JARCEVI

cisto onako radi reda da kazem..da podznak utice posle 30godine je jedna od najvecih astroloskih gluposti
i to nema nikakve veze za mozgom

eto,toliko
ne pricamo o natalnoj nego o ovoj nebulozi koju si rekla,al stoji ti kao jarcu da teras kroz zid iako znas da nisi u pravu,ni mrtva ne bi priznala gresku,to ti je onako iz kurira zalepljen epitet

o kojoj nebulozi? o onome sto sam rekla da je zabluda da ljudi posle 30-e godine su opisani podznakom a do tad horoskopskim znakom?

- - - - - - - - - -

to jeste zabluda, ali ako vec tvrdis da nije objasni mi astroloski svoje tvrdnje

nemoj da teras vodenicu na astrologiju u kojoj plivas,kao,nego na zivot koji ce te demantovati,kao sto je mene i tvrdim da jedva nesto vucem od svog znaka da je vise od podznaka narocito posle 30e,ta sustiina a ne sprdnja o kojoj bi svako naklapao kad se boji nekog znaka pa ga kao provalio

pile,svako moze da pronadje neke opise iz svakog znaka i zalepi za sebe
kazem ti,to nema veze sa zivotom,mozes uvek da se konsultujes sa nekim astrologom i potvrdice ti ovo sto ja pisem

- - - - - - - - - -

podznak kao podznak ne moze mnogo da kaze o tebi dok se ne pogleda gde je njegov vladar i kakave aspekte pravi

- - - - - - - - - -

to sto tebi odgovara jedno vise od drugog je druga stvar,karta je jedna

dobro ti se udubi u problematiku i gledaj u pasulj, ja ti povrsno i neiskusno kazem da sam i pre 30e vise vukao ka osobinama podznaka i ako me znak u zajebancijama vuce sebi podznak je ono cemu tezim

ne zanima me horoskop,sve sto sam imao da kazem o nekom znaku sam napisao iz licnog iskustva s njima,e sad ako imam 3 jarice pored sebe,i povezem slicnosti,mozes misliti kako tebe citam:lol:

Back