JARCEVI

Ma ne, on samo zeli da isprovocira nas Jarice da bi postavile svoje slike ovde, da dokazemo kako nije istina ono sto je rekao. Ma prepredeni su ovi muskarci Jarcevi ;)

@ Samantha:Negde sam vec naisao na post (mozda je to i bilo na nekom od prethodnih postova na ovoj temi,proveri ako te ne mrzi...) da je mozda najbolji nacin ,pored strpljenja,naravno,da mu nikad ne stavis do znanja da ti je stalo do njega...E,sad ...Prvo sam imao gomilu :confused::confused::confused: ,pa sam malo razmislio o tome kako je predstavljeno u horoskopu da jedan tipican jarac razmislja pa sam imao nekolicinu :mad::(:confused::roll:.... Onda sam shvatio koliko je to :shock::shock::cry: Na kraju,bilo je 8):wink::oops: jer od nekih stvari ne mozes pobeci,jelda....hm..Htedoh reci da ,ako zaista imas kvaliteta koje taj tvoj jarac trazi ,mozda ga i upecas...Jednostavno,to nema mnogo veze sa zavodjenjem jer ili imas TO nesto ili nemas...Ja sam,recimo raskinuo sa devojkom u koju sam bio ludo zaljubljen jer sam joj rekao da ne zelim da joj budem ker,tim recima ,posto sam nakon izvesnog vremena svatio da cilja upravo na to...Ona se razocarala ...Otvoreno i bez prenemaganja...Cak je i rekla :"Stvarno?"....Posle toga sam bio s*****n ko dzoger...:cry:
Da ne duzim...Jarac ti je zivuljka cudnovata,ne slomi ga ,al` zube polomi... Jednom recju,vecito sumnjicavog jarca mozda i zavedes ,ali taj ce se uvek vracati na pocetak da preispituje svoje i tvoje motive tako da nikada neces biti sasvim sigurna da li si ga zaista zavela ili je to za njega samo privremeno....Eto..

E svaka ti cast! Takav odgovor mi je trebao :D

na daniel imao loso iskustvo sa zenom Jarcem, pa sad ...hmm...prica ovako lose o njima...

Sa zenama jarcevima nikada nisam imao ni negativno ni pozitivno iskustvo.nesto smo se zaobilazili uvijek u zivotu.ja ne kazem da su zene jarcevi ruzne.to bi bila glupost jer vjerovatno ima i ovakvih i onakvih jarcica ali meni se licno nikada ni jedna nije dopala fizicki.to je moje licno iskustvo;)

hehe a meni je jedan decko cim me je video rekao ti si sigurno jarac u horoskopu :)
Inace nikad nisam bila sam skorpijom ni ne nameravam , suvise ljubomoran znak za moj ukus . Vodolije i ribice moze :)

Jednom recju,vecito sumnjicavog jarca mozda i zavedes ,ali taj ce se uvek vracati na pocetak da preispituje svoje i tvoje motive tako da nikada neces biti sasvim sigurna da li si ga zaista zavela ili je to za njega samo privremeno....Eto..

Uh, kad malo analiziram sebe, ovo ima smisla...ali bas ima...

A sto se tice mladolikosti, apsolutno tacno, imam 29 godina i dana danas kad neko pozvoni na vrata, pita: "Sine, ima li nekog starijeg?"

A sto se tice izgleda, negde sam procitala da nije znak zaduzen za izgled, vec podznak...npr. ja sam u podznaku bik, i kad me pogledas nabijene sam gradje, noge jake, jaki listovi...a opet moja drugarica, skorpijica, u podznaku jarac je bas takva, koscata kako kazu. I kao sto rekoh, tako sam procitala ali ne znam da li je to tacno.

Juce je moj Jarac izjavio kako kod njega vezivanje tj zabavljanje dolazi spontano, da mu je bitno da ima dobar sex, da mu se devojka svidi fizicki i da moze sa njom da prica....
ALI naglasak je na ovo SPONTANO

To je zato sto sam Jarac...:evil:

heheh.znam:Dstvarno smo extremni u tome.mene neki napadaju zbog toga jer valjda ne mogu da shvate da neko moze biti tako tvrdokoran i principjelan u svojim stavovima i zahtjevima.nije mi se ni jedna djevojka svidjela ima sigurno 2 godine da sam ono rekao ova je stvarno za mene da bi imao vezu sa njom.sto se sexa tice svidi mi se svaki dan njih 50.to je druga prica:D

heheh.znam:Dstvarno smo extremni u tome.mene neki napadaju zbog toga jer valjda ne mogu da shvate da neko moze biti tako tvrdokoran i principjelan u svojim stavovima i zahtjevima.nije mi se ni jedna djevojka svidjela ima sigurno 2 godine da sam ono rekao ova je stvarno za mene da bi imao vezu sa njom.sto se sexa tice svidi mi se svaki dan njih 50.to je druga prica:D

Ma ne breeeee...
Ja sam to tebe zezala..
Zato sto je vrlo lepa....
Nisam ja tipicni Jarac sto se toga tice...
Tolerantna sam i fleksibilna...
A ko bi reko?

Back