B 

Butterflies And Hurricane
Gost
cestitam jubilarni stoti post na mojoj temi, a josh nije zakljuchana, yahooooooooo
Otpevaj nam neshto u to ime
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cestitam jubilarni stoti post na mojoj temi, a josh nije zakljuchana, yahooooooooo

Prvo jezikom dobuj po vrhu njegovog ljubičastog komšije od prekoputa. Kad on počne da izvija svoje dupe i ciči kao neka šiparica, pređi usnama po čitavoj dužini Ljubičastog, a zatim ga na nekoliko trenutaka strpaj u usta.
Zatim ga izvadi i blago mu grickaj kožicu, pa ga definitivno i neopozivo celog usisaj. Ono što ne može da stane u usta, obuhvati prstima i miluj polukružnim i gore-dole pokretima.
Za sve to vreme levom rukom, dešnjakinjo, drži dignutu svoju plavu kosu i predano s lica sklanjaj pramenove koji bi pali preko njega, sve zato da bi on mogao da te gleda. I sve vreme ga gledaj u oči, ni za tren ne spuštaj pogled, kao da razmišljaš "odakle znam ovo dupe?!".
:-)

...ta ko još jede vanilice po ovoj zimoći....mi cemo se zadovoljiti vanilicama
...ta ko još jede vanilice po ovoj zimoći....
...treba ti jaka 'rana...

...o, doope, moje doope, od miloshte gooza
...o, doope , tvoje doope, inspiracija za dzeza i bluza
...o, doope, nashe doope , uzrok keza i suza.....
i kad je chwrsto i kad ljulja ja ga zovem boolja....:grin::grin::grin:
Boooolje boooljeeee....Priznajem...
Nego gde da nadjem foku u sred novembra?

ma to je metafora bila, nadji nekog ko ***** k'o foka, pa mu vadi mas':-D
...pa ti batice,kenjaš ko foka....ma to je metafora bila, nadji nekog ko ***** k'o foka, pa mu vadi mas':-D
...pa ti batice,kenjaš ko foka....
...iscedila bi od tebe čitavu 'vanglu masti...

Sad vishe ne zelim. Sada sam javno uvredjena i povredjena... I teshko mi je :-(
.....aaaaaaaaaaaa ha.......eto ti ga sad, pa to i jeste pojenta, kako drukche da mi vidi doope
jawno izvinjenje, bezmalo najomiljenijoj ni urmashici, povlachim sve shto sam rek'o zbogradi potpunosti moje lichnosti:-D:-D