Aleksa.:Zovu se Kreativni centar za decu" Big Blue",imaju tri vaspitacice od kojih su dve medicinske sestre vaspitači,a saradnike sa muzičke i likovne akademije , engleski sa instituta iz Jovanove.Moja prijateljica je dete dala u privatni vrtic koji je bio u okviru stambene zgrade u prizemlju gde su roditelji i deca svakodnevno bili izlozeni psovkama komšija koji su pošto- poto hteli da ih oteraju jer im je smetala buka ,stalno odlaženje i dolaženje i koji su namerno izvodili svoje ljubimce da vrše nuždu na travnatom delu terena gde su vaspitači izvodili decu.Vlasnica tog vrtica je vrlo brzo zatvorila a najstrašnije je što su deca morala da idu u druge vrtice i ponovo prolaze kroz adaptaciju.Što je bio veliki stres i za decu i za roditelje .
Big Blue je zasebni objekat(izgled mu opravdava ime)sa sopstvenim ograđenim dvorištem a nalazi se u centru pešačke zone bloka 24 u blizini grčko -kiparskog.Zadovoljna sam jer je moje dete srećno tamo i vrtić doživljava kao drugu kuću.
Kako deca provode dan u Big Blue, sta uce i kako se igraju i da li postoje grupe po uzrastu i koja je cena, i da li imaju aktivnosti van vrtica i da li se dodatno placaju, tipa bazen, jezici, gimnastika ili tako nesto.