nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Muzicki... ili fizicki? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apach:LjudOVi, pa nije Luis bass tako dobar da treba da se ugledate na njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala na podrssci! Pozdrav i tebi, kao da te nessto nije bilo ovih danadiretore:pozdrav![]()
Apach:Da onda nasstimam zzice ... i zavrtim rezacc ...
Stvarno je dossao red za KONACCNO OKUPLJANJE (htedoh napisati "konaccni obraccun")!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikodim:Slazem se... u potpunosti...
Dakle, konacni obracun, gotovi ste... pivom cu vas srediti.8-) 8-)
nikodim:Gde si ti... ima li kakvih svirki kod vas?
)))., kao što sam i sam. Što ćeš, tako je uvek u januaru.begešar:Pozdrav drugari. Malko sam izostajao sa ovih stranica ( a boga mi i drugih). Kod kuće nemam komp a na poslu saviše od posla, a ono malo vremena što se otme uglavnom potrošim kontaktirajući sa vlasnicima klubova i organizatorima raznoraznih festivala po Srbiji i u okruženju. Nova je godina pa treba zapeti u nove radne pobede stoga sam se svesrdno bacio na organizovanje što više svirki za moj bend. I dobro to ide za sada. Bili smo 14. u Senti u čuvenom Mojo klubu (po meni jedna od najboljih svirki koje smo odsvirali do sada, a kako i ne kada sviraš u najboljem klubu u Jugi). 21 smo u Apatinu, 27 u Odžacima, a 28 u Somboru..... i idemo dalje. Svakako nisam zaboravio na stare dobre bluz i džez barabe. Ostajte mi lepi i debeli. Introitus na dijetu)))., kao što sam i sam. Što ćeš, tako je uvek u januaru.
Ajd' u zdravlje !!!
begešar:Pozdrav drugari. Malko sam izostajao sa ovih stranica ( a boga mi i drugih). Kod kuće nemam komp a na poslu saviše od posla, a ono malo vremena što se otme uglavnom potrošim kontaktirajući sa vlasnicima klubova i organizatorima raznoraznih festivala po Srbiji i u okruženju. Nova je godina pa treba zapeti u nove radne pobede stoga sam se svesrdno bacio na organizovanje što više svirki za moj bend. I dobro to ide za sada. Bili smo 14. u Senti u čuvenom Mojo klubu (po meni jedna od najboljih svirki koje smo odsvirali do sada, a kako i ne kada sviraš u najboljem klubu u Jugi). 21 smo u Apatinu, 27 u Odžacima, a 28 u Somboru..... i idemo dalje. Svakako nisam zaboravio na stare dobre bluz i džez barabe. Ostajte mi lepi i debeli. Introitus na dijetu)))., kao što sam i sam. Što ćeš, tako je uvek u januaru.
Ajd' u zdravlje !!!
klika:Kad spomenu MoJo, to je jedan od najboljih klubova u zemlji.......nisam davno bio , jel` isti onaj stari MoJo? Uvek je bilo odlicnih svirki, enterijer i cela atmosfera me je uvek iznova obarala sa nogu.
introitus:Evo dma' cu na diet-u sa diet margarinom :-)
Nego cuh i ja za taj mojo, moram ga posetiti kad-tad...

klika:Kad spomenu MoJo, to je jedan od najboljih klubova u zemlji.......nisam davno bio , jel` isti onaj stari MoJo? Uvek je bilo odlicnih svirki, enterijer i cela atmosfera me je uvek iznova obarala sa nogu.
Apach:Na 100MHz pusstaju FMac, zatim B.Ferrya ...
MoJo ni ja nisam davno posetila, ali dovoljno mi je to ssto je begesar napisao o kvalitetu svirke da znam da mesto joss radi kako valja.
A ssaljite i meni muziku -imam odliccnu vezu oduvek!!!![]()
introitus:Sta da vam kazem sem da hocu u novembru sa vama tamo!
Drago mi je da ste uzivali :-)
begešar:Još bolji rekao bih. I ja sam do sada bio u Moju par puta kao turista na nekim svirkicama. No prvi put smo se 14. popeli na binu ovog kluba i osećaj je neopisiv. Od dočeka gazde lokala do kulture i muzičke obrazovanosti publike koja je na naše iznenađenje i za razliku od tipičnog posetioca svirki u velikom broju počela da stiže u klub već za vreme tonske probe. Kafana ima kompletnu ponudu. Veoma mi se dopada običaj ljudi da stignu u klub već oko 20 h naruče večeru i dok obeduju već su u prilici da čuju bend na tonskoj probi. Tako smo doživeli situaciju da po prvi put na tonjaku imamo više posetilaca nego na nekim svirkama. Takav pristup publike nas je pomerio pa smo poginuli kada je svirka počela. Prelepa atmosfera, ljudi koji pevaju sa vama sve pesme, neprocenjivo. Šta reći, čast i zadovoljstvo svakog muzičara. A posle svirke večera za bend ( zaista retka pojava na klupskim svirkama) uz "po koju" kapljicu, pa u kombi i pravac NS gde smo usnuli snom pravednika. Neprocenjivo. Neopisivo nas raduje poziv Viktora, gazde Mojo kluba da sviramo na tradicionalnom MOJO BLUES FESTU u novembru.
Apach:Na 100MHz pusstaju FMac, zatim B.Ferrya ...
MoJo ni ja nisam davno posetila, ali dovoljno mi je to ssto je begesar napisao o kvalitetu svirke da znam da mesto joss radi kako valja.
A ssaljite i meni muziku -imam odliccnu vezu oduvek!!!![]()
batka_mija:ljudi, pa ovo je stvarno odlicna tema!!!