Japafana

Party Beer GIF by Justin Gammon

Па шта је сад ово ?

Не морам више да пијем, да би ми бљештало... :kafa:

Vrv su te gadjali serpom :)
Baba bila prestidljiva osoba, onaj tip osobe Sta ce ko pomisliti, provincijalka previse.
Pa mi bilo jas zabavnije da je sprdam kad je takva ustogljena :zcepanje:

A druga baka mi bila legenda, sa odlicnim osjecajem za humor, i ona kad je kukala da ce da umre, ja joj kazem da saceka do srijede da se ispricamo jos koji dan, i svasta sam ja tako osmisljavala, a ona se ismije. A sva njena djeca nisu kontala njenu igru i ljutili se, galamili, jedino ja kontru, i jos kaze: "Da tebe nema, ne bih se ni nasmijala" ahahahahaha

Jutroo
Ona je fantastična, a ovo izvodjenje je posebno.

Ne znam kada je zadnji put na mene nikakva muzika djelovala emotivno.
Znam da mi je to nekad prije bilo cesce, ali ranije sam i slusala puno vise muziku

Razbija zar ne?

Mene ona nekad podseti na slojevitu ljubav kroz taj njen boemizam. Ima to u glasu, izvodjenju. Nekako kao da nosis sve u grudima i spusta cas u stomak cas u grlo i onda ga samo oslobodi i ponovo u valovima.
Znam da opisujem orgazmicna stanja ali meni je ovo bas nesto sto uz picence slusam i uzivam bez ikakve pretenzije. Tu ga stavis u grudima i stomaku i uzivas.

Razbija zar ne?
Nekada me je ova pjesma razbijala bas.
Bas je posebna, ima neku sjetu, veliku emociju, a sve je maestralno, i ona pjeva posebno.
Ona me je oduval kad sam prije koji mjesec cula kako pjeva neku narodnu pjesmu, koja ludjacka kombinacija, njen talent i taj glas :worth:

Mene ona nekad podseti na slojevitu ljubav kroz taj njen boemizam. Ima to u glasu, izvodjenju. Nekako kao da nosis sve u grudima i spusta cas u stomak cas u grlo i onda ga samo oslobodi i ponovo u valovima.
Znam da opisujem orgazmicna stanja ali meni je ovo bas nesto sto uz picence slusam i uzivam bez ikakve pretenzije. Tu ga stavis u grudima i stomaku i uzivas.

Lijepo si to opisao.
Ne znam, sada nekako vise muzika ne struji kroz mene na taj nacin.
A voljela bih, lijepo bi bilo usuti sebi vino u neku lijepu casu, upaliti mirisnu svijecu, neku lampu i tako uz muziku sama sa sobom

1734088575332.png

Inače, čitala sam pisma Van Goga.
I otac mu je bio svestenik i roditelji su mu bili tradicionalni.
Pritome, savjetovali su ih da se druze sa visim stalezima od sebe.

Ali Van Goh je bio svoj, i dok je slikao prostitutke u jednu trudnu se zaljubio.
Rodila je i tudje dijete, i on je smatrao da je moralna obaveza muskarca da pomogne POSRNULOJ zenu i pomagao joj je finansijski.
To me odusevilo.
Poslije su raskinuli.

I u svojim zivotnim putevima, otisao je da zivi kuci sa svojima. I tu se zaljubio u neku komsinicu koja je bila psiciki bolesna.
Roditelji su opet popizditis dobili. :D

Pogledajte prilog 1656677

Inače, čitala sam pisma Van Goga.
I otac mu je bio svestenik i roditelji su mu bili tradicionalni.
Pritome, savjetovali su ih da se druze sa visim stalezima od sebe.

Ali Van Goh je bio svoj, i dok je slikao prostitutke u jednu trudnu se zaljubio.
Rodila je i tudje dijete, i on je smatrao da je moralna obaveza muskarca da pomogne POSRNULOJ zenu i pomagao joj je finansijski.
To me odusevilo.
Poslije su raskinuli.

I u svojim zivotnim putevima, otisao je da zivi kuci sa svojima. I tu se zaljubio u neku komsinicu koja je bila psiciki bolesna.
Roditelji su opet popizditis dobili. :D

Kao sto je i Pikaso ceo svoj rad, bez obzira na glad i drustveni moralni prevrat, proveo kroz jurnjavu za vadzajnerom - plavi period (decacki)- skoknem do Barselone, nagledam se igracica i prostitutki i onda ga smota Fernanda, zaljubi se i odjednom sve je ruzicasto- klovnovi, akrobate weeee. roze period (pichkaaaa)

Zato se valjda umetnicima prasta sve to, jer umetnost opisuje coveka a politika drustvo. Sto je malo i nebulozno. Ok, zabagovao sam.

Kao sto je i Pikaso ceo svoj rad, bez obzira na glad i drustveni moralni prevrat, proveo kroz jurnjavu za vadzajnerom - plavi period (decacki)- skoknem do Barselone, nagledam se igracica i prostitutki i onda ga smota Fernanda, zaljubi se i odjednom sve je ruzicasto- klovnovi, akrobate weeee. roze period (pichkaaaa)
Ne volim umjetnost Pikasa nimalo, ali ni kao covjeka. :D
Unistio je Doru Maar, to žena sama rekla.
Sebicni konj je on ahahaha
Gledaj što pravim umjetnost, ja sam Pikaso, i treba da mi se diviš.

Mursh egomanijacima, sloboda egu :D

Jesam rekla da ne volim Pikasa? :D

Zato se valjda umetnicima prasta sve to, jer umetnost opisuje coveka a politika drustvo. Sto je malo i nebulozno. Ok, zabagovao sam.
Hm, zanimljiva ideja.

Back