B
Butterflies And Hurricane
Gost
cestitam jubilarni stoti post na mojoj temi, a josh nije zakljuchana, yahooooooooo![]()
Otpevaj nam neshto u to ime
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cestitam jubilarni stoti post na mojoj temi, a josh nije zakljuchana, yahooooooooo![]()

Prvo jezikom dobuj po vrhu njegovog ljubičastog komšije od prekoputa. Kad on počne da izvija svoje dupe i ciči kao neka šiparica, pređi usnama po čitavoj dužini Ljubičastog, a zatim ga na nekoliko trenutaka strpaj u usta.
Zatim ga izvadi i blago mu grickaj kožicu, pa ga definitivno i neopozivo celog usisaj. Ono što ne može da stane u usta, obuhvati prstima i miluj polukružnim i gore-dole pokretima.
Za sve to vreme levom rukom, dešnjakinjo, drži dignutu svoju plavu kosu i predano s lica sklanjaj pramenove koji bi pali preko njega, sve zato da bi on mogao da te gleda. I sve vreme ga gledaj u oči, ni za tren ne spuštaj pogled, kao da razmišljaš "odakle znam ovo dupe?!".
:-)

...ta ko još jede vanilice po ovoj zimoći....mi cemo se zadovoljiti vanilicama![]()
...ta ko još jede vanilice po ovoj zimoći....
...treba ti jaka 'rana...

...o, doope, moje doope, od miloshte gooza
...o, doope , tvoje doope, inspiracija za dzeza i bluza
...o, doope, nashe doope , uzrok keza i suza.....
i kad je chwrsto i kad ljulja ja ga zovem boolja....:grin::grin::grin:
Boooolje boooljeeee....Priznajem...
Nego gde da nadjem foku u sred novembra?
ma to je metafora bila, nadji nekog ko ***** k'o foka, pa mu vadi mas':-D
...pa ti batice,kenjaš ko foka....ma to je metafora bila, nadji nekog ko ***** k'o foka, pa mu vadi mas':-D
...pa ti batice,kenjaš ko foka....
...iscedila bi od tebe čitavu 'vanglu masti...
Sad vishe ne zelim. Sada sam javno uvredjena i povredjena... I teshko mi je :-(
.....aaaaaaaaaaaa ha.......eto ti ga sad, pa to i jeste pojenta, kako drukche da mi vidi doope![]()
jawno izvinjenje, bezmalo najomiljenijoj ni urmashici, povlachim sve shto sam rek'o zbogradi potpunosti moje lichnosti:-D:-D