Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je ista situacija i sa mnom..a sto se tice humora kod mene je ' jedna ali vredna 'Imam i ja slican problem, vrlo cesto me ljudi podcene. Trudim se da uvek budem ljubazna i korektna, a mnogi to mesaju sa naivoscu. Cesto mi se desavalo, u raznim sferama zivota, da me ljudi napadnu, a ja im istog trenutka uzvratim. Ne mislim samo verbalno. (mada ne mislim ni na nasilje) Posle se kao cude. Ali me makar nakon toga zaobilaze.
Ne mogu sad da se setim, ali mislim da ima to veze sa Marsom, makar kod mene. Pogledacu pa se javljam.
TO bolje pitaj neku ribu ili djevicu.one znaju najbolje kako zavesti muskarca jarcaZato bih ja volela da znam kako zavesti Jarca![]()
TO bolje pitaj neku ribu ili djevicu.one znaju najbolje kako zavesti muskarca jarca
A posto ti mijenjas partnere cesce onda i nemas potrebe da ga zavodis![]()
Molim te da ne pravis takvu sliku o meni,....Sta ti uopste znas o meni????
ok izvini.na osnovu tvojih dosadasnjih tekstova stekao sam utisak da si avanturisticki tip djevojke.nisam mislio nista lose ali moj savjet ti je da ako volis provode previse da onda trazis nekog strijelca ili vodoliju.tesko ce ti koji jarac dopustiti da hodas gdje zelis.a naravno da te ne znam dobro.mozda si ti u prirodi sasvim drugacija osoba nego sto se predstavljas ovdje.cak sta vise pada mi i na pamet da bi mogla biti jako emotivna i da ovim svojim tekstovima sakrivas svoju melanholicnu priroduako ikoga znam dobro to su bikice i djevice
![]()
Cujes ja sam jarac podznak strijelac sa mjesecom u lavu itd i tako da znam sta znaci biti energican,imati jaku volju,biti uporan itd.uopse mi nije stalo da te analiziram.jednostavno ubijam vrijemeJa jesam takva ali vodolija i strelac su suvise hladni za mene,..a ovaj jarac je takav,....nije ni ljubomoran ni emotivan ni nista,..voli da se provodi, ali ja bi njega da zavedem...
To sto ja volim sex ne mora da znaci da sam ja dorlja!? Razumes??? I ne menjam partnere svako vece vec samo uzivam sa najboljima koji je za sada dvoje ako vec moras da znas i ti nisi tu da bi mene analizirao.
Cujes ja sam jarac podznak strijelac sa mjesecom u lavu itd i tako da znam sta znaci biti energican,imati jaku volju,biti uporan itd.uopse mi nije stalo da te analiziram.jednostavno ubijam vrijemea to sto imas sex sa dvojicom to je tvoja stvar.stvarno mi to nisi morala reci jer me bas ne zanima.samo sam mislio da ti odgovorim na tvoja pitanja.
Dobro i kako zavesti hladnog, bez emocionalnog jarca????
ona italijanska manekenka koja se udala za predsednika Francuske Sarkozija...
Pa sta mislis-te, dali su zene jarcevi fatalne? Znas ono fam fatal.
Meni su recimo vise sexipilnnije i vatrenije zene Skorpije nego zene Jarcevi,...