Ja neću a on hoće

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zene ne kapiraju da se mozak u sexu iskljucuje,telo radi i reaguju erogene zone,ne kao one sto namestaju kosu za kameru dok ih neko guzi,to sto se lozite na nekog manje ili vise nista ne znaci dal je dobar u sexu ili ne,sa ruznom ribom,nikakva ljubav ,veza i gluposti je bio odlican sex,za razliku od top ribe koja glumi jebacicu,ne moze da svrsi a prva po 10x

Poslednja izmena:
Muku da molis za sex? To ti je 99 posto muskaraca.
Uskracivanje sexa osobi sa kojom si je vid takvog bezobrazluka, tj. pasivne agresije. Koji god pol da je.
Iz iskustva mogu reci da kad sex ne stima, nesto je tu po sredi. Ili imaju drugih problema medju njima, najcesce nepostovanje, losu komunikaciju, neko od njih se zapustio telesno... ili neko od njih ima problem sam sa sobom. Neko licno nezadovoljstvo ili jos cesce umor je u pitanju.
Dodjem kuci, raspadam se od umora. Uzasno stresan posao, pritisak, obicno nesto sa posla slepas... Nisam hirurg ne spasavam zivot, ali imam stresan posao.
U tom slucaju....
Imas usta, pa kazes. Molim te, pomozi mi oko drugih obaveza, ili postedi me drugih obaveza, preuzmi na sebe nesto... Skuvsj jedan rucak nedeljno, naruci hranu, plati zenu za ciscenje, ako pare nisu problem... Ako druga strana to razume, to razumevanje ih priblizi jedno drugom, i eto krecu strasti....
Nemanje sexa je uvek simptom neceg drugog.
Svaka zena, koja voli, kojoj je parter privlacan, i koji je postuje, ne odbija sex.
Verujem ni muskarac. Sta kazu muski? Zasto muski odbijaju sex?

Uskracivanje sexa osobi sa kojom si je vid takvog bezobrazluka, tj. pasivne agresije. Koji god pol da je.
Iz iskustva mogu reci da kad sex ne stima, nesto je tu po sredi. Ili imaju drugih problema medju njima, najcesce nepostovanje, losu komunikaciju, neko od njih se zapustio telesno... ili neko od njih ima problem sam sa sobom. Neko licno nezadovoljstvo ili jos cesce umor je u pitanju.
Dodjem kuci, raspadam se od umora. Uzasno stresan posao, pritisak, obicno nesto sa posla slepas... Nisam hirurg ne spasavam zivot, ali imam stresan posao.
U tom slucaju....
Imas usta, pa kazes. Molim te, pomozi mi oko drugih obaveza, ili postedi me drugih obaveza, preuzmi na sebe nesto... Skuvsj jedan rucak nedeljno, naruci hranu, plati zenu za ciscenje, ako pare nisu problem... Ako druga strana to razume, to razumevanje ih priblizi jedno drugom, i eto krecu strasti....
Nemanje sexa je uvek simptom neceg drugog.
Svaka zena, koja voli, kojoj je parter privlacan, i koji je postuje, ne odbija sex.
Verujem ni muskarac. Sta kazu muski? Zasto muski odbijaju sex?
Popenje mi se na ku r ac komplikacijama.

Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava :lol: .....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah

Šta raditi u takvoj situaciji ?
Nekad od samog dodira onoga koga voliš prodju sve nevolje i glavobolje...
Dovoljno je da ti pridje da osetiš, sigurnost, miris i dodir koji te umiruje...
Dalje sve ide samo...
Kad je problem veći ili fizičke prirode, naravno da partner treba da ima razumevanje i empatije da bude tu i zagrli...

Imate li ovakvo iskustvo, da vam nije do seksa, da niste raspoloženi, da imate problem koji vas muci i samo o tome razmišljate,
da vas boli glava :lol: .....itd..a vaš partner ili partnerka hoce seks bas tada i odmah

Šta raditi u takvoj situaciji ?
Retko. Bas ima dana, kad sam umorna, pa zaspim kako dodjem kuci, ali nakon toga... moze..
Ako nisam momentalno za sex, u medjuvremenu se odobrovoljim.
Zasto da odbijam sex? Mogu samo nesto dobiti. Ne moze sex toliko biti los kao nemanje sexa.

Back