gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Godinu dana bio sam na izgradnji fabrike kablova, a zatim sam otišao u vojsku. Po nekim posebnostima to je najlepši grad u Srbiji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Godinu dana bio sam na izgradnji fabrike kablova, a zatim sam otišao u vojsku. Po nekim posebnostima to je najlepši grad u Srbiji.
Pa da se drma Jagodinom je jedino tačno. Po firmama diktatura nedodirljivih pojedinaca koji prete i sile se , postala je normalna stvar da ti kažu da moras da dovedes toliko i toliko članova u neku partiju ako 'oceš posao. Zna se ko sme kome da lomi koske , a koga privode za neku psovku ili nesto manje, ljudi ćute ko p*čke. Svako gleda da se skloni itd...
Na primer u fabrici kablova ljudi nemaju grejanje zimi dok direktor iste ima podno grejanje u kancelariji, njima zakida na isplatama na osnovu loseg stanja, al sebi isplacuje sve do dinara. I ako kažeš nešto odma napolje, svuda je isti fazon.
To je svuda tako, nazalost...A sto se tice Palme, nemojte bre da kukate toliko.
Pa covek napravio Zoo Vrt, Akva park, Karting stazu, Muzej vostanih figura, Pijacu (koliko znam), svako ko se venca posle 30-ak dana dobije posao, kad se rodi dete neka nadoknada, itd... Pa zamislite kakva bi nam drzava bila kad bi svaki predsednik opstine doprineo bar pola za svoju opstinu, koliko je Palma za Jagodinu?!
Ako slucajno nestanem ili me neko ubije znajte da je zbog ovoga...
ko u titovo vreme kad ispricas vic o brozu zavrsis na golom otoku.. mozda i palma ima jedan goli, za sve nas sto ga blatimo..
Bas tako![]()
))...Ovde niko nikog ne blati, ovo sto se pise je surova istina ***
![]()
Tamo gde jeste takva atmosfera i gde je bilo i ubistava, pucanja, bodenja i sličnih DOMAĆINSKIH aktivnosti panduri ne smeju da kroče. Jer ih vlasnici kulturno oteraju u PM i možda će morati da traže novi posao. Nego tako moraju da maltretiraju fin svet i onu decu i da se iživljavaju.
Ma zna ****, vidiš da samo kopi-pejstuje![]()
Pa covek napravio Zoo Vrt, Akva park, Karting stazu, Muzej vostanih figura, Pijacu (koliko znam), svako ko se venca posle 30-ak dana dobije posao, kad se rodi dete neka nadoknada, itd... Pa zamislite kakva bi nam drzava bila kad bi svaki predsednik opstine doprineo bar pola za svoju opstinu, koliko je Palma za Jagodinu?!