JARCEVI

Ja nikad ne cackam prva. Ali kad me neko cacne onda kad mi nije dan, ufff...
Shoshone, vidi, stavila sam avatar. Bas danas. Trazila neke slike po netu i ova mi se mnoogo svidela.

Ljubis me u avatar? Pa tu je neki cika u pozadini! Mali je ovde, pa se ne vidi. U pozadini, ono malo zuto je covek koji lezi u lezaljci. A ovo ispred su papuce i pice u pesku. :)
Eto to mi je trenutno zelja... Odmor od dva meseca na ovakvom mestu.

Znaci ovakav je zakljucak za Jarceve kad je LJUBAV u pitanju:

Hladni, bezosecajni, ne emotivni,......

Pa dobro sta im je bitno? Kakvi su to ljudi?

ma kako koji.pa nisu svi jarcevi isti ali da vole da dominiraju vole.i cudan mi je taj tvoj jarac da nije monogaman.inace su patrijarhalni jako i vole tradiciju.a ti si mi jos cudnija kao bikica.rijetko koja bikica sa toliko uzitka prica o sexu;)mora da taj podznak u vodoliji jos prednjaci kod tebe;)

Sa nama treba polako i strpljivo, nama nista na prvu loptu. Vise smo zatvoreni i suzdrzani pa tako i sa emocijama. Treba duze vremena da nas skapiraju i zgotive al se vremenom uvucemo ljudima u kozu. Zato kazu da smo "teski". ;)

Sa nama treba polako i strpljivo, nama nista na prvu loptu. Vise smo zatvoreni i suzdrzani pa tako i sa emocijama. Treba duze vremena da nas skapiraju i zgotive al se vremenom uvucemo ljudima u kozu. Zato kazu da smo "teski". ;)

e onda ja nisam jarac:Dniti sam zatvoren niti suzdrzan a jedino sto kod djevojaka gledam to je fizicki izgled i donekle da je ako se moze normalna:D:Dmislim da nije budala kakva.a tezak jesam i to extremo ali to je valjda zato sto slijedim svoje principe bez odstupanja;)

e onda ja nisam jarac:Dniti sam zatvoren niti suzdrzan a jedino sto kod djevojaka gledam to je fizicki izgled i donekle da je ako se moze normalna:D:Dmislim da nije budala kakva.a tezak jesam i to extremo ali to je valjda zato sto slijedim svoje principe bez odstupanja;)

Naravno nisu ni svi jarcevi isti. ?????? Jedino...:roll:

Mislim da nisi dobro formulisala....Kada je LJUBAV u pitanju jarcevi nisu ni hladni, ni bezosecajni,ni ne emotivni....Cudno mi je da ,kao bik, mozes da dodjes do takvog zakljucka,osim ,naravno ako i sama nisi jedna od onih koji se ne zadrzavaju mnogo u jednoj vezi,posto je ,ipak, za jednog jarca kljucna rec :"STRPLJENJE"....A kazu da bikovi imaju strpljenja........

Mislim da nisi dobro formulisala....Kada je LJUBAV u pitanju jarcevi nisu ni hladni, ni bezosecajni,ni ne emotivni....Cudno mi je da ,kao bik, mozes da dodjes do takvog zakljucka,osim ,naravno ako i sama nisi jedna od onih koji se ne zadrzavaju mnogo u jednoj vezi,posto je ,ipak, za jednog jarca kljucna rec :"STRPLJENJE"....A kazu da bikovi imaju strpljenja........

Slazem se..potpuno.

jarac nije strpljiv zato sto zeli nesto da dobije kasnije a ne odmah nego jednostavno sto mu je sudbina takva da je primoran da se dobro nmuci da bi na kraju dobio nagradu.nama ne ide nista lako ali to naravno ima svoju cijenu.PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA;)

jarac nije strpljiv zato sto zeli nesto da dobije kasnije a ne odmah nego jednostavno sto mu je sudbina takva da je primoran da se dobro nmuci da bi na kraju dobio nagradu.nama ne ide nista lako ali to naravno ima svoju cijenu.PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA;)

Da ali misli se na strpljeje u jednoj vezi i odnosu s ljudima a ne kad mi dobijemo nesto sto hocemo.

a mozda ja nisam tipicni jarac pa zato nisam strpljiv ni sa ljudima a pogotovo u vezi ali vjerujem da je kod vecine to tako:roll:

Dobro to. Pre mislim da drugi treba da budu strpljivi sa nama, jarcevima. Da im treba vremena da nas upoznaju, mada smo mi uvek zatvorena knjiga. I kome se otvorimo, taj je sigurno to i zasluzio. Neke od nas pogresno skapiraju zbog hladne spoljasnosti, kao da odbijamo ljude od sebe. Za neke smo cudni ili intrigantni. Tesko nas izvale.

E ja ne znam kako neko uopste moze da napise generalno za jarceve bilo sta, pa sama ja se ponasam od situacije do situacije drugacije.

Ponekad povezivanje sa nekom osobom ide tako brzo, tako spontano da se prosto ne ceka nista, ne prave se analize, ne zauzima se pozicija za odbranu i slicno, a ponekad si sa osobom koja ti "da" dovoljno vremena da pripremis sve, da nema iznenadjenja, sa kojom polako otpustas...

Vec sam pre rekla, moj "kamen spoticanja" su skorpije (zao mi je sad sto nisam nikad gledala njihove astroloske karte da vidim sta ima u njima). Pa tu kad se "zapali" to je onda...uh. Nema tu vise mirnoce...

PA zato sto je ovaj Jarac takav, ne zanimaju ga veze nista emotivno, samo sex i to uglavnom da ima vise ucesnika,...nije patrijahalan, nema potomstvo, a ima 37godina, ima brak iza sebe ali to je sve bzvz.
Sam mi je rekao da nije za vezu i da nece da se zabavalja jer ga zene vremenom pocinju smatrati privatnom svojinom i pocinje ljubomora i tako to i onda on bezi od takvih stvari.

Ja kao bik imam strpljenja i nije mi sad nesto extra stalo do ovog jarca, ali ja kao zenski bik uvek volim da sam posebna kod nekog, pa bih tako i kod ovog.

Zato bih ja volela da znam kako zavesti Jarca :D

Back