gost 410637
Primećen član
- Poruka
- 919
Ja sam mislio da si ti smerna zena.Mozda cak i u celibatu, kad ono.. malo malo pa se zguzvas.![]()
Zene ne mogu biti u celibatu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mislio da si ti smerna zena.Mozda cak i u celibatu, kad ono.. malo malo pa se zguzvas.![]()
Jarcevi bre, zasto ne pokazete malo razumjevanja za nas skorpije![]()
opet sam preksinoc zaguzvala sa jednim, i bas razocarala![]()
to završi pre nego što je počelo...Ja sam mom jarcu rekla : lazes. End of storry(nije vise moj)
vi biste trebali da se slažete...
(neam pojma, nagađam...)
to završi pre nego što je počelo...![]()
je l mi to savetujes ili konstatujes?Konstatujes a? Pa lakse mi tako da razmisljam, a videcemo da li laze, stvari su jasne
![]()
je l mi to savetujes ili konstatujes?Konstatujes a? Pa lakse mi tako da razmisljam, a videcemo da li laze, stvari su jasne
![]()
Pa stvarno, bas nesto razmisljam kako su skorpije razumna bica i da samo treba sebe da razumeju,
pa da im sve ide na ruku i naravno, da ih jarcevi razumeju...
- - - - - - - - - -
Dok ti vidis da li laze on je razumeo da promeni stranu sveta...mozes da ga vratis samo sa triputa boljim ponasanjem, makar bilo i lazno dok se ne smiri...
konstatovala sma iz onog što si napisala
ček...kako videćemo da li laže...
laže il ne laže?
- - - - - - - - - -
jarac teško priznaje da laže...al zna priznati
Зашто си се разочарала?
Шта ти је урадио?
sta je cudno to sto neka skorpija trazi malo razumjevanja od jarcaPa stvarno, bas nesto razmisljam kako su skorpije razumna bica i da samo treba sebe da razumeju,
pa da im sve ide na ruku i naravno, da ih jarcevi razumeju..
Не мора да значи да те не разумије.
Можда човјек има и својих проблема.
pa nista specijalno, samo nerazumjevanjei bas mi bilo krivo
- - - - - - - - - -
sta je cudno to sto neka skorpija trazi malo razumjevanja od jarca
zar im to toliko tesko pada![]()
Zene ne mogu biti u celibatu
ma znam da je to neizvodljivo ne znam ni zasto ocekujem nesto slicno
- - - - - - - - - -
pa zasto se onda mjesao u moje
- - - - - - - - - -
ja od svojih problema nemam kad ni da primjetim tudje
- - - - - - - - - -
niti kome pametujem i djelim savjete cak i ako se razumijem, a narocito ne savjetujem kad nisam u toku desavanja, ili mi nesto nije jasno
- - - - - - - - - -
mislim izvini adastra na ove ljute smajlije ne odnose se na tebe nego sam samo ogorcena na druge ljude, narocito u ovom slucaju jarceve![]()
ma znam da je to neizvodljivo ne znam ni zasto ocekujem nesto slicno
- - - - - - - - - -
pa zasto se onda mjesao u moje
- - - - - - - - - -
ja od svojih problema nemam kad ni da primjetim tudje
- - - - - - - - - -
niti kome pametujem i djelim savjete cak i ako se razumijem, a narocito ne savjetujem kad nisam u toku desavanja, ili mi nesto nije jasno
- - - - - - - - - -
mislim izvini adastra na ove ljute smajlije ne odnose se na tebe nego sam samo ogorcena na druge ljude, narocito u ovom slucaju jarceve![]()
Ne misli on na religijsku formu![]()
Реци му онда да престане да се интересује за твоје проблеме, и да ти знаш сама шта је најбоље за тебе.
Sta je bilo Caki? Sta nije razumeo? je l slusao? Ja mislim da cak i ne slusaju, optereceni su sobom. Ne znam, evo....
Dosta ste nadobudni, vi jarcevi. Ako ce ikad nekog neko da vraca i da se zbog njega menja, on ce zbog mene.A pritom se malo i salim.
- - - - - - - - - -
Ne bih sirila. Mnogo si fina inace.
Salila sam se malo, bila sam revoltirana. Reko da ce da uradi nesto za vikend, a ja mu nisam verovala, pa cemo videti.Recimo ja kao lav nikad ne bih slagala, a ne znam za jarceve, kad kazu nesto da ce da urade da li stoje iza toga ili pricaju sta neko zeli da cuje.
Zene ne mogu da se odreknu seksa. Sta ti nije jasno?![]()