- Poruka
- 30.478
Јеси ли је прочитао?![]()
"Jasenovac" ili "U mučilištu-paklu Jasenovac", Đorđe Miliša, Zagreb, 1945.
Za one koji tvrde da se sakrivala istina o Jasenovcu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси ли је прочитао?![]()
"Jasenovac" ili "U mučilištu-paklu Jasenovac", Đorđe Miliša, Zagreb, 1945.
Za one koji tvrde da se sakrivala istina o Jasenovcu.![]()
Jesi li je ti pročitao?Јеси ли је прочитао?
Први сам питао.Jesi li je ti pročitao?
Исправно збори Милан Брдар
Из које године је филм?Jasenovac - dokumetarni film snimljen u Titovoj Jugoslaviji
JASENOVAC ustaški logor smrti - Dokumentarni Film
1983Из које године је филм?
Значи није из Брозове Југославије.
Brozova Jugoslavija je postojala i 1983.Значи није из Брозове Југославије.
Јел се ти слажеш за изреченим у овом филму?
Јесте али је он био мртав а она почела да се урушава.Brozova Jugoslavija je postojala i 1983.
Iznete su istorijske cinjenice.
Tito je umro 1980, a onda je SFRJ bila jaka.Јесте али је он био мртав а она почела да се урушава.
Да ли се слажеш са њима или не питао сам?
Јесте а већ следеће године кренуо је хаос на Косову.Tito je umro 1980, a onda je SFRJ bila jaka.
Sa kim da li se slazem ?
Ti se ne slazes ?Јесте а већ следеће године кренуо је хаос на Косову.
Са изреченим како кажеш историјским чињеницама из филма?
Можеш ли једном да одговориш без врдања.Ti se ne slazes ?
Sta nije tacno iz dokumentarnog filma ? Zivi svedoci su pricali o ustaskim zlocinima u Jasenovcu, i sta sada tu nije istina ?Можеш ли једном да одговориш без врдања.
Па ништа ето твог Славка Кватерника називају усташким крилником, не знам шта им би.Sta nije tacno iz dokumentarnog filma ? Zivi svedoci su pricali o ustaskim zlocinima u Jasenovcu, i sta sada tu nije istina ?
Slavko Kvaternik je bio komadant domobranstva, koji je bio smenjen i proteran , jer Pavelic nije bio zadovoljan njegovim radom,Па ништа ето твог Славка Кватерника називају усташким крилником, не знам шта им би.
Кажу да је усташки крилник, Павелићев најближи сарадник и оснивач НДХ.Slavko Kvaternik je bio komadant domobranstva, koji je bio smenjen i proteran , jer Pavelic nije bio zadovoljan njegovim radom,
Imali smo temu pre nekoliko godina, i sam si ucestvoivao u raspravi, znas stvari.Кажу да је усташки крилник, Павелићев најближи сарадник и оснивач НДХ.
Знам зато сам те и питао.Јер твоје писање овде одступа чак и од комунистичке устаљене пропаганде.Imali smo temu pre nekoliko godina, i sam si ucestvoivao u raspravi, znas stvari.