Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji su to muskarci?
@ Samantha:Negde sam vec naisao na post (mozda je to i bilo na nekom od prethodnih postova na ovoj temi,proveri ako te ne mrzi...) da je mozda najbolji nacin ,pored strpljenja,naravno,da mu nikad ne stavis do znanja da ti je stalo do njega...E,sad ...Prvo sam imao gomilu,pa sam malo razmislio o tome kako je predstavljeno u horoskopu da jedan tipican jarac razmislja pa sam imao nekolicinu :mad:
.... Onda sam shvatio koliko je to :shock::shock:
Na kraju,bilo je 8):wink:
ops: jer od nekih stvari ne mozes pobeci,jelda....hm..Htedoh reci da ,ako zaista imas kvaliteta koje taj tvoj jarac trazi ,mozda ga i upecas...Jednostavno,to nema mnogo veze sa zavodjenjem jer ili imas TO nesto ili nemas...Ja sam,recimo raskinuo sa devojkom u koju sam bio ludo zaljubljen jer sam joj rekao da ne zelim da joj budem ker,tim recima ,posto sam nakon izvesnog vremena svatio da cilja upravo na to...Ona se razocarala ...Otvoreno i bez prenemaganja...Cak je i rekla :"Stvarno?"....Posle toga sam bio s*****n ko dzoger...
Da ne duzim...Jarac ti je zivuljka cudnovata,ne slomi ga ,al` zube polomi... Jednom recju,vecito sumnjicavog jarca mozda i zavedes ,ali taj ce se uvek vracati na pocetak da preispituje svoje i tvoje motive tako da nikada neces biti sasvim sigurna da li si ga zaista zavela ili je to za njega samo privremeno....Eto..
na daniel imao loso iskustvo sa zenom Jarcem, pa sad ...hmm...prica ovako lose o njima...
pa imam puno prijatelja kojima su djevojke rodjene u znaku jarcai stvarno su im privrzeni
![]()
A u kom su znaku ti tvoji prijatelji?[/QUOTE
1 je riba,2 su vodolije i 1 skorpija![]()
A u kom su znaku ti tvoji prijatelji?[/QUOTE
1 je riba,2 su vodolije i 1 skorpija![]()
Auuuu. Pa dobro. Od sad cu malo bolje da obratim paznju na te znakove.![]()
Jednom recju,vecito sumnjicavog jarca mozda i zavedes ,ali taj ce se uvek vracati na pocetak da preispituje svoje i tvoje motive tako da nikada neces biti sasvim sigurna da li si ga zaista zavela ili je to za njega samo privremeno....Eto..
gazela pa ti si veci kriticar od mene![]()

To je zato sto sam Jarac...![]()
heheh.znamstvarno smo extremni u tome.mene neki napadaju zbog toga jer valjda ne mogu da shvate da neko moze biti tako tvrdokoran i principjelan u svojim stavovima i zahtjevima.nije mi se ni jedna djevojka svidjela ima sigurno 2 godine da sam ono rekao ova je stvarno za mene da bi imao vezu sa njom.sto se sexa tice svidi mi se svaki dan njih 50.to je druga prica
![]()