"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Pozivanje na srpski narod vas is SNS sekte je podlost.
Da ste iz naroda ,ne bi ste bili sekta.
Preslisaj se malo.

Видиш и то је заблуда , осим што нисам члан СНС нису ни многи други који су се успротивили обојеној револуцији

Видиш и то је заблуда , осим што нисам члан СНС нису ни многи други који су се успротивили обојеној револуцији
Radis za njih i to je dovoljno.Nisi clan al si pristalica.
Kao takva, ne mozes da se pozivas na srpski narod, jer ste se kao SNS sekta od njega odrodili.

апсолутно свима , али конкретно овде није ни Бог , ни истина , ни правда на страни оних који желе да изведу обојену револуцију .

7604e7ba-bb28-4087-b95e-140595f99fed.jpg

Ti kao da si rasla na drvo.

Neprijatelj naše države će uvek podržati svadju u u našoj državi.

I mani više sa tom obojenom revolucijom, što tvoj legitimitimni predsednik ne kaže ko stoji iza ovih protesta a ne da izbacujete po 10 tema a na svakoj toj temi imate novog organizatora ko stoji iza protesta.
Разумем те али пусти то, немој покушавати ништа да објасниш некоме ко има перцепцију света и догађаја око себе као дете од 3 године.
Нека је, нека каже шта мисли, шта жели и то је то.
Мени је ње некако жао, можда грешим али пусти.
Њен поглед на свет је мало другачији и ти ту ништа не можеш да учиниш, не само ти него било ко.

Cime garantujes da neka sledeca vlast nece da nastavi gde su

Cime garantujes da neka sledeca vlast nece da nastavi gde su ovi stali?
Jedina garancija je da se ceo narod aktivira. Da izađe da glasa na sledećim izborima. Da kad vidi neku nepravilnnost to iskaže protestom ili već šta je adekvatno za situaciju. Neće to niko da uradi umesto nas. Sistem neće sam od sebe da se popravi. Većina građana je bila i protiv dosa kada su videli kakvi su a i sada su protiv snsa koji su još gori od dosa.

Što se dosa tiče, jedna dobra stvar je da su mirno sišli sa vlasti kada su izgubili izbore 2012. Ovi sada...

Slavenska izgleda da ima 50 jura za svaki komentar. Inače sve što napiše je teška demagogija i izmišljotina. Naučila od svog šefa.

Verovatno visoko rangirana negde, igra trenutno soliter i piše na forumu, tj sere.
Ја мислим да она уопште не добија ни динар, можда грешим.
То је тип особа, без обзира коју политичку опцију подржава, која ће увек тврдити да је њен фаворит увек у праву, ма ко то био, па макар га нашли поред стотине лешева она ће рећи "можда је дунуо неки јак ветар и донео их у исто време баш ту".
Ако грешим и ако је тачно оно што ти кажеш онда јој вођа треба дати велику награду за безрезервну подршку и апсолутно одсуство емпатије. Онда је она апсолутна краљица ботовања. Светско чудо.

То је тип особа, без обзира коју политичку опцију подржава, која ће увек тврдити да је њен фаворит увек у праву, ма ко то био, па макар га нашли поред стотине лешева она ће рећи "можда је дунуо неки јак ветар и донео их у исто време баш ту".
Ако грешим и ако је тачно оно што ти кажеш онда јој вођа треба дати велику награду за безрезервну подршку и апсолутно одсуство емпатије. Онда је она апсолутна краљица ботовања. Светско чудо.

Апсолутно ниси у праву , ово што ја пишем нема везе са Вучићем лично , поштујем институцију председника и никада не бих радила то што раде актвисти обојене револуције ,рушење власти на улици , са друге стране исто тако подржавам хапшења у вези са зградом Генералштаба јер та зграда мора да остане симбол агресије на СР Југославију и културно добро јер то заиста и јесте и срамотно би било да се она продаје Трампу или било коме другом .

Исто тако осуђујем оргијање обојених револуционера испред РТС заједно са њиховим пајташима из Пазара на годишњицу погибије радника РТС за то би подигла кривичне пријаве .

Апсолутно ниси у праву , ово што ја пишем нема везе са Вучићем лично , поштујем институцију председника и никада не бих радила то што раде актвисти обојене револуције ,рушење власти на улици , са друге стране исто тако подржавам хапшења у вези са зградом Генералштаба јер та зграда мора да остане симбол агресије на СР Југославију и културно добро јер то заиста и јесте и срамотно би било да се она продаје Трампу или било коме другом .

Исто тако осуђујем оргијање обојених револуционера испред РТС заједно са њиховим пајташима из Пазара на годишњицу погибије радника РТС за то би подигла кривичне пријаве .
Ма све ок.
Опуштено.

ima takvih žrtava dezinformer ispiranja mozga puno po Srbiji...nisu oni krivi...naivni su previše...sve veruju av av sektašima koji ih pujdaju na svoje političke protivnike....

ima takvih žrtava dezinformer ispiranja mozga puno po Srbiji...nisu oni krivi...naivni su previše...sve veruju av av sektašima koji ih pujdaju na svoje političke protivnike....
Овај мучени народ није никада више морално, духовно и културно пао.
Када неко изгуби та 3 стуба свет око себе види искривљено.
То што кажеш јесте истина и познајем пар људи који су, у правом смислу речи, жртве дезинформација.
Какве тврдње ти људи повремено износе не желим ни да коментаришем. На такве изјаве просто останем затечен и немам речи.

Ма све ок.
Опуштено.

Мени је вас жао ако искрено верујете да активисти обoјене револуције који су направили несрећу и смрт где год су прошли , да они могу да донесу било шта добро Србији .Они морају да буду заустављени баш у Србији , на страну то што ви , стари отпораши , а знамо како су многи прошли" са иглом у вени у јарку" и даље верујете старој лажи .

Ово није ништа ново и већ је виђено , сви мi који памтимо догађаје пре и , за време и после 5 октобра знaмо шта се дешава и данас .Студенти блокадери исти рецепт као и ОТПОР , изађоше на изборе они и где су данас , како су прошли ?

Народ је изабрао председника и нико га неће рушити, нити смењивати на улици , то да вам буде јасно , добро да запамтите , ово вам није 2000 година .

Никада више нико неће смењивати изабраног председника на улици , палити листове гласача , нико више никада неће предавати Хашком трибуналу српске Генерале , војнике ..то време је прошло и никада више се таква политике неће вратити јер народ то неће да дозволи .

Можете да дувате у пиштаљке и лупате у лонце до сутра , можете пешке до Стразбура за све то ће на изборима да вас казни НАРОД СРБИЈЕ јер је народ препознао превару и народу је јасно ко стоји иза таих активности .ја, бот

Pa i 2000. godine je Milošević izgubio od Koštunice na izborima.

Велика је то неправда.

То да сви ти издајници, страни плаћеници, сорошевци, усаидовци, лопови, цијаши, ми6, бндовци, хрвати, куртијевци...дакле свако у Србији ко не подржава актуелну власт, називају поштене подржаваоце власти ботовима.

Само зато што подржавају власт, и тврде да су они други издајници и страни плаћеници.

Pa i 2000. godine je Milošević izgubio od Koštunice na izborima.

То никада нећемо сазнати јер су спаљени гласачки листићи и уништени докази .Не верујем да је победио Коштуница , осим тога он је био само фигура коју су довели и то преваром подметнули народу и оно пророчанство о његовом доласку , сами се хвалили преваром неколико година касније .

Коштуница је био фикус , довели га и одвели га и данас га и нема нигде а покојни председник Милошевић је уписан као човек који се борио против новог светског поретка , против НАТО ПАКТА , он се борио против целог агресивног западног дела света за свој народ и државу , до смрти се борио и никада више нећемо имати таквог човека као председника ..

али исто тако никада више нећемо дозволити да било коме падне на памет да изводи обојене револуције , лупа у шерпе и свргава легитимно избрану власт , ма која она била .

Обојену револуцију и њене представнике , оне који је финсисрају треба сахранити у Србији и заувек уништити , то српски народ дугује целом свету , слободарском делу света који су активисти обојене револуције измећу осталог и Срђа Поповић уништили својим деловањем .Обојена револуција је кренула из Србије и ту је треба и сахранити .

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
Već sam pisao, da čovek od čula, uma i ukusa jednostavno ne može voleti Vučića.
U jednoj rečenici je sva filozofija i objašnjenje.
Ne možeš biti dobar a podržavati zlo, to je to.

Отприлике слично је размишљао и хитлер.
Издајници Србије и уништитељи нације и њене будућности не заслужују лепе речи и поздраве. Шта би сте ви, да вас величамо за ваша недела?
А поређење са Хитлером је типична небулозна СНС мантра.

Мени је вас жао ако искрено верујете да активисти обoјене револуције који су направили несрећу и смрт где год су прошли , да они могу да донесу било шта добро Србији .Они морају да буду заустављени баш у Србији , на страну то што ви , стари отпораши , а знамо како су многи прошли" са иглом у вени у јарку" и даље верујете старој лажи .

Ово није ништа ново и већ је виђено , сви мi који памтимо догађаје пре и , за време и после 5 октобра знaмо шта се дешава и данас .Студенти блокадери исти рецепт као и ОТПОР , изађоше на изборе они и где су данас , како су прошли ?

Čekaj bre, jel si svesna šta pišeš?

Da li znaš kako izgleda obojena revolucija? Tako što narod krene da se aktivno obračunava sa policijom, paljenjem i ostalim stvarima vezano za to.

Od početka studenti pozivaju na mir i da ne nasedaju na provokacije režima a bilo ih je dosta.

Režim želi eskalaciju pa da onda opravdava sredstva ali šta god da su probali, studenti su ih prozreli.

Zapamti, nije jedna stranka ne može biti iznad države jer državu čini narod a trenutno je narodu dosta vaših laži, korupcije i prevara!

Back