JARCEVI

Jarcevi bre, zasto ne pokazete malo razumjevanja za nas skorpije :(

opet sam preksinoc zaguzvala sa jednim, i bas razocarala :sad2:

Pa stvarno, bas nesto razmisljam kako su skorpije razumna bica i da samo treba sebe da razumeju,
pa da im sve ide na ruku i naravno, da ih jarcevi razumeju...

- - - - - - - - - -

je l mi to savetujes ili konstatujes? :zcepanje: Konstatujes a? Pa lakse mi tako da razmisljam, a videcemo da li laze, stvari su jasne :)

Dok ti vidis da li laze on je razumeo da promeni stranu sveta...mozes da ga vratis samo sa triputa boljim ponasanjem, makar bilo i lazno dok se ne smiri...

Pa stvarno, bas nesto razmisljam kako su skorpije razumna bica i da samo treba sebe da razumeju,
pa da im sve ide na ruku i naravno, da ih jarcevi razumeju...

- - - - - - - - - -

Dok ti vidis da li laze on je razumeo da promeni stranu sveta...mozes da ga vratis samo sa triputa boljim ponasanjem, makar bilo i lazno dok se ne smiri...

:zcepanje:
Dosta ste nadobudni, vi jarcevi. Ako ce ikad nekog neko da vraca i da se zbog njega menja, on ce zbog mene. :) A pritom se malo i salim.

- - - - - - - - - -

konstatovala sma iz onog što si napisala
ček...kako videćemo da li laže...
laže il ne laže?

- - - - - - - - - -

jarac teško priznaje da laže...al zna priznati

Ne bih sirila. Mnogo si fina inace. :heart:
Salila sam se malo, bila sam revoltirana. Reko da ce da uradi nesto za vikend, a ja mu nisam verovala, pa cemo videti.Recimo ja kao lav nikad ne bih slagala, a ne znam za jarceve, kad kazu nesto da ce da urade da li stoje iza toga ili pricaju sta neko zeli da cuje.

Зашто си се разочарала?
Шта ти је урадио?

pa nista specijalno, samo nerazumjevanje :( i bas mi bilo krivo :sad2:

- - - - - - - - - -

pa da im sve ide na ruku i naravno, da ih jarcevi razumeju..
sta je cudno to sto neka skorpija trazi malo razumjevanja od jarca :confused:

zar im to toliko tesko pada :roll:

ma znam da je to neizvodljivo ne znam ni zasto ocekujem nesto slicno:)

- - - - - - - - - -

Не мора да значи да те не разумије.
Можда човјек има и својих проблема.

pa zasto se onda mjesao u moje :evil:

- - - - - - - - - -

ja od svojih problema nemam kad ni da primjetim tudje :rtfm:

- - - - - - - - - -

niti kome pametujem i djelim savjete cak i ako se razumijem, a narocito ne savjetujem kad nisam u toku desavanja, ili mi nesto nije jasno :evil:

- - - - - - - - - -

mislim izvini adastra na ove ljute smajlije ne odnose se na tebe nego sam samo ogorcena na druge ljude, narocito u ovom slucaju jarceve:dash:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

niti kome pametujem i djelim savjete cak i ako se razumijem, a narocito ne savjetujem kad nisam u toku desavanja, ili mi nesto nije jasno :evil:

- - - - - - - - - -

mislim izvini adastra na ove ljute smajlije ne odnose se na tebe nego sam samo ogorcena na druge ljude, narocito u ovom slucaju jarceve:dash:

Реци му онда да престане да се интересује за твоје проблеме, и да ти знаш сама шта је најбоље за тебе.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Daj njegovu kartu

Реци му онда да престане да се интересује за твоје проблеме, и да ти знаш сама шта је најбоље за тебе.

rekla sam, prestao je i sad mi vise nije zanimljiv, iznervirao me a to mene brzo ohladi, nema vise price sa mnom

- - - - - - - - - -

Sta je bilo Caki? Sta nije razumeo? je l slusao? Ja mislim da cak i ne slusaju, optereceni su sobom. Ne znam, evo....

ja sam evo sto posto sigurna da je opterecen sobom, i da bas on sve zna :roll:

to je prva osobina po kojoj odmah provalim da je jarac

al znaju da pricaju, a mene to privlaci, pa cak i kad maslaju ja se pravim da im vjerujem

Poslednja izmena:
:zcepanje:
Dosta ste nadobudni, vi jarcevi. Ako ce ikad nekog neko da vraca i da se zbog njega menja, on ce zbog mene. :) A pritom se malo i salim.

- - - - - - - - - -

Ne bih sirila. Mnogo si fina inace. :heart:
Salila sam se malo, bila sam revoltirana. Reko da ce da uradi nesto za vikend, a ja mu nisam verovala, pa cemo videti.Recimo ja kao lav nikad ne bih slagala, a ne znam za jarceve, kad kazu nesto da ce da urade da li stoje iza toga ili pricaju sta neko zeli da cuje.

fina, fina....ja nisam tako fina...:)
hvalaaaaaa....ne znam gde si to mogla zaključiti....;)

ako je rekao da će uraditi - uradiće
aj pa javi

Back