Shadow_woman
Elita
- Poruka
- 17.883
Ni kao dete. Pokušavali moji raznim metodama.A daj, kako je to moguće. Nadam se da pod tim misliš na neku egzotiku, a ne ovo uobičajeno povrće ovdje.
Da baš nikad nisi probala? Ni kao dijete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni kao dete. Pokušavali moji raznim metodama.A daj, kako je to moguće. Nadam se da pod tim misliš na neku egzotiku, a ne ovo uobičajeno povrće ovdje.
Da baš nikad nisi probala? Ni kao dijete?
Pa ja uglavnom i slušam organizam.Mislim da čovek treba da oseti svoj organizam . I onda na osnovu toga bira sebi hranu.
Ne govorim o količini već o vrsti hrane.
Nikad se nisam zeznulaBirate knjigu prema koricama.![]()
Ove kolače koje si nabrojala ne voliš zbog izgleda ili jer su preslatki?Nikad se nisam zeznula
Preslatki su.. a, neke nisam probala, nekako nemam potrebu za timOve kolače koje si nabrojala ne voliš zbog izgleda ili jer su preslatki?
A, ja je obožavam, na primerCveklu nikad nisam probala niti želim da je probam
Prvo bih joj pogledala okoAli kad sam ja jednom došla u goste i nudi me žena, kao, uzmi ovo svekrvino oko.
Pazi naziva kolača.Bi li vas i naziv odvratio od toga da probate?
![]()
svi koje znam je obožavaju. Ja jednostavno ne mogu da je probam. A prelepa mi boja.A, ja je obožavam, na primer
Da, pogotovo ako ti prsne na odjeću.svi koje znam je obožavaju. Ja jednostavno ne mogu da je probam. A prelepa mi boja.

Ne svidja ti se ot nekog razloga i to je oksvi koje znam je obožavaju. Ja jednostavno ne mogu da je probam. A prelepa mi boja.
nije da ne volim jer ne znam ukus ali eto ne želim i neću je probatiNe svidja ti se ot nekog razloga i to je ok
Kilava na kvadratPrijatno.
Ostaviću ti masline
Jel spadaju u povrće?![]()
Kilava na kvadrat
više će tebi ostatiDobro, ovo ne volim ni ja. Kao ni raditi to drugima.I ne volim kad me neko ubeđuje. Pogotovo na slavama " Probaj. Samo kašiku. Lepo je. Ovako niko ne zna da napravi. Hoćeš da ti sipam?"
Naš narod ima tu potrebu da hrani. To je posledica trauma od silnih ratova i sukoba, a i gladovanja. Non stop se plaše da je neko gladan, da će ostati gladam...I ne volim kad me neko ubeđuje. Pogotovo na slavama " Probaj. Samo kašiku. Lepo je. Ovako niko ne zna da napravi. Hoćeš da ti sipam?"
Ja to nekako i istoleriram, nakon što jasno dam do znanja da će me teško nagovoriti ako uistinu ne mogu.ja stalno mislim na to kako treba da budem fokusirana da ne odgovorim ono što bih stvarno rekla posle stotog "a zašto nećeš? Samo probaj"
Ustvari, ljudi ni ne vole , niti žele da čuju istinu .![]()
Tebe greota zvati bilo gde sa hranom. Samo zauzimaš mesto nekome ko bi stvarno jeo.I ne volim kad me neko ubeđuje. Pogotovo na slavama " Probaj. Samo kašiku. Lepo je. Ovako niko ne zna da napravi. Hoćeš da ti sipam?"

NebiAli kad sam ja jednom došla u goste i nudi me žena, kao, uzmi ovo svekrvino oko.
Pazi naziva kolača.Bi li vas i naziv odvratio od toga da probate?
![]()