Hm, nisam dobro rekla sta sam htela da kazem, sad vidim po vasim odgovorima. No evo konkretne situacije, pa se nadam da necete biti surovi.
Dakle, 30 ucenika na jednom kursu, vecina izmedju 20 i 26 godina, sem dvoje ljudi, muz i zena, on '59 godiste, zena malo mladja. I pitanje se postavlja, ko je kako proveo praznike. Dolazi red na mene i ja odgovaram da sam provela u krevetu i umesto da dovrsim da sam bila bolesna, covek, malopre pomenuti mi upada u recenicu i postavlja pitanje:"S kim?" Na to, ja kao iz topa odgovaram pitanjem: "Jeste li sigurni da smem da kazem pred vasom zenom?"
Uglavnom, pojedini su se odvalili od smeha, neki su ostali sokirani mojom smirenoscu, a pomenuti gospodin se nakon casa izvinjavao (u tom momentu je pocrveneo).
Idemo dalje, ja zaista ne trosim reci uzalud, znaci ne pricam prazne price, kao ni vecina jarcica i pre cu da cutim nego da pricam bilo sta, ali ponekad u ovakvim situacijama, uz maksimalnu smirenost uzvratim necim sto znam da ce da bude cista provokacija.
Dakle, to me interesuje, da li i vi nekad se nadjete u takvoj situaciji i da li postoji nesto u astroloskoj karti sto bi moglo da ukazuje na takav nacin "resavanja" nekih situacija? (u blizancima, to mi je 2 kuca, nemam ama bas nista)