Kada je Novi Beograd u pitanju i nema neki veliki izbor ,sve je nešto bezveze po iznajmljenim stanovima bez dvorišta,itd.Mi smo se selili baš puno puta ima nema vrtića u koji nisam ušla,na novom Beogradu jedino Big Blue iz Grčko -Kiparskog u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 77 ima da kažeš stvarno uslove.Prvo su zaseban objekat za sebe,drugo imaju svoje dvorište i neki amfiteatar ispred njega.Kada sam otišla nabili su nam na obuću nekakve navlake zelene kao što nose doktori da bi smo mogli da vidimo
unutrašnjost.A unutra sve ima ,dete nije htelo da ide, bilo me posle blam od ljudi.
Nije što moje dete ide tamo ali stvarno su ok.Imaju tri obroka dnevno,dve užine,kupovne sokove i vodu.Od prostorija imaju spavaonicu i igraonicu , trpezariju,kuhinju dva toaleta jedan za decu a drugi za vaspitače i roditelje.Stalno prave neke priredbe i dete mi je dosta napredovalo,nepsuje više.To jedino dobro kod privatnih vrtića što privatnici imaju pare da plate vaspitačice a ne da maltretiraju decu kao u državnom.I što je meni dosta bitno u opšte nisu skupi,samo što nemaju uvek mesta morali smo da čekamo da krenu neka deca u prvi razred da bi nas primili.[/QUOTE
Jednom sam gledala u jutarnjem programu odlomak sa njihove priredbe, ali sam upala verovatno pred kraj priloga o njima!
Živim u Zemunu i N.B mi nije daleko, samo nikako ne mogu da pronadjem njihov telefon, da se informišem direktno kod njih.
Glupo mi je da upadam nenajavljena, ipak je to dečija ustanova i ne mogu tek tako da ih remetim, prvo bih se raspitala i najavila.
Aleksa, ako imate broj tel., pošaljite mi molim vas.
I kakva su vam iskustva što se njihovog programa tiče, šta rade i sl.?