Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li iko zna kakva je kombinacija Jarac-znak,Ribe-podznak?

Znaci ovakav je zakljucak za Jarceve kad je LJUBAV u pitanju:
Hladni, bezosecajni, ne emotivni,......
Pa dobro sta im je bitno? Kakvi su to ljudi?
 mora da taj podznak u vodoliji jos prednjaci kod tebe
mora da taj podznak u vodoliji jos prednjaci kod tebe
Znaci ovakav je zakljucak za Jarceve kad je LJUBAV u pitanju:

Sa nama treba polako i strpljivo, nama nista na prvu loptu. Vise smo zatvoreni i suzdrzani pa tako i sa emocijama. Treba duze vremena da nas skapiraju i zgotive al se vremenom uvucemo ljudima u kozu. Zato kazu da smo "teski".
 niti sam zatvoren niti suzdrzan a jedino sto kod djevojaka gledam to je fizicki izgled i donekle da je ako se moze normalna
niti sam zatvoren niti suzdrzan a jedino sto kod djevojaka gledam to je fizicki izgled i donekle da je ako se moze normalna
 mislim da nije budala kakva.a tezak jesam i to extremo ali to je valjda zato sto slijedim svoje principe bez odstupanja
mislim da nije budala kakva.a tezak jesam i to extremo ali to je valjda zato sto slijedim svoje principe bez odstupanja
e onda ja nisam jaracniti sam zatvoren niti suzdrzan a jedino sto kod djevojaka gledam to je fizicki izgled i donekle da je ako se moze normalna

Mislim da nisi dobro formulisala....Kada je LJUBAV u pitanju jarcevi nisu ni hladni, ni bezosecajni,ni ne emotivni....Cudno mi je da ,kao bik, mozes da dodjes do takvog zakljucka,osim ,naravno ako i sama nisi jedna od onih koji se ne zadrzavaju mnogo u jednoj vezi,posto je ,ipak, za jednog jarca kljucna rec :"STRPLJENJE"....A kazu da bikovi imaju strpljenja........Znaci ovakav je zakljucak za Jarceve kad je LJUBAV u pitanju:
Mislim da nisi dobro formulisala....Kada je LJUBAV u pitanju jarcevi nisu ni hladni, ni bezosecajni,ni ne emotivni....Cudno mi je da ,kao bik, mozes da dodjes do takvog zakljucka,osim ,naravno ako i sama nisi jedna od onih koji se ne zadrzavaju mnogo u jednoj vezi,posto je ,ipak, za jednog jarca kljucna rec :"STRPLJENJE"....A kazu da bikovi imaju strpljenja........
Mislim da nisi dobro formulisala....Kada je LJUBAV u pitanju jarcevi nisu ni hladni, ni bezosecajni,ni ne emotivni....Cudno mi je da ,kao bik, mozes da dodjes do takvog zakljucka,osim ,naravno ako i sama nisi jedna od onih koji se ne zadrzavaju mnogo u jednoj vezi,posto je ,ipak, za jednog jarca kljucna rec :"STRPLJENJE"....A kazu da bikovi imaju strpljenja........

jarac nije strpljiv zato sto zeli nesto da dobije kasnije a ne odmah nego jednostavno sto mu je sudbina takva da je primoran da se dobro nmuci da bi na kraju dobio nagradu.nama ne ide nista lako ali to naravno ima svoju cijenu.PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA
Da ali misli se na strpljeje u jednoj vezi i odnosu s ljudima a ne kad mi dobijemo nesto sto hocemo.

a mozda ja nisam tipicni jarac pa zato nisam strpljiv ni sa ljudima a pogotovo u vezi ali vjerujem da je kod vecine to tako
Jaooo zocki kakvo lepo cvece....

moras ga impresionirati necim

:lo:
 :lo: