gost 410637
Primećen član
- Poruka
- 919
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao cao!
p ako je onako zelatinasta zna to i da odskoci ka obrazu<3Zeni treba cvrsta ruka..
- - - - - - - - - -
Po guzi![]()
Zna li se ko pise te tekstove?Pitao je vec jednom gosn. Rak, ali ne znam da li je bilo odgovora.
![]()
ne znam ko pise ali znam sigurno da je neko ima nesto protiv skorpija![]()
Tu se najvise hvale Blizanci.
Ruše bilo kakav oblik samopouzdanja. Opasnost jbgi najpogodnije za rusenje laznog samopouzdanja
Ruše bilo kakav oblik samopouzdanja. Opasnost jbg![]()
Jarcevi su 10. kuca,karakterno jaki,izdrzljivi,ozbiljni i zreli,odatle i samopouzdanje.
Deseta kuca vise ima simboliku Sunca, nego Jarca. Za 10kucu se jos koristi i termin Zenit, sto odgovara vremenu kad je Sunce najvise na nebu(u podne)
Kuca ima i simboliku vrhunca i polozaja u karijeri i vlada zrelim dobom(Sunce vlada periodom 40tih godina, kad je licnost skroz formirana i na svom vrhuncu)
Meni se to ne sviđa![]()
10. kuca je znak Jarca Saturn,prestiz karijera ambicije,suportno od 4. kuce Raka Mesec koji oznacava dom.Lav Sunce je 5. kuca za prostije igre kada je toplo razume a kada je hladnije nema ga,a simbolicki ne moze Sunce da zna kakve se radnje odvijaju kada padne noc.