Jehovini Svjedoci - Pravi Božji narod !!!

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj se ljutiti, ali te ne razumijem što želiš ?

Mi propovjedamo dobru vijest o Božjem kraljevstvu po cijelom nastanjenom svijetu.

Neke zemlje nas bolje prihvate, a neke lošije, no ako misliš da nas muslimanske zemlje prihvaćaju, zato što razmišljaš o sličnostina, kojih baš i nema previše, onda se varaš, jer nas tamo najslabije prihvaćaju. Nemam kod sebe službene podatke svake zemlje da ti konkretno odgovorim u brojkama. :heart: :bye:
Želim da mi odgovoriš na pitanja...:hahaha: Šta ti je nerazumljivo?
Ne ljutim se. Ljutila sam se na početku teme.. sad ćaskamo...:D :lol:

Eto vidiš.. možda je baš tu greška.. treba ljudima predočiti prvo sličnosti, bile one male ili velike...

Vidiš, ja se ne slažem sa tvojim razmišljanjem.

Ako nogometaš uvidi da mu dribling lako čitaju protivnički igrači, on će raditi na promjeni driblinga, no dok ga ne nađe nalazi se u PRELAZNOM RAZDOBLJU u kojem nema SVOJ dribling.

Isto je i sa potragom istine, politike ili pak religije. Kada je osoba u prelaznom razdoblju, tada kod nje ne postoji NJEN STAV. :heart: :bye:

Ako uvidi, on će raditi na tome da ga menja...

U "prelaznom razdoblju" su ljudi najosetljiviju..ako ih poguraš na pogrešnu stranu, mogu da se strmeknu...:lol:

Osoba u prlaznom razdoblju je skolna padu....važi za sve oblasti...a tuđ stav nikoga nije prosvetlio.

Ako uvidi, on će raditi na tome da ga menja...

U "prelaznom razdoblju" su ljudi najosetljiviju..ako ih poguraš na pogrešnu stranu, mogu da se strmeknu...:lol:

Osoba u prlaznom razdoblju je skolna padu....važi za sve oblasti...a tuđ stav nikoga nije prosvetlio.

Djela apostolska 8:30,31 - Nato je Filip pritrčao i čuo ga kako čita proroka Izaiju, pa ga je upitao: “Razumiješ li to što čitaš?” On je odvratio: “Kako bih mogao ako me tko ne uputi?” I zamolio je Filipa da se popne i sjedne kraj njega. :heart: :bye:

To ti je odgovor, da je logično ako se nezna da se pita, a ne da se traži u sebi. :bye:

Matej 7:7,8 - Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se! Jer tko god moli, prima. Tko god traži, nalazi. I tko god kuca, otvorit će mu se. :heart:

Ja baš mislim da treba u sebi da se traži...logičnije je...pitaš kad ti treba pomoć.

Čudno joj je što si na KULTURAN način uzvratila.

No, to je NESVJESNA pohvala Jehovinim Svjedocima.

Galaćanima 6:10 - Zato, dakle, dok za to imamo priliku, činimo dobro svima, a naročito svojoj braći u vjeri. :heart: :bye:

religija je napravljena radi lakseg upravljanja sirokim masama...jako mi je zao ljudi kao sto si ti kome je ceo zivot naklonjen jednoj lazi..
zao mi te je...

Kako JS postuju druge?

Jednostavno. Ako osoba kaže kako ne želi mjenjati svoju religiju, ili ako govori kako je cijeli život radila, a misli na kritičko osvrtanje prema nama, tada joj uzvratimo poštovanje prema njenom mišljenju i stavu. Nikoga ne prisiljavamo na ništa, a svima iskazujemo poštovanje, sve dok se ne kosi sa Božjim zakonom.

Ako misliš na nešto konkretno, slobodno pitaj. :heart: :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back