- Poruka
- 112.662
Ti iz Shambale su posebno nadareniPa spremi se,sigurno je mastovit![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti iz Shambale su posebno nadareniPa spremi se,sigurno je mastovit![]()
Meni su ribe asocijacija za narkomane i klosare, jarceve asociram sa depresijom i usamljenoscu.
Pa znaš da se gleda ceo natal.
Evo kod Margite imamo slučaj: asc Jarac, Sa u Jarcu na asc, Mesec u Jarcu.
Onda to dosta menja stvari.Ovako je dnevno rođenje u pitanju. Negde čak nađoh nečiju rektifikaciju njenog horoskopa gde joj je asc Strelac.Lično mi je rekla da joj je Asc u Lavu a Mesec na granici Jarca i Vodolije
A ja poznajem Ribice koje su odolele. Zar ne počinju ljudi da duvaju ili piju zbog depresije npr.? Pluton takođe doprinosi, evo znam primer: asc Lav, So0Pl. Pluton vuče osobu na mračnu stranu, vuče je ka samouništenju, zbog njega volimo ono što je zabranjeno. Riba u sebi nosi prirodno neko ludilo i flegmatičnost, ne trebaju joj opijati, dok nekom krutom Saturnovcu trebaju da pobegne od realnosti koja ga ne pušta i koja ga muči.Čak mislim i da je Rak spremniji da pravi gluposti od Ribe. Riba će se izvući, neće dozvoliti da propadne načisto, ovim znakom ipak vlada Jupiter.
Logicno depresija vuce na samodestrukciju, al ne zamisljam jarca kako loce ili duva, mozda neke tablete za spavanje. Ne treba mu beg od realnosti kad je na zemlji na svom. Pre ce patiti zbog ljubavi. Saturn daje strukturu trajnost, a prirodno ga dopunjuje voda. Rak i jarac grade pravi odrziv brak. Rak tezi skrasavanju a riba menja partnere bez problema, samo nastavi da pliva dalje, za njih je zivot putovanje, dok je rak mirna voda koja se eto tako u mestu pracka zbog tih pronena raspolozenja.
Nijednog nisam upoznala xD
Јесте лек , и кокаин је лек , и мофијум је лек ,али кад се НЕ ЗЛОУПОТРЕБЉАВА!![]()
I ja volim cigare, ali sada nisam ni približno njima opsednuta kao kad sam bila malo dete (Mesec). Tada sam ih gostima krišom izvlačila iz kutija i gurala ih usta (jela ih), jer od mojih niko ne puši. I prvo pivo sam popila kao beba, baš me je privlačilo sve što ne valja. Mo0Sa u 8.