Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo bre kiselo mleko?![]()
Pitam kako podnosiš, da li ti stvara tegobe i sl.A kakvi aspekti daju vegetarijanca ?
Nemam nikakvih problema sa hranom, pa ni sa kiselim mlekom. Obožavam sve što je kiselo, limun jedem dok mi kiselina ne izgrize usne. Dakle, Saturn se odnosi na kiselo?Mesec Saturn - Kiselo mleko, ofc.Pitam kako podnosiš, da li ti stvara tegobe i sl.
Takođe ti je to najbitnija pozicija za dete sutra.
Ne moze se zloupotrebiti nesto sto samo moze da pomogne i ima visestruku upotrebu i sa njom mozes fakticki biti nezavistan od drzavnog sistema. To sto je ljudima kontra predstavljena je druga tema.
Moj brat je vegeta, oštro je protiv konzumiranja mesa. Asc Devica, Me u Lavu, vladar 2. Venera u Blizancima.Zavisi od osobe do osobe, generalno ako je u pitanju odluka ili trend, podznak naglašen u Lavu. Ako je podznak u Devici, daje tipičnog vege... Druga kuća Škorpija može dati Vege takođe, ali to je opsesivno veganstvo, često uništava neki drugi deo sistema.
Saturn loše postavljen (nedostatak gvožđa u krvi). Generalno Vazdušni znakovi u Asc mogu da daju vegane kada je reč o principu.
Sve drugo je specifično od osobe do osobe (osetljivost na lakozu (Mesec), gluten(Venera) itd).
KAda je neko Vege za sebe, to se vidi kroz drugu kuću isključivo, ali često to nije slučaj već se Vege vode Prvom kućom i svima govore kako je loše jesti meso. Generalno planete u Prvoj kući su te koje naglašavaju militantne Vege.
Марихуана утиче на ЦНС , успорава његов рад дуготрајном комзумацијом или другим речима затупљује те. Овако је боља од дувана ,али и једно и друго су јаки отрови!![]()
Nemam nikakvih problema sa hranom, pa ni sa kiselim mlekom. Obožavam sve što je kiselo, limun jedem dok mi kiselina ne izgrize usne. Dakle, Saturn se odnosi na kiselo?
MarsA ljuto ? Sunce ?

A ljuto ? Sunce ?
Teorija i praksa nisu bez veze jedna sa drugom. Stvar je u tome da položaj Sunca ne govori mnogo, tako da ta veza može da prođe i dobro i loše. Treba otvoriti sinastriju.Da li neko zna kako se u praksi slazu jarac i muska riba?dosta mi je teorije,ionako sve ode do djavola cim se vidimo.
Da li neko zna kako se u praksi slazu jarac i muska riba?dosta mi je teorije,ionako sve ode do djavola cim se vidimo.
generalno ljudi guraju kombinaciju voda-zemlja a po meni ona ne ide dobro,jarac voli slicnog sebi ribe su susta suprotnostRiba ne ide obicno ni sa devama a ne sa nekim meketalom.Generalno ribama ide lakse sa bilo kojim vatrenim nego sa bilo kojim zemljanim.Netipicno ali mislim da je tako u praksi.
Pa može se reći da je tako. Riba odlično ide sa Strelcem, to sam skontala iz iskustva. Dva jupiterijanska znaka. Ali joj svakako najbolje odgovaraju vodeni.
Spremniji je znak Riba da prevari no Jarac.Ah pa da.Дуци Симоновић - Сунце, Меркур, Марс у Јарцу, Месец у Водолији, Венера у Стрелцу