JARCEVI

Paz'te se...

48275da6ffe251611561663ec20bfca6.gif

joj :rumenko:

Разбијен сам интелектуално. Поразили сте ме ти и Анђелка. Показале сте се као супериорнији играчи и то ми је драго. Мало је незгодно што сам из те битке изашао измрцварен, као тај дечко што га је јарић изнабадао.

Пардон. Сада ћу искористити последњи атом енергије пре него што закујем у кревет, да ти поручим нешто.

О Анђелијо, лукава и прелепа Јарчице, што успе да помутиш разум мој, О Анђелијо, постала си опсесија моја,
О Анђелијо, неубрани цвете, нико није успео да мe разбије ко пичку као ти, да ме извоза ко мајмуна. Једино ти, О моћни небески створе.

Добро и Кобац је учествовала у разбијању мојих можданих вијуга, ал не толико колико ти.

Пуно те поздравља твој друг Танатос. Лаку Ноч и најлепши снови.

zac-efron-blows-kiss.gif

Da, te uske oči.

Sad razmišljam kakve su moje... Crne su, a oblik mi nije ni po čemu specifičan, rekla bih. Možda su spoljašnji uglovi malo nageti na dole. Obrve jake i tamne. U jednom tekstu su ljudi sa crnim očima opisani kao Marsovi tipovi.

Kod Škorpija su kapci veoma izraženi, oči deluju starije nego što jesu. Kapci su mirni, staloženi, pogled kao da pluta po stvarima i ljudima.

Kod Jarca je donja crta očiju izraženija. Jarčevski tip ima namrgođeniji pogled, guste obrve. Ali je vitna, vitka osoba.

Grant-Gustin-Images-HD.jpg

Tipičan Jarac se najviše prepozna po stilu oblačenja, pretežno vole stariji stil. Džempere na zakopčavanje.

grant-gustin-bday-colton-lips-syncs.jpg

grant-gustin-broke-twitter-the-flash-costume-05.jpg

To mogu da budu i ovakvi brit fazon džemperčići (koje ja mnogo volim i nosim) u nekim varijantama braon-bordo, pa čak i zeleno ponekad.

Orlando_Bloom.jpg

Morao sam sve u spoiler jer su slike poveće.

Setih se Marije Vicković, ona ima baš specifine oči. Jedno vreme sam mislila da je Jarac ili Škorpija. No, Strelac je, ima stelijum u Strecu, So0Ne, Mesec u Biku, Mars u Jarcu. Asc nepoznat.

97ba664eb9ca417195928492d1b7c448.jpg

Ta vilica je 100% ženski Strelac. Obrazi takođe. Stil šminkanja viče ''Strelac''. Bundica - Strelac. Kosa šatirana malčice, Strelac.

Oči i čelo već nije Strelac. Deluju malo kao Ovan. Zubi isto, Ovan.

Mislim, tako mi deluje. :mrgreen:

Jes', ima nešto marsovačko, ko zna gde joj je ascendent.
Strelčeve baš ne umem da prepoznam na ulici.

Mila Jovovich
wpid-Milla-Jovovich-Wallpaper-50.jpg

Lauren German
lauren-german.jpg

Lesley-Ann Brandt
Lesley-Ann_Brandt.png

Primete se na tri načina -
punije usne (donja usna pogotovo)
rumenilo na obrazima (duži obrazi, kockastija faca do očiju)
retko kad okruglastije čelo

Sad mi kaže devojka da kod Strelčeva primeti intenzivne oči. Vrlo moguće.

^^ Voliš da glumataš, čak i ovde na forumu. Jel' te to Neptun radi?
Ja volim predstave, nemam ništa protiv. :mrgreen:
Дрма, Коби, дрма па растура. Али није Нептун једина ствар која ме дрма.....
Свако воли представе, свако воли спектакл, зато и свесно у својим постовима обавезно убацујем део озбиљности, део комике, део цинизма, зато што публика (читалаштво) која чита форумске постове, избегава постове који су или претерано озбиљни, монотони, или оне који су па превише... инфантилни, који нису чак ни духовити. Идеалан пост је онај који у свом садржају има довољну дозу или меру истине оличене у фактима, чињеницама, али и који садржи луцкаст садржај који може да насмеје особу која га чита и који садржи скривене поруке које свако ко иоле има више од две вијуге у глави може да скапира.

Back