Ja sam samo iskren/a

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vi ostali? znači ti si ubeđena da svi dele tvoje mišljenje? ok :)
nisam nikog uvredio.. dao sam tačan opis kako izgledaju baba i deda na nudističkoj plaži.. ne delimo svi iste vrednosti.. tebi je ok da baba i deda šetaju goli pred nepoznatim ljudima.., meni zamisli nije.. ok ja sam loš, zao, zatucan i pokvaren a ti si divna i dobra duša širokih shvatanja i vidika..
ne, ti si drugačiji - različit od nje,.. a ovo što si naveo je provokacija.

nek zeza svog dečka.. ke nja ovde o moralu , jde go vna a samo bljuje vatru i vređa..
Mi smo džentlmeni jel'da ? a one nisu (uvek) fine,.. zadirkuju,.. profvociraju,.. ali na finjaka,.
Pa vidiš koliko ih se sjatilo,.. kao da mi ovde med delimo,.. ili one nisu pčelice,.. a nisu ni muve,.. da jesu,.. ni mi ne bi bili džentlmeni,..
a jesmo ;)

Retko je,.. a, kada kažu gola,.. bez celofana, pakovanja i aranžiranja,..
Brutalna.
Iskrenost je subjektivno uverenje da govorimo istinu .Medjutim, istina zavisi od coska gledanja, i ispada da istina ima raznih, koje se ne slazu medjusobno.Tzv. "brutalna istina" je vise brutalno oruzje i nacin da unistis dusevno labilnog/nacetog sagovornika, i kompletno je pomanjkanje takta , i bazicne humanosti

Iskrenost je subjektivno uverenje da govorimo istinu .Medjutim, istina zavisi od coska gledanja, i ispada da istina ima raznih, koje se ne slazu medjusobno.Tzv. "brutalna istina" je vise brutalno oruzje i nacin da unistis dusevno labilnog/nacetog sagovornika, i kompletno je pomanjkanje takta , i bazicne humanosti
Čija je istina jača ?
Ona koja je bolje verbalno potkovana ili ona koja je bliža istini (većine) ?

Back