JARCEVI

Zato bih ja volela da znam kako zavesti Jarca :D[/QUOTE]
TO bolje pitaj neku ribu ili djevicu.one znaju najbolje kako zavesti muskarca jarca;)
A posto ti mijenjas partnere cesce onda i nemas potrebe da ga zavodis:D

Imam i ja slican problem, vrlo cesto me ljudi podcene. Trudim se da uvek budem ljubazna i korektna, a mnogi to mesaju sa naivoscu. Cesto mi se desavalo, u raznim sferama zivota, da me ljudi napadnu, a ja im istog trenutka uzvratim. Ne mislim samo verbalno. (mada ne mislim ni na nasilje) Posle se kao cude. Ali me makar nakon toga zaobilaze. ;)
Ne mogu sad da se setim, ali mislim da ima to veze sa Marsom, makar kod mene. Pogledacu pa se javljam.
Ovo je ista situacija i sa mnom..a sto se tice humora kod mene je ' jedna ali vredna ' :D
Dragi moji Jarcevi samo da znate da vas pratim iako mi sve vise vremena po nestaje za to,ova godina kod mene se zahuktala kao parna masina, sva Jarcevska ambicioznost,marljivost kao da je isplivala u jednom trenutku na povrsinu ali ne zalim se ;) Takodje vidim da nam je tema uvek u prvih top no.3, tako i nastavitttteeeee.
Pozzzzz za ILO ,shoshon,vekish..ma za sve Kozice i Jarceve ;)

TO bolje pitaj neku ribu ili djevicu.one znaju najbolje kako zavesti muskarca jarca;)
A posto ti mijenjas partnere cesce onda i nemas potrebe da ga zavodis:D

Molim te da ne pravis takvu sliku o meni,....Sta ti uopste znas o meni????[/QUOTE]

ok izvini.na osnovu tvojih dosadasnjih tekstova stekao sam utisak da si avanturisticki tip djevojke.nisam mislio nista lose ali moj savjet ti je da ako volis provode previse da onda trazis nekog strijelca ili vodoliju.tesko ce ti koji jarac dopustiti da hodas gdje zelis.a naravno da te ne znam dobro.mozda si ti u prirodi sasvim drugacija osoba nego sto se predstavljas ovdje.cak sta vise pada mi i na pamet da bi mogla biti jako emotivna i da ovim svojim tekstovima sakrivas svoju melanholicnu prirodu;)ako ikoga znam dobro to su bikice i djevice:D

Molim te da ne pravis takvu sliku o meni,....Sta ti uopste znas o meni????

ok izvini.na osnovu tvojih dosadasnjih tekstova stekao sam utisak da si avanturisticki tip djevojke.nisam mislio nista lose ali moj savjet ti je da ako volis provode previse da onda trazis nekog strijelca ili vodoliju.tesko ce ti koji jarac dopustiti da hodas gdje zelis.a naravno da te ne znam dobro.mozda si ti u prirodi sasvim drugacija osoba nego sto se predstavljas ovdje.cak sta vise pada mi i na pamet da bi mogla biti jako emotivna i da ovim svojim tekstovima sakrivas svoju melanholicnu prirodu;)ako ikoga znam dobro to su bikice i djevice:D[/QUOTE]

Ja jesam takva ali vodolija i strelac su suvise hladni za mene,..a ovaj jarac je takav,....nije ni ljubomoran ni emotivan ni nista,..voli da se provodi, ali ja bi njega da zavedem...
To sto ja volim sex ne mora da znaci da sam ja dorlja!? Razumes??? I ne menjam partnere svako vece vec samo uzivam sa najboljima koji je za sada dvoje ako vec moras da znas i ti nisi tu da bi mene analizirao.

ok izvini.na osnovu tvojih dosadasnjih tekstova stekao sam utisak da si avanturisticki tip djevojke.nisam mislio nista lose ali moj savjet ti je da ako volis provode previse da onda trazis nekog strijelca ili vodoliju.tesko ce ti koji jarac dopustiti da hodas gdje zelis.a naravno da te ne znam dobro.mozda si ti u prirodi sasvim drugacija osoba nego sto se predstavljas ovdje.cak sta vise pada mi i na pamet da bi mogla biti jako emotivna i da ovim svojim tekstovima sakrivas svoju melanholicnu prirodu;)ako ikoga znam dobro to su bikice i djevice:D

Ja jesam takva ali vodolija i strelac su suvise hladni za mene,..a ovaj jarac je takav,....nije ni ljubomoran ni emotivan ni nista,..voli da se provodi, ali ja bi njega da zavedem...
To sto ja volim sex ne mora da znaci da sam ja dorlja!? Razumes??? I ne menjam partnere svako vece vec samo uzivam sa najboljima koji je za sada dvoje ako vec moras da znas i ti nisi tu da bi mene analizirao.[/QUOTE]
Cujes ja sam jarac podznak strijelac sa mjesecom u lavu itd i tako da znam sta znaci biti energican,imati jaku volju,biti uporan itd.uopse mi nije stalo da te analiziram.jednostavno ubijam vrijeme;)a to sto imas sex sa dvojicom to je tvoja stvar.stvarno mi to nisi morala reci jer me bas ne zanima.samo sam mislio da ti odgovorim na tvoja pitanja.

To sto ja volim sex ne mora da znaci da sam ja dorlja!? Razumes??? I ne menjam partnere svako vece vec samo uzivam sa najboljima koji je za sada dvoje ako vec moras da znas i ti nisi tu da bi mene analizirao.
Cujes ja sam jarac podznak strijelac sa mjesecom u lavu itd i tako da znam sta znaci biti energican,imati jaku volju,biti uporan itd.uopse mi nije stalo da te analiziram.jednostavno ubijam vrijeme;)a to sto imas sex sa dvojicom to je tvoja stvar.stvarno mi to nisi morala reci jer me bas ne zanima.samo sam mislio da ti odgovorim na tvoja pitanja.[/QUOTE]

Pogresno si me shvatio,...nije fer jer ti stalno imas neke predrasude o meni,..ispada da sam ne znam ni ja sta ovde jer otvoreno pricam o sexu i volim sex.
Tema je JARAC a ne Samantha prema tome ,...ja sam trazila savet kako osvojiti Jarca,..a ti si pokrenuo ovu sasvim nebitnu temu o meni.

Cujes ja sam jarac podznak strijelac sa mjesecom u lavu itd i tako da znam sta znaci biti energican,imati jaku volju,biti uporan itd.uopse mi nije stalo da te analiziram.jednostavno ubijam vrijeme;)a to sto imas sex sa dvojicom to je tvoja stvar.stvarno mi to nisi morala reci jer me bas ne zanima.samo sam mislio da ti odgovorim na tvoja pitanja.

Pogresno si me shvatio,...nije fer jer ti stalno imas neke predrasude o meni,..ispada da sam ne znam ni ja sta ovde jer otvoreno pricam o sexu i volim sex.
Tema je JARAC a ne Samantha prema tome ,...ja sam trazila savet kako osvojiti Jarca,..a ti si pokrenuo ovu sasvim nebitnu temu o meni.[/QUOTE]
nisam ja pokrenuo nikakvu temu o tebi i dobro znam da je tema JARAC.Nemam ja nikakve predrasude o tebi niti si mi nesto posebno zanimljiva.jednostavno razgovaram sa svim osobama koji se nadju u ovoj temi.ako ti smeta nemoj da odgovaras na moje tekstove.;)

Slažem se sa Vekish, stvarno je malo degutantno da nastavljate ovu ličnu raspravu na javnoj temi (daniele i samantha) Imate privatne poruke.

Pozdrav Ekonomistkinji i Vekish, i vi nama nedostajete :heart: :)

Pa sta mislis-te, dali su zene jarcevi fatalne? Znas ono fam fatal.

vecina astrologa tvrdi da su zene jarcevi jako muskobaraste sa izrazenim i jakim kostima ali sa druge strane vjerovatno najjace licnosti u citavom zodijaku.mada ja znam i drugih primjera pa se nebi slozio sa tom konstataciojom.ali iskreno nikad se u zivotu nisam zaljubio u zenu jarca niti mi se neka svidjela iako ima lijepih primjeraka.opet znam muskaraca kojima su bas zene jarcevi svetinja;)

Prvi put cujem da su muskobanjaste....Ako koscatoscu smatras izrazene jagodce - ne znam sta bih rekla kad postoje i silikonski implanti da se postigne taj efekat...

Back