nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Apach:pa nemoj bass tako! Postoje joss dzentlEmeni
![]()
Postoje... a postoje i dzentLemnke... znam neke... mnogo fine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apach:pa nemoj bass tako! Postoje joss dzentlEmeni
![]()
introitus:Ja nisam imao srece sa njihovim programom, uvek sam naletao na nekakav bezvezni metal i sl. I signal im nije nesto tj. ima nekakav brum i nesto su mi tisi od ostalih stanica...
Ovde u Sapcu slusam radio Sabac najcesce kas slusam radio, 202 sam ponekad slusao u Bg-u...nikodim:Imas ih i na netu, ne znam kakvu konekciju imas ali mozes da ih slusas i tako. Kod mene se odlicno cuju, cak na dve razlicite frekvencije... Upravu si, uglavnom rokaju neke metalce, ali oko ponoci umeju da puste i normalnu muziku, znas sta pod tim podrazumevam.![]()
Od NS stanica jedino stotku poznajem i njihova frekvencija je 100MHz-a...nikodim:Ja jedino slusal 202 kada slusam radio... da, ranije sam slusao neki Radio Novi Sad ili tako nesto i oni su imali odlicne muzike a sada, nemam pojma ni na kojo frekvenciji mogu da se uhvate.![]()
Ne znam, odavno je ne slusam, ranije je bila odlicna radio stanica.nikodim:E to vec ne znam... sta tu ima od muzike... mislim... ima li neceg zanimljivog i kada?
Pisala sam ti o toj stanici navodeci ssta pusstaju trenutno (u onom trenutkunikodim:E to vec ne znam... sta tu ima od muzike... mislim... ima li neceg zanimljivog i kada?
)Ma mi samo ponekad (na svu srecu ne i uvek) moramo same da se branimo i da izgledamo opasnonikodim:Postoje... a postoje i dzentLemnke... znam neke... mnogo fine.![]()
Apach:Pisala sam ti o toj stanici navodeci ssta pusstaju trenutno (u onom trenutku)
Apach:Ma mi samo ponekad (na svu srecu ne i uvek) moramo same da se branimo i da izgledamo opasno![]()
Dobro, ako ti se ne svidja indijansko ime Salvet Koji Lebdi (i nije neko) moze nesto kao... Bluzer Koji Se Smesi ili Pevajuci Pogled...Apach:Taj nemam! Imass da menjass?
![]()
Sta bi sve uradila samo da me nagovoris da pevam...Vazi, mada znam samo refren. Podseca na Elvisove pesmice...Apach:Moguce, moguce! Znass da meni morass da otpevass da bih znala ...
Mahalia Jacson, poznato ime, ali nista od nje ovde. Kako mi "odzvanja" Down By The River Side, viseglasno u nekoj blues/rock varijanti?! Da li je to njena pesma prepevana ili gresim?nikodim:Opet se ja hvalim..Sta da radim kada imam razlog. najzad sam preuzeo taj CD sa nekih 35 stvarcica mahalie jacson... ljudi, necete mi verovati, ovo je odlicno.... gospel je pravo cudo.
Ne znam koliko ste i da li ste je slusali ali ovo vredi, jako, jako mnogo...
Mislim da nema osobe koja nije cula legendarnu stvarcicu Down By The River Side.
sublimacija:Mahalia Jacson, poznato ime, ali nista od nje ovde. Kako mi "odzvanja" Down By The River Side, viseglasno u nekoj blues/rock varijanti?! Da li je to njena pesma prepevana ili gresim?

simpaticcno je! Ali bi mozzda visse odgovaralo Slomljeno Kolenosublimacija:indijansko ime Salvet Koji Lebdi ...
Znass ti mene! A I IMALA SAM UTISAK DA NIJE TAKO TESSKOsublimacija:Sta bi sve uradila samo da me nagovoris da pevam...
To je onda DeanMartin sigurnosublimacija:Vazi, mada znam samo refren. Podseca na Elvisove pesmice...
Nisam imala prilikeArnold_Layne:sluša li neko Crusaderse?
nikodim:Ovaj gospel cisto muzicko savrsenstvo, neverovatno. Vec nekoliko dana bez pauze slusam Mahaliui jednostavno nema kraja... nema pocetka, samo uzivanje. Kako se ti ljudi igraju sa svojm svemocnim glasovima to nikada i nigde nisam cuo. Prosto je neverovanta ta snaga i lepota koje se krije u njihovim vokalima, instrumenti su im gotovo nepotrebni. Ipak... klavir je taj koji ih dize do neba... toliko emocija nabijenih u tom gospelu, toliko snage i lepote, da se to jednostavno recima, bez obzira na fond istih, nikako ne moze opisati. To jednostavno traba cuti... reci su suvisne.
Ljudi, slusajte gospel i uvek cete biti ispunjeni tim bogatstvom kojim obiluje crna populacija. Hvala bogu da postoje, strasno je zamisliti ovaj svet bez njih. Nigde nism cuo toliko lepote na jednom mestu... ovo je nenormalno dobro.