Japafana

ma šalila sam se, jer je i veselo i zabavno. Ali jeste ekonomčno, nema šta.

Inače, popila sam 3 ili 4 pelinkovca.

Tražim svoje idealno alkoholno piće.
Pivo nije nikako, ubije me baš, obori energiju. A alkohol ljudi piju da bi podizalo :D
Domaća rakija mi se pokazala kao OKej, ali nema svako domaću rakiju.
Probaću džin, čula sam da ima neki rozi džin.

Ne znam ni šta da pokušam, možda budem pila bezalkoholno pivo, jer mi alkohol ili ubije energiju ili pojača kako ne valja.

Šta je tvoje idealno alkoholno piće?

ma šalila sam se, jer je i veselo i zabavno. Ali jeste ekonomčno, nema šta.

Inače, popila sam 3 ili 4 pelinkovca.

Tražim svoje idealno alkoholno piće.
Pivo nije nikako, ubije me baš, obori energiju. A alkohol ljudi piju da bi podizalo :D
Domaća rakija mi se pokazala kao OKej, ali nema svako domaću rakiju.
Probaću džin, čula sam da ima neki rozi džin.

Ne znam ni šta da pokušam, možda budem pila bezalkoholno pivo, jer mi alkohol ili ubije energiju ili pojača kako ne valja.

Šta je tvoje idealno alkoholno piće?
Pa pivo je kabasto, nastani se u stomaku i tesko. Ako pijem pivo pijem , gledam da ga sa penom, jer ljudi grese misleci da je bolje bez, a u stvari je bolje pustiti da se ta pena napravi u casi nego u stomaku.
Domaca rakija, sljiva bez greske. Samo volim puno tecnosti uz to. I uz pivo pijem vodu.
Nekada sam voleo vodku, ali kvalitetnu stolichnayu, ne ove zvake sto prordaju.
Viski nije los, treba malo navici - puno leda za pocetak.
Koktele obozavam - mai tai, s on d beach, long island, klasika. Najvise sokaste koktele - naradnza, mango, nar i onda shotovi. Za leto idealno i lepo zezanje.
Vince naravno, lepo, volim ih razna, vockasta, suva, s jacim taninom, aromom ili klasicna - crvena/bela, cak neka i volim roze- merlo, zinfendel, pino noar, kaberne, nasa domaca sada imaju dobra - planiram da skoknem u neku vinariju u dogledno vreme- nocenje, setnje, vina, klopa...Letos sam bio u Makedoniji (Kraljica Marija - vinarija, prelepo)

S picem volim da pijem dokle uzivam, ne volim da me boli glava od njih i pijem obicno vikendima. Radnim danima retko, jedino ako je neka prilika. Imam i periode kada mesecima ne pijem nista, vec uzivanje.

Imam potrebu negde da izbacim ovo.
Gledam ove leteca vozila koja najjavljuju i malo prelistam o tome kako sta i odmah se razocaram.
1. Sa svim onim krilcima i propelercicima zauzimace minimum 2x mesta za parking ako ne i vise.
2. Tezina. Vec zamisljam kako ushicen stavljam dve papirne kese iz lidla u njega, startujem da poleti a on kao jeftini kineski dron pocne da se sulja po zemlji i udara u aute okolo i shvayam da je preopterecen. Mada nije da to ne bi bila avantura.

Back