JARCEVI

A ja poznajem Ribice koje su odolele. Zar ne počinju ljudi da duvaju ili piju zbog depresije npr.? Pluton takođe doprinosi, evo znam primer: asc Lav, So0Pl. Pluton vuče osobu na mračnu stranu, vuče je ka samouništenju, zbog njega volimo ono što je zabranjeno. Riba u sebi nosi prirodno neko ludilo i flegmatičnost, ne trebaju joj opijati, dok nekom krutom Saturnovcu trebaju da pobegne od realnosti koja ga ne pušta i koja ga muči.Čak mislim i da je Rak spremniji da pravi gluposti od Ribe. Riba će se izvući, neće dozvoliti da propadne načisto, ovim znakom ipak vlada Jupiter.

Meni su ribe asocijacija za narkomane i klosare, jarceve asociram sa depresijom i usamljenoscu.

Не пијем. (вино и пиво не рачунам и никад се нисам напио ,јер имам то дугме у глави када треба да престанем)
Не пушим. (иако сам окружен стално пушачима и ма колико ме људи терали остао сам достојан себи)
Не дрогирам се. (...јер нисам будала.)

Моја једина дрога може да буде особа коју волим. :heart:

Рибе сам ,а доминатни знак ми је Јарац. :cool:

Poslednja izmena:
Мислим да те три ствари имају везе и са образовањем као и са стањем ума. Да су људи свесни последица конзумирања алкогола , дувана и нартокика никад не би то узели у руку! Али , људи су суицидна бића жељна сталног задовољства. :(

Мада ето , нисам ни ја савршен...волим junk food да једем ...додуше не једем стално ,већ оно кад ми се ћефне ,али шта ћу када волим... :sad2: Али , барем то не може да изазове зависност и не могу да доведем у стање моје тело да кризира због недостатка истог. ;)

Poslednja izmena:
Lično mi je rekla da joj je Asc u Lavu a Mesec na granici Jarca i Vodolije
Onda to dosta menja stvari.Ovako je dnevno rođenje u pitanju. Negde čak nađoh nečiju rektifikaciju njenog horoskopa gde joj je asc Strelac. :zeek:
Vladar asc-a je onda Sunce u Ovnu 90Sa 0Jmč u 8. ili 9. polju. Mesec najverovatnije u 6. Uran na asc-u.

A ja poznajem Ribice koje su odolele. Zar ne počinju ljudi da duvaju ili piju zbog depresije npr.? Pluton takođe doprinosi, evo znam primer: asc Lav, So0Pl. Pluton vuče osobu na mračnu stranu, vuče je ka samouništenju, zbog njega volimo ono što je zabranjeno. Riba u sebi nosi prirodno neko ludilo i flegmatičnost, ne trebaju joj opijati, dok nekom krutom Saturnovcu trebaju da pobegne od realnosti koja ga ne pušta i koja ga muči.Čak mislim i da je Rak spremniji da pravi gluposti od Ribe. Riba će se izvući, neće dozvoliti da propadne načisto, ovim znakom ipak vlada Jupiter.

Logicno depresija vuce na samodestrukciju, al ne zamisljam jarca kako loce ili duva, mozda neke tablete za spavanje. Ne treba mu beg od realnosti kad je na zemlji na svom. Pre ce patiti zbog ljubavi. Saturn daje strukturu trajnost, a prirodno ga dopunjuje voda. Rak i jarac grade pravi odrziv brak. Rak tezi skrasavanju a riba menja partnere bez problema, samo nastavi da pliva dalje, za njih je zivot putovanje, dok je rak mirna voda koja se eto tako u mestu pracka zbog tih pronena raspolozenja.

Logicno depresija vuce na samodestrukciju, al ne zamisljam jarca kako loce ili duva, mozda neke tablete za spavanje. Ne treba mu beg od realnosti kad je na zemlji na svom. Pre ce patiti zbog ljubavi. Saturn daje strukturu trajnost, a prirodno ga dopunjuje voda. Rak i jarac grade pravi odrziv brak. Rak tezi skrasavanju a riba menja partnere bez problema, samo nastavi da pliva dalje, za njih je zivot putovanje, dok je rak mirna voda koja se eto tako u mestu pracka zbog tih pronena raspolozenja.

Скроз је погрешно мишљење да Риба мењају партнере без проблема. Напротив , Риби је најтеже да промени партнера нарочито ако ту особу јако-јако-пуно воли , толико јој је тешко да је склона сопственом уништавању и понижавању зарад љубави! (не питајте како знам). Не постоји знак који је спреман да уложи у у љубав толико жртву као што Риба може да уложи. Ми смо један од најлојалних знакова ,али исто толико и захтеван! Што се тиче осећања , она су екстремна и углавном су интровертна... ;)

Poslednja izmena:
Ако те Риба заиста воли она је лојална као ниједан знак и за тебе је способна све да учини. Што се тиче илузија , то може да буде гадан период везе који треба само да прође , тад Риби треба дати простора да размисли , не гурати је нигде , ништа на силу то ће све само погоршати ситуацију...,али обично када илузија пукне пуца и ово друго... Пусти је да размисли и сутрадан биће твоја стара Рибица. ;)

Углавном, Рибе су знак које не требаш да отписујеш тако лако , нарочито не брзоплетим закључцима. :ok:

Poslednja izmena:
Kod Ejmi Vajnhaus imamo Mesec u Jarcu, Sunce i Merkur u Devici 90Ne. Elizabet Tejlor je umela da loče: Mesec u Škorpiji, Stelijum u Ribama 180Ne. Ričard Barton: Sunce u Škorpiji 0Sa 90Ne, Venera i Jupiter u Jarcu, Mesec u Devici. Bob Marli: Mesec u Škorpiji, So u Vodoliji, Mars u Jarcu. Lindzi Lohan: Sunce u Raku u široj opoziciji sa Neptunom, Mars u Jarcu u 8., vladar asc-a (Merkur) 90Pl. Elvis Prisli: Sunce, Merkur i Venera u Jarcu 180Pl, Mesec u Ribama.

Moja drugarica koja ne prestaje da puši marihuanu i pije ima So0Pl, Veneru i Mars u Jarcu 90Sa i egzaktan kvadrat Meseca i Neptuna.

Јесте лек , и кокаин је лек , и мофијум је лек ,али кад се НЕ ЗЛОУПОТРЕБЉАВА! :rtfm:

Ne moze se zloupotrebiti nesto sto samo moze da pomogne i ima visestruku upotrebu i sa njom mozes fakticki biti nezavistan od drzavnog sistema. To sto je ljudima kontra predstavljena je druga tema.

Pazi, kada imaš Saturn na Suncu, imaš veliku ''ljubav'' prema cigarama, odnosno cigaretama.

U spojleru je Arki Švarki
a3c084efabe9116432c852780b38698e.jpg

Ja sam takođe takav tip osobe i pored Venere u Jarcu, tu je i Saturn na Suncu.

cigars2.jpg

j-r-r-tolkien-03.jpg

Ako pogledamo horoskop Kube, znamo da je Saturn prominentan u 6 kući (kuća Zdravlja, ali i Rada). Cigare prave tradicionalno (Saturn) ljudi tamne puti (Saturn), uvijajući ih u dugačke (Jupiter) cigare (Saturn).

Cigare su, takođe, često simbol kapitalističke (Materija) moći (Saturn).

al-pacino-scarface-smoking-cigar-movie-poster.jpg

Među zemljama koje najviše konzumiraju cigarete je Crna (Saturn) Gora (Saturn), što ne čudi imajući u obziru da im se Saturn nalazi u 8 kući u znaku Lava (njihovo prirodno polje Sunca na genetskoj osnovi).

Milo Đukanović poznat po tome što ima ''tajne radnje sa cigaretama'', a ne bi čudilo da mu je Saturn u 12 kući zbog toga. Ako neko ima kartu siguran sam da bi se to otkrilo kao takvo.

:bye:

Poslednja izmena:
I ja volim cigare, ali sada nisam ni približno njima opsednuta kao kad sam bila malo dete (Mesec). Tada sam ih gostima krišom izvlačila iz kutija i gurala ih usta (jela ih), jer od mojih niko ne puši. I prvo pivo sam popila kao beba, baš me je privlačilo sve što ne valja. Mo0Sa u 8.

I ja volim cigare, ali sada nisam ni približno njima opsednuta kao kad sam bila malo dete (Mesec). Tada sam ih gostima krišom izvlačila iz kutija i gurala ih usta (jela ih), jer od mojih niko ne puši. I prvo pivo sam popila kao beba, baš me je privlačilo sve što ne valja. Mo0Sa u 8.

Kako podnosiš, recimo, kiselo mleko? :mrgreen:

Back