nikodim:
Ovih dana bi trebalo da "pribavim" malo bolju konekciju, tako da cu morati da skinem nesto od pomenutog "banda". Jako dugo sam tragao za gospelom jer sam ga slabo slusao. Ali kada "uzjasem" new network, necu se skidati dok se svi ruteri ne zapale od download-a. mahaliu sam skidao kod druga sa Lime Wire-om i odlicno radi to programce. Secam se da si mi preporucio DC++ vidim da ima dobre ocene ali nisam ga jos skinuo sa neta.
Inace, sta bi sam onim cudesnim gitaristom iz tvojih krajeva, jesi li nabavio neki audio zapis te svirke?
Da, kako je bilo na casovima, ako se dobro secam napisao si da si pregovara sa njim oko casova gitare?
Pozdrav, beli-crni covece.
Ne, ja sam ti upravo preporucio LimeWirePro koji ja koristim, DC++ mi se uospte ne svidja, ne radi ni blizu kao LimeWire. Takodje ces preko njega naci dosta toga od GGQ.
Imas jos jednu varijatnu za skidanje koja je mnogo brza, skoro sam to otkrio , idi na sajt
www.mp3bre.com i tamo ima odlicnih linkova za skidanje svega i svacega, uglavnom se koristi nemacki sajt
www.rapidshare.de .
E sad, malo uputstvo, kada otvoris ponudjeni link za skidanje , onda ti se otvori novi prozor u kome kliknes u tabeli na FREE kolonu , dugme FREE. Onda ti se otvori nova stranica i negde dole citaj, imas broj sekundi ili minuta za koliko ce ti se otvoriti polje u kome ces ukucati tri slova/broja kao neka vrsta lozinke, znaci , sacekaj recimo 30-40 sekundi i pojavice ti se to polje. Kada ukucas sve to pocece download, tj . ti odaberes destinaciju na disku gde to zelis da sacuvas. Download ide jako brzo, naravno u zavisnosti od tvoje konekcije.
Naci ces i jedan album od Mihalie, Greatest Hits koji sam upravo skinuo, ima 20 numera.
Imas u delu za Blues i Jazz dosta toga zanimljivog.
Samo jedna napomena, kada skines jedan fajl, nece ti dozvoliti u narednih 80-tak minuta da ponovo skidas, ali recimo u toku dana mozes ponoviti to par puta, treba strpljenja ali za nekoliko dana/nedelja mozes natenane sve skinuti sto ti se svidja, samo polako.
Nisam imao vremena da se vidim sa tim gitaristom kojeg sam spominjao, mozda sada u nedelju ako ne odem na skijanje. Mnogo je stvari u planu pa ne stizem sve da uradim. Ima dana, uradicu to nekom drugom prilikom, napalio sam se na skijanje, kompletirao sam svu opremu prosle nedelje i u subotu konacno odradio jednu seansu posle tacno 20 godina od kada sam zadnji put stao na skije.
Srecno skidanje muzike i da te veza dobro sluzi.......pretpostavljam da ti drug ima ADSL ili nesto slicno.