Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovo je interesantno. Meni se znalo desiti da me pitaju za osecanja jer nisu na cisto ili nisu uopste sigurni da li osecam nesto. A ja se pitam, hm, kako ne vide pa to je tako ocigledno sta osecam.
Uh kakvog sam ja Jarca upecala,....
Hladan, bezosećajan, perverzan do bola, nije monogaman, avantruista, ambiciozan jako u poslu....
E ne znam, ja sam zenski jarac i sa zenskim bikovima se slazem odlicno, sa muskim, pa i ne bas. Tri bivsa su bili bikovi u horoskopu i nije islo (a kao trebalo bi ici, jer je to dobra kombinacija, pa i sama sam u podznaku bik) ali kontam da to ne moze da se kaze kao generalno. Konkretno mene je gusila njihova ljubomora, posesivnost i nepoverenje.
Hmm...daniele,....pa ti si i sam rekao da volis Bikice,..sta je sad
Ja se slazem sa vodenim znakom a isto tako i sa devicom, Jarcom i Bikom...
pa zocky gdje nadje bas ovaj dio o jarcevima.pa da smo tihi bas i nismo.muhameda alija su zvali brbljivac iz luisvila.martin luter king temperamentan covjek bio itd itd.kada vec stavljate tekstove o muskarcima jarcevima stavite i one koje ce ih ocrniti malo a to je da su egoisti,materijalisti,svojeglavi,extremno autoritativni,pesimisticni,fatalisti,fanaticni,destruktivni.kakva neimastina po crne dane.heheh.ko o tome razmislja.jarcevi trose ko ludi.ja ne znam ni jednog da je skrt a to sto se na 15 stepenu jarca nalazi ogromna zvijezda wega koja donosi slavu,moc i bogatstvo to je samo nasa sreca.da smo skrti daleko biloMuskarac Jarac je tih, ne voli bucno drustvo i galamu, nije bas recit, odnosno- komunikativan je samo kad on hoce i s kim hoce. Njemu je posao na prvom mestu. Voli da zna sve unapred i pomno planira svaku akciju. Retko upada u avanturu, a predlog da se pridruzi putovanju bez cilja smatrace za najgoru uvredu.
Pouzdan je i veran i nikad nece nikome otkriti tajne koje su mu poverili. Stalno je u poslu, samo da bi na vreme zaradio dovoljno novaca, koji ce ga, po njegovom uverenju, spasti od bede i nemastine pod stare dane. Nikad ne pozajmljuje novac, a i ne trazi od drugoga. U poslu je posten i nece nikog da prevari. S njim je prijatno i korisno poslovati. Vole da su im zene domacice, zanimljive u krevetu, ali cene njihovu samosvojnost. Prihvatice i ravnopravnu podelu poslova.
U zavodenju Jarcevi su oprezni, jer se brinu da ce ih zene prevariti i oteti im novac. Stoga su njihovi nacini zavodenja slicni analitickim studijama visegodisnjeg razvoja nekog preduzeca. Ali, kada se jednom u njima probudi zanos, tada sve ide mnogo lakse i dugo, dugo traje. Dogodi se da zene izgube strpljenje pa potraze nekog odlucnijeg.
Jarcevi uopste ne pomisljaju na nevernost. Njima se vise svida da provociraju partnerku na intelektualne dvoboje u kojima, naravno, redovno pobedjuju. Spretni su i u svadama. U vrlo kratkom vremenu smirice strasti i sve izgladiti.
Smirite se dragi jarcevi, pa naravno da nije sve bas tako. I ja se najezim kad mi kazu da smo materijalisti i radoholicari (jel se tako kaze?), a ja bas i na volim da se ubijam od posla, vise volim da odmaram a i te pare...ma ne znam sta cu s njima, hehe. Sve je to od slucaja do slucaja. Verovatno ste se bar u nekoj recenici prepoznali. Ili ajte posto ste vi muski predstavnici napisite kakvi ste da je ne izvlacim neke tekstove, pa da bude: O gde si ovo nasla?
ma nije do tebe zocky nego do nekih glupih astrologa.ja ne znam sta oni izucavaju.naravno da ima jarceva svakakvih kao i ostalih znakova ali cesto procitam nebuloze da krijemo pare po kuci te se plasimo da nam zena ne ukrade pare.heehehhe stvarno smijesno.mene napadaju koliko trosim nekad ne znam da se zaustavim a i moji prijatelji jarcevi isto tako a druga je stvar sto ja necu kupovati neke stvari samo zato sto su u modi za razliku od nekih drugih znakova![]()