i Izraelcima, a i kršćanima.

:heart: :bye:
Znaci : kod JS roditelji do punoletstva odlucuju o detetovom zivotu (u slucaju koji sam naveo) i oni su odlucili da je "korisno" da im dete umre ??? Pa vi ste bre strvarno bozji narod, kako vas nije sramota da se tako predstavljate.
Cini mi se da si ranije izneo neke kritike kako mi krstavamo decu dok su jako mala i nisu svesna tog cina a sta vi radite,odlucujete do punoletstva da li ce deca da zive ili ne !
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Znaci : kod JS roditelji do punoletstva odlucuju o detetovom zivotu (u slucaju koji sam naveo) i oni su odlucili da je "korisno" da im dete umre ??? Pa vi ste bre strvarno bozji narod, kako vas nije sramota da se tako predstavljate.
Cini mi se da si ranije izneo neke kritike kako mi krstavamo decu dok su jako mala i nisu svesna tog cina a sta vi radite,odlucujete do punoletstva da li ce deca da zive ili ne !
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Vjeruješ li ti u Boga ?

Vjeruješ li da je Biblija Božja Riječ ?

Dali si ti kršćanin ?

Ponovno bi zamolio sve učesnike da se raspravlja o temi : Jehovini Svjedoci - Pravi Božji narod !

Ja sam potvrdu dao sa najmanje 30 biblijskih citata da su Jehovini Svjedoci pravi kršćani, dok nitko nije dao kontra argumente, nego nas samo napadate kroz netrpeljivost.

A cime mislis da ste tu netrpeljivost stekli? Vasim sadistickim pristupima ljudima koji jednostavno ne zele da vas slusaju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back