JARCEVI

:hahaha:

Eto, i to da cujem :hahaha:

Treba to da se urami. MOracu da ostvarim pravo da ti povremeno kradem recenice za moj potpis na forumu :mrgreen: Previse su dobri :mrgreen:

“Lilit je bila hladna I njen muz je to negde znao. Sedeli su zajedno I on ju je posmatrao izrazom blagog strpljenja na licu, izrazom koji bi se pojavio kada god bi se suocio sa njenim zivcanim napadima, krizama sebicnosti, krivice, zebnje, strahova. Na svo to njeno divlje ponasanje odgovarao je nepokolebljivom dobrodusnoscu, blagonaklono I strpljivo. Uvek bi bila sama u svojoj razjarenosti, u svom besu I prolazenju kroz bure osecanja u kojima on nije ucesvovao. Mozda je to bio znak one napetosti koja izmedju njih nije postojala u culnom smislu. On je odbijao sve njene divlje, sirove izazove I neprijateljstva.Pa umesto da odgovori I da joj izadje u susret cim vidi da joj se kosa nakostresila, da joj je lice ozivelo, da su joj oci kao munje a telo podrhtava, on bi se povlacio iza tog zida neostrascenog razumevanja, neznog zadirkivanja… Upravo je to cinilo da se Lilit oseca potpuno iskljucenom I samom – kao divlja zver u pustosi. A kada bi divljala I kada bi joj se krv uzburkala, njenog muza nije bilo nigde.Bio jekao daleko nebo koje je posmatra odozgo I ceka da oluja u njoj prodje. A samo kada bi se I on pojavio na drugom kraju te pustosi, suocivsi se sa njom, kose isto tako nakostresene, napete koze, sjajnih ociju, telom divlje zveri gazeci tesko I cekajuci priliku da je zaskoci, da se besno sudare, da oseti toplotu I snagu, mozda bi se onda u tom kovitlacu sreli, ugrizi bi mozda stekli neku drugu prirodu I borba bi se pretvorila u zagrljaj…”

A i Bukowski, veliki poznavalac zena, je imao neke reci o ovome, vrlo prirodne. Ne mogu da se setim tacno :D U smislu da u jednom trenutku mukarac zenu uzme zdravo za gotovo, ne osvaja je vise i ne udvara joj se, i onda ona postane neuroticarka a on ide na utakmice, u kladonice, pecanje... i tako. On je to mnogo lepo srocio. Posto je bio suvise talentovan :zcepanje:

Poslednja izmena:
Poznavanje zena se kod Bukovskog zavrsava u znanju podilazenja,
zato je i postao miljenik, kao i koeljo...mozda, im je cak isti
izdavac - zena.:)

Medjutim u prici o lilith, svakako je istina da hladnoca nastaje iz nezadovoljenog i skrivanog animalnog,
sto nikako ne zadovoljava tezu da treba odgovoriti na svaki trzaj...to je licno i cesto odgovor vodi do veceg nerazumevanja.:)
A onda ostaje istina, da postoji period kada sve to ima jedno znacenje i period kada se znacenje menja,
a narocito promenama u zivotnom ciklusu...itt...

Problem kod zena je sto previse dobro vide i sve znaju :)
Nije lako

- - - - - - - - - -

Problem kod zena je sto sve vide i sve znaju :)
Nije lako...
Treba izludjivati muskarce :)
Ignorisati njihovu "velicinu", spustati ih konstantno. Treba se smejati kad oni divljaju. A ne Misko smiri se. Misko smesan si i smaras :)
Jao Misko kako si glup. A Stevica, vidi ga, bombona :D
Zenice su previse fine. I imaju siru sliku. To je njihov problem.

Otvorili su mi se novi horizonti.
E a Jarac odrzao rec ali polovicno.
On hoce na svoju vodenicu hehhe
Ne moooze

- - - - - - - - - -

Ma kakav sekund. Odma ide test!
Kad se raspala Cehoslovacka?
Na kojoj je visini Mont Everest?
...
:)

mille-euro-pensioni.jpg

Problem kod zena je sto previse dobro vide i sve znaju :)

Pogotovo snajper babe sa solitera. :mrgreen: Znas kako streljaju pogledom, znaju ko je sve usao kod koga i koliko spratova. :mrgreen:

cfq_BWE9_JX-x_D-q_Ivkf_RXn_XZD4d_Oiweut_Rde_VJ6_Ru_GZI.jpg

Imas i pokretne verzije, krenu ulicom 1km/h i gledaju ko je na prozoru/terasi/balkonu da "zapricaju" nekih 30+ min :mrgreen:

U astroloskoj praksi najgori slucajevi, po pitanju ljubavi, su bas bile zene. Koje bas tako misle "da sve znaju", a nemaju pojma ni kako da isprze jaje, a da ne zagori :hahaha:
Da te ne lazem, dobrih 95% ljubavnih slucajeva su bile iskljucivo zene, a od toga dobrih 60% slucajeva su bile zene koje su zelele da spletkare i nauce "kako da zavladaju muskarcima". Ne zato sto su zaista to zelele da ucine, vec zato sto im je bilo zanimljivo da muskarce tretiraju kao svoje igracke.

A nesto manji broj su bile majke koje glume "stub porodice" pa ih interesuje svaki clan zasebno. I ovo su cesto stalni klijenti koji se redovno vracaju na svakih 6-12 meseci, na odlazak kod astrologa pucaju novac jer im je to kao nesto idilicno, kao odlazak kod frizerke, kao "tretman" da tako kazem. I nakon toga se osecaju super. Svi problemi su reseni naredna dva dana. :mrgreen:

A onda depresija maximum.

I bilo je mozda 2-3% slucajeva iskljucivo zena koje su trazile "da se rastavi brak" ili savete kako da dobiju muskarca koji je uveliko u vezi. :cepanje:

"Ne, ja se time ne bavim :mrgreen:"
"A jeri znate nekoga ko to cini"
"I da znam necu da kazem :mrgreen:"
"Gospodine, ali..."
"Dovidjenja :mrgreen: "

Poslednja izmena:
Nju, a znas kad muskarac nadje zenu koja ga voli i rcka mu po mozgu jer on je tada bitan i on to voli (?) I onda mu rodi dete i to ne njemu nego rodi dete i po zapovedu prirode se posveti detetu, poklanja mu ljubav i paznju. A ovaj muskarac pomenuti postane ljubomoran na sopstveno dete. Umesto da i on cuva dete. (?) Bude mu lose, da se u svaleraciju ili kenjka nesto. Ne znam, meni to malo bolesno... I ziva nisam ako se i meni to dogodi da l cu da ga odrobijam razumes. Imam ovu zajebanu, 12u
Videcemo...

- - - - - - - - - -

Masa muskih je ostavilo zensko jer zensko mu si nije dovoljno posvetilo. I nema koji muski koji je hteo nesto sa mnom da nije ispricao svoju tuznu pricu da se kao emotivno stvorenje sazalim. Ne znam odakle vam te ideje... ali eto. Zene su lude, da...

- - - - - - - - - -

Da ne spominjem Edipovce. Evo me znam prema statistici sta je vise zastupljeno sindrom Edipa ili sindrom Elektre.
Nekako odolevamo tim sindromima. Vidis neobicno...

- - - - - - - - - -

Oli majci secer da mi padne ?
Majko, evo palacinka, majko... s orasima :D :D :D

A to sto su bakice stare i napustene i sto uzivaju u pogledu kroz prozor na zivot i omladinu, zasto da ne...
Vidjala sam i snajper dede koji smrde. Svadjaju se sa sobom na ulici. Sta sad...

- - - - - - - - - -

A to kuvanje, nista lakse ni lepse ali necu. I kaj imamo sad?
:zper:

Nju, a znas kad muskarac nadje zenu koja ga voli i rcka mu po mozgu jer on je tada bitan i on to voli (?) I onda mu rodi dete i to ne njemu nego rodi dete i po zapovedu prirode se posveti detetu, poklanja mu ljubav i paznju. A ovaj muskarac pomenuti postane ljubomoran na sopstveno dete. Umesto da i on cuva dete. (?) Bude mu lose, da se u svaleraciju ili kenjka nesto. Ne znam, meni to malo bolesno... I ziva nisam ako se i meni to dogodi da l cu da ga odrobijam razumes. Imam ovu zajebanu, 12u
Videcemo...

Uf, bre... Ne mogu ja sa takvim ljudima koji su emotivno nezreli, sto majka koja bi se samo detetu posvetila, sto muskarac koji bi bio ljubomoran na dete (?), a sto ljudi koji jedni druge emotivno ucenjuju ili se tako ophode radeci mini-igre, jedno drugom da skakucu po mozgu. Za mene to nije malo, nego previse nenormalno :mrgreen: Taj fazon "kontrolisanja" mi budi veoma negativne emocije.

blah_man.jpg

A to sto su bakice stare i napustene i sto uzivaju u pogledu kroz prozor na zivot i omladinu, zasto da ne...
Vidjala sam i snajper dede koji smrde. Svadjaju se sa sobom na ulici. Sta sad...

- - - - - - - - - -

A to kuvanje, nista lakse ni lepse ali necu. I kaj imamo sad?
:zper:

Draga DiscoScience, dede se ne mirisu po ulicama :nono3:

Kako si uspela da nadjes ne jednog nego nekoliko smrdljivih deda na ulici? :mrgreen:

Kapiram ono kada je autobus GSP u BG, pa kada babe i dede pozatvaraju prozore "da ne ubije reuma" i onda bude zagusljivo. Ili kada je blizu pijace pa 90ih onako udju sa torbama prepunih kajmaka i sireva, pa to smrdi nedaj boze nikom :mrgreen: ali ovako da nadjemo na ulici nekog dedu koji smrdi no-no :deda2::nono3:

Kuvanje lako? :mrgreen: Jaoooooooooooooooo. Sta volis da spremas? :kafa: Nadam se ne dede u kazanu. :mrgreen:

Back