- Poruka
- 42.639
Ne otvaram teme, moraćete se sami potruditi. : )Otvorite (mi) temu,.. već sam prepun spama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne otvaram teme, moraćete se sami potruditi. : )Otvorite (mi) temu,.. već sam prepun spama...
Да сам мислила шта ће свет да каже нити бих родила дете нити бих се одважила на много тога.Zato meni bas puca k sta drugi misle![]()
Nek misleДа сам мислила шта ће свет да каже нити бих родила дете нити бих се одважила на много тога.
Али то не значи да свет не треба да прича, има право на мишљење. Имам га и ја. Само је ствар карактера и колико ће то на некога да утиче.
iskrenost moze biti i izgovor za sadizamiskrenost se u nekoj tački tretira i kao primitivizam.
ne moraju ljudi baš sve što im padne na pamet glasno izgovoriti, mogli bi da poštede i sebe i druge

Tacnoiskrenost moze biti i izgovor za sadizam![]()
to je vrlo specifičan oblik sadizmaiskrenost moze biti i izgovor za sadizam![]()

I Napoleon,.. i Aleksandar Makedonski,.. ne znam za Džinkis Kana,.. Zna neko ?Tacno
I hitler je bio iskren

upravo. ne znači nečija iskrenost u stvari istinu o nama.To je nov momenat.
Moj bivši je umeo da mi kaže vrlo ružne stvari, a onda bi rekao da je samo iskren.
Ja nisam ni sumnjala da je iskren u tome što misli, ali to što misli je užasno i nema veze s vezom.
I bas zato je suvisno da se uvek izlaprdamoupravo. ne znači nečija iskrenost u stvari istinu o nama.
način na koji me neko iskreno vidi uopšte ne mora biti istinit ili činjenica o meni
to je samo njegov a vizija mene zbog toga što je subjektivan ili emotivno upleten
i obrnuto..iskrenost moze biti i izgovor za sadizam![]()
tako je.I bas zato je suvisno da se uvek izlaprdamo
Laprdanje je ?tako je.
..I bas zato je suvisno da se uvek izlaprdamo

jednom smo se umešaliSvi iskreni i hrabri
A kad cuju da se komsije biju u stanu, spuste roletne i pojacaju tv
Strasnojednom smo se umešali
i znaš šta nam je reko tip
Šta oćete bre to mi je verenica!
Moj bivši je tvrdio da me voli najviše na svetu...i ja mislim da je bio iskren.iskrenost moze biti i izgovor za sadizam![]()

Za definiciju laprdanje obratite se vašem guglu ili vikirečnikuLaprdanje je ?
Čavrljanje na forumu ? Ili šta ? - je li to pežurativno,.. ili onako -bez-veze
..
![]()

stoka.Moj bivši je tvrdio da me voli najviše na svetu...i ja mislim da je bio iskren.
I pored činjenice da su se u našem krevetu, dok sam bila na poslu, devojke smenjivale na sat.
Ali je bio iskren,da. Čak je i njima govorio da samo mene voli.
Dakle, nije poenta samo u iskrenosti, ima nešto i u percepciji.
Rekla bih da ne tumačimo ljubav jednako.![]()

A, jel' bi dodao na kraju i : "Ja, sam samo iskren" ?Moj bivši je tvrdio da me voli najviše na svetu...i ja mislim da je bio iskren.
I pored činjenice da su se u našem krevetu, dok sam bila na poslu, devojke smenjivale na sat.
Ali je bio iskren,da. Čak je i njima govorio da samo mene voli.
Dakle, nije poenta samo u iskrenosti, ima nešto i u percepciji.
Rekla bih da ne tumačimo ljubav jednako.![]()

Nema šanse.stoka.
Nego da te pitam nešto
Da li bi ti mogla da izguraš taj tempo na primer da nisi radilia? Da li bi mogla da budem jasnija da uskačeš u krevet na svaki sat?
ja nisam uspela i razmišljala sam o tome da ustupim nekom u trenucima kad ja ne mogu da uskočim šteta da propadne toliki potencijal![]()

vi ostali? znači ti si ubeđena da svi dele tvoje mišljenje? okPa to
Ispada sada neko ko izvredja stare ljude na primitivan nacin iskren
A mi ostali bydale![]()
Ako ni tada nije dodao o iskrenosti,.. razočaraće meNema šanse.
Ne samo svaki sat, nekad ni svaki dan.
Mislim da je trebalo ozbiljno da ga shvatim kad mi je jednom posle rasprave i nerešenog problema, kad meni nije bilo do sexa, rekao "Vidi, ako ti nećeš,ima ko hoće."![]()

znam i ja sam bila u sličnoj situaciji zato te pitam...Nema šanse.
Ne samo svaki sat, nekad ni svaki dan.
Mislim da je trebalo ozbiljno da ga shvatim kad mi je jednom posle rasprave i nerešenog problema, kad meni nije bilo do sexa, rekao "Vidi, ako ti nećeš,ima ko hoće."![]()
teoretski da ubacujem druge žene u priču
Nisam ja divnavi ostali? znači ti si ubeđena da svi dele tvoje mišljenje? ok
nisam nikog uvredio.. dao sam tačan opis kako izgledaju baba i deda na nudističkoj plaži.. ne delimo svi iste vrednosti.. tebi je ok da baba i deda šetaju goli , meni zamisli nije.. ok ja sam loš, zao, zatucan i pokvaren a ti si divna i dobra duša širokih shvatanja i vidika..