JARCEVI

Ribe Rak su daleko od najgore kombinacije, teško da mogu da bude loše kad Sunce i Asc pripadaju istom Elementu
Iz potpisa ti se vidi ta dvostruka Voda
Raku je simbol izvor a Ribi okean

Volim sto sam Ribe, mislim da sam knjiski primer. Ali, kao takva, moram imati i neki "stit" pa sam mislila da Jarac dobro dodje za to.

Ako sam ja Ribe i imam puno planeta u Jarcu, da li to znaci da sam neki polu-Jarac i jel to nesto dobro? Imam natalnu, ali mi nista nije jasno :zstidljivko:
Nisi polu-Jarac ali verovatno imaš dosta osobina, a kako se i da li se šta ispoljava zavisi od cele natalne, ne može unapred da se kaže na osnovu znaka, podznaka i ovoga što si napisala.

z:shock:
Jarac
Ovaj znak izludeće partnerku svojim očekivanjima. Poput Device, Jarčevi imaju velika očekivanja od partnerke, a to će joj u svakom trenutku davati do znanja. Mogu da misle jedno, a govore nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su jako dobro da sakriju osećanja i insistiraju na tome da problem nikada nije u njima.

???

Mrze da budu ignorisani jer ih to veoma vređa. Ako shvate kroz šalu, smejaće se. Ako ne, onda će da se naljute opasno. Jarčić samo traži razlog da se naljuti i duri te svaku reč ili situaciju koristi za tu priliku.

NPR, igramo svi žmurke i jarac se uvredi zbog pesme. Posle neće da se igra jedno 2 meseca.

Poslednja izmena:
hehee.. kako listam dnevni horoskop sudeci po njima bi trebalo da sam timski igrac, citaj lider tima, ali kad ono medjutim... individua ipak preovladjuje :)

Poslednja izmena od moderatora:

Back