JARCEVI

Vidim Samantha se upetsala na nekog jarca, užasno su teški, ovo ne kažem ni kao dobru ni kao lošu stvar, već kao konstataciju, može on otkinuti na tebe ali ti to nikada nećeš saznati :roll: i vredni su truda ako si voljna da se bakćeš sa njima, mnoge nisu (i to s razlogom).

A ni ja nešto nisam koščata, mada sam oduvek imala tu dečačku lepotu :lol:

Vidim Samantha se upetsala na nekog jarca, užasno su teški, ovo ne kažem ni kao dobru ni kao lošu stvar, već kao konstataciju, može on otkinuti na tebe ali ti to nikada nećeš saznati :roll: i vredni su truda ako si voljna da se bakćeš sa njima, mnoge nisu (i to s razlogom).

pa dobro jarcevi inace zadrzavaju mladoliki izgled dugo vremena.mene inace zovu baby face heheheh.ozbiljno da nisam 190cm 98 kg bio bi prava beba iako imam 31 g.:D

Dobro i kako zavesti hladnog, bez emocionalnog jarca????

@ Samantha:Negde sam vec naisao na post (mozda je to i bilo na nekom od prethodnih postova na ovoj temi,proveri ako te ne mrzi...) da je mozda najbolji nacin ,pored strpljenja,naravno,da mu nikad ne stavis do znanja da ti je stalo do njega...E,sad ...Prvo sam imao gomilu :confused::confused::confused: ,pa sam malo razmislio o tome kako je predstavljeno u horoskopu da jedan tipican jarac razmislja pa sam imao nekolicinu :mad::(:confused::roll:.... Onda sam shvatio koliko je to :shock::shock::cry: Na kraju,bilo je 8):wink::oops: jer od nekih stvari ne mozes pobeci,jelda....hm..Htedoh reci da ,ako zaista imas kvaliteta koje taj tvoj jarac trazi ,mozda ga i upecas...Jednostavno,to nema mnogo veze sa zavodjenjem jer ili imas TO nesto ili nemas...Ja sam,recimo raskinuo sa devojkom u koju sam bio ludo zaljubljen jer sam joj rekao da ne zelim da joj budem ker,tim recima ,posto sam nakon izvesnog vremena svatio da cilja upravo na to...Ona se razocarala ...Otvoreno i bez prenemaganja...Cak je i rekla :"Stvarno?"....Posle toga sam bio s*****n ko dzoger...:cry:
Da ne duzim...Jarac ti je zivuljka cudnovata,ne slomi ga ,al` zube polomi... Jednom recju,vecito sumnjicavog jarca mozda i zavedes ,ali taj ce se uvek vracati na pocetak da preispituje svoje i tvoje motive tako da nikada neces biti sasvim sigurna da li si ga zaista zavela ili je to za njega samo privremeno....Eto..

pa ako su sa izrazenim kostima - kako su bezizrazajne?
Pa nisu sa iz..... jao kako objasniti sada :lol:

Rekoh da nisu baš koščati, koliko sam primetila, ima ih ali nisu to po pravilu..... a stvarno znam puno jarčeva, prilično sektaški znak (drže/držimo se zajedno).....

Aha sad kapiram, ono "mada"..... malo ja konfuzno pišem.....

Hehe, sektaski znak. Ima u tome istine.
Ja nisam koscata. Nisu ni druge zene jarcevi koje znam. Neke su fatalne, neke nisu. Manje vise, sve koje znam normalno izgledaju. Jedino sto nam je zajednicko, to je da imamo 'pogled' koji govori vise od reci. ;)
Evo poznatih zena jarceva:
Kejt Mos 16.1.1974.
Vanesa Paradis 22.12.1972.
Sijena Miler 28.12.1981.
Mary J. Blige 11.1.1971.
Janis Joplin 19.1.1943.

Dobro Janis Joplin nije lepa. Ali je bila fatalna, to sam citala. Umesto nje, Kate Bosworth. 2.1.1983
A evo i nekih baby-face jarceva, nisam ni znala da ih ima toliko:
Jude Law 29.12.1972.
Jared Leto 26.12.1971.
Orlando Bloom 13.1. 1977.
Ricky Martin 24.12.1971.
Denzel Washington 28.12.1954.
Tiger Woods 30.12.1975.
Cuba Gooding Jr 2.1.1968.
Patrick Dempsey 13.1.1966.
Val Kilmer 31.12.1959.
i nije bas baby face, ali vredi ga spomenuti Marilyn Manson 5.1.1969. Mada, ko zna sta se sve krije ispod sminke. Mozda neko nezno baby-face lice.

Evo dokazala sam da ima lepih i poznatih zena Jarceva. ;)

ja npr. mislim da muskarci jarcevi uvek izgledaju starije

cary grant je sa 50 g izgledao kao da mu je 35,pogledaj kevin kostnera kako se drzi,denzel washington takodjer te val cilmer pa nikolas cage,dobro ricky martin je mlad inace 1972g,elvis presly imao lice ko u djeteta citav zivot,jimm carey nije neki ljepotan ali izgleda mladji sigurno 10g.:D

Dobro Janis Joplin nije lepa. Ali je bila fatalna, to sam citala. Umesto nje, Kate Bosworth. 2.1.1983
A evo i nekih baby-face jarceva, nisam ni znala da ih ima toliko:
Jude Law 29.12.1972.
Jared Leto 26.12.1971.
Orlando Bloom 13.1. 1977.
Ricky Martin 24.12.1971.
Denzel Washington 28.12.1954.
Tiger Woods 30.12.1975.
Cuba Gooding Jr 2.1.1968.
Patrick Dempsey 13.1.1966.
Val Kilmer 31.12.1959.
i nije bas baby face, ali vredi ga spomenuti Marilyn Manson 5.1.1969.

Evo dokazala sam da ima lepih i poznatih zena Jarceva. ;)

ma niko ne kaze da jarcevi nisu uspjesni.sigurno najjaci znak u zodijaku.ELVIS PRESLY,HUMPFREY BOGARTE,AVA GARDNER,MARLENA DIETRICH,DENSEL WASHINGTON,MEL GIBSON,NIKOLAS CAGE,VAL CILMER,RICKY MARTIN,JIMM CAREY,KEVIN COSTNER,CARY GRANT,ANTHONY HOPKINS,JUDE LAW,FEY DANAWAY,DAVID BOWIE itd.da diktatore i sportiste ne spominjem a posebno mafijase i biznismene;)

Meni ove poznate jarice deluju bas krhko, onaj tip zene koji izgleda kao da im je potreban neki zastitnik, a ovamo...
Izuzev Janis Joplin, ona je sama grabila ono sto je htela.

uu ja jesam koscata:D izrazene su mi sve koscice ali ja volim taj look a muskobanjasta nikako nisam bas naprotiv ;);)

Inace mislim da se fatalnost zena u ovom znaku ogleda u obozavanju iz daljine uglavnom su jarice usamljene celog zivota na ovaj ili onaj nacin:roll:

I meni je Denzel najbolji od gore-ponudjenih jarceva. Ne samo fizicki. Super su mu filmovi. Mada je sad vec star.
Uuuu, tek sad sam primetila da je godiste mog oca. :shock: :confused:
A u srednjoj skoli mi se opasno svidjao Jared Leto

uu ja jesam koscata:D izrazene su mi sve koscice ali ja volim taj look a muskobanjasta nikako nisam bas naprotiv ;);)

Inace mislim da se fatalnost zena u ovom znaku ogleda u obozavanju iz daljine uglavnom su jarice usamljene celog zivota na ovaj ili onaj nacin:roll:

Vekish nemoj da me ubijas u pojam, ja necu da budem usamljena ceo zivot...buuu:sad2:

HhhHhHhHHhHaha diva si Lexa!!! :lol: :lol: :lol:

vecina astrologa tvrdi da su zene jarcevi jako muskobaraste sa izrazenim i jakim kostima ali sa druge strane vjerovatno najjace licnosti u citavom zodijaku.mada ja znam i drugih primjera pa se nebi slozio sa tom konstataciojom.ali iskreno nikad se u zivotu nisam zaljubio u zenu jarca niti mi se neka svidjela iako ima lijepih primjeraka.opet znam muskaraca kojima su bas zene jarcevi svetinja;)

Koji su to muskarci?

Back