"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Narod nije izabrao ove gnjidave uzurpatore.

Народ је изабрао председника и нико га неће рушити, нити смењивати на улици , то да вам буде јасно , добро да запамтите , ово вам није 2000 година .

Никада више нико неће смењивати изабраног председника на улици , палити листове гласача , нико више никада неће предавати Хашком трибуналу српске Генерале , војнике ..то време је прошло и никада више се таква политике неће вратити јер народ то неће да дозволи .

Можете да дувате у пиштаљке и лупате у лонце до сутра , можете пешке до Стразбура за све то ће на изборима да вас казни НАРОД СРБИЈЕ јер је народ препознао превару и народу је јасно ко стоји иза таих активности .ја, бот

Народ је изабрао председника и нико га неће рушити, нити смењивати на улици , то да вам буде јасно , добро да запамтите , ово вам није 2000 година .

Никада више нико неће смењивати изабраног председника на улици , палити листове гласача , нико више никада неће предавати Хашком трибуналу српске Генерале , војнике ..то време је прошло и никада више се таква политике неће вратити јер народ то неће да дозволи .

Можете да дувате у пиштаљке и лупате у лонце до сутра , можете пешке до Стразбура за све то ће на изборима да вас казни НАРОД СРБИЈЕ јер је народ препознао превару и народу је јасно ко стоји иза таих активности .ја, бот

I google vas ZNA

GoogleKnowsCaci2.jpg

Mene zanima da li će vas biti lako otkriti nakon oslobođenja. Vučić i ostali koji su izloženi javnosti, neće se izvući.
A bila bi velika greota da se vi izvučete.
Vi ste saučesnici u zločinu režima, to je krivično delo.
Možda neki kompjuterski stručnjaci nađu načina da se dođe do vas. A verovatnije je da će se naći svedoci saradnici među avovcima, koji će za manju kaznu sve da vas razotkriju.
Mozda nadju nacina da se dodje do tebe
Sto si nervozan zemo,ko ti rusi sneska:D

У политици нема наивности , наиван је онај ко мисли да може другоме да неметне своје мишљење , нема другог пута осим пута истине и правде а то није пут блокадера .Мени државу неће руштити на улици , изволи на изборе , када им буде време а не када теби падне на памет , представи листу и програм а само ће будала за тебе гласати .
Како се носиш с оволиком количином напредњачке истине? Тешко је то бреме.

Оно што активисти обојене револуције у Србији желе да представе јесте да сваки човек који жели да сачува институције државе Србије буде окарактерисан као бот а сваки студент који не жели да учествује у обојеној револуцији буде представљен као ћаци тј да му се оспори право на достојанство као човеку , као раднику ,и као студенту .дехуманизација српског народа до голих костију .

Како се носиш с оволиком количином напредњачке истине? Тешко је то бреме.

Види , оно што ја никад нећу подржати јесте политика активиста обојене револуције , истих учесника као 5 октобра ..нпр имамо Владана Глишића чији лик и дело испливава на површину , не забравимо да је био један од главних организатора 5 октобра .

Он данас каже да ће по доласку на власт, не знам само како мисли да дође на власт, да протера и угаси руске медије , мени то не одговара а жели да их протера и угаси јер Русија није подржала рушење институција Србије јер Русија не подржава по свету обојене револуције .

smanji doživljaj...niko ne ruši tvog voljenog na ulici nego se traže vanredni izbori...nema nikakve obojene revolucije...njega i dalje podržava EU jer im je obećao litijum po cenu toga da se zagade najveće rezerve pitke vode koje imamo.... on se grli i sastaje sa funkcionerima EU i država prima pare od EU čak i za pljačku veka zvanu Ekspo ... u ovoj državi na vlasti je lažljiva mafija..nisu iskvareni pojedinci na lokalu nego se korupciija diktira sa vrha...da ne pričamo da smo do Vučića imali sever Kosova integrisan u Srbiju a on je korak po korak sve to dao Šiptarima sve busajući se u grudi da ne da ništa....kad to shvatiš biće ti jasno kakvu đubrad braniš...gledaj dela a ne reči...

dezinformer ti je opasno iskrivio pogled na svet...sve naopako vidiš...Vučić je srce korupcije i izdaje zemlje i zato treba da ode...i otići će na prvim sledećim izborima...

Jok, će sedimo na stiropor i vaditi dzakove listića iz kontenjera.

Izbore trenutno tvoj Vučko ne sme da raspiše, da nema studenata, lagano bi raspisao i dobio ali sada kada su studenti tu, ne sme jer trenutno studenti imaju najveće biračko telo i da dodam, u to telo stoje dokazani ljudi, školovani, sportisti.

Zašto na mitingu koji organizuju studenti vidimo radost i svako je voljan da izadje na kameri a na mitingu režima svako gleda da šmugne što pre i da ga ne snimi kamara zbog sramote.

свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Ajde da uradimo jedan antibot test.

Navedi mi 3 razloga zašto bi neko pri čistoj savesti i zdravoj pameti podržavao predsednika?

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

Pa vidiš da si bot ako ponavljaš te budalaštine sa obojenim revolucijama, stranim plaćenicima i domaćim izdajnicima.

Botove upravo tako možeš i da prepoznaš, svi vrte jedne te iste mantre i u isto vreme se se aktiviraju. Pogledaj malo dešavanja po forumu i odma ćeš primetiti taj botovski šablon.

Од студената који су заиста паметни , желе да уче , имају просеке 10 на факултетима, праве неке буздоване а од људи који подрже институције сосптвене државе праве режимске ботове , од радника који вредно раде и воле своју државу праве крезубе сендвичаре ,То је дехуманизација народа у целини а од оних који руше државу , попут блокадера , праве хероје нације , они нису хероји јер је најлакше срушити и уништити по налогу за новац а тешко је бити на путу истине и правде .

Види , оно што ја никад нећу подржати јесте политика активиста обојене револуције , истих учесника као 5 октобра ..нпр имамо Владана Глишића чији лик и дело испливава на површину , не забравимо да је био један од главних организатора 5 октобра .

Он данас каже да ће по доласку на власт, не знам само како мисли да дође на власт, да протера и угаси руске медије , мени то не одговара а жели да их протера и угаси јер Русија није подржала рушење институција Србије јер Русија не подржава по свету обојене револуције .
Да ли је политика патриота у реду, иако су и они били учесници 5. октобра, а сада су на власти? Ово, да не заборавимо, како кажеш. А кад си већ поменула Русију, какав је на тебе утисак оставило гласање против Русије у УН по налогу министра отпораша?

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
Niste vi samo botovi nego bašibozuk bosanski kao i Aca iz Čipuljića. Srbija nije vaša država nego teritorija koju ste okupirali 44 sa crvenima. Sve do jednog vas treba identifikovati i poslati nazad preko Drine. Prvo onog turšiju iz ćacilenda i njegovog Acu zvanog Neandrej iskompleksirani sa majmunskim dupetom na licu. Sve vas treba vratiti u vaše Andrićevske postojebine.

Од студената који су заиста паметни , желе да уче , имају просеке 10 на факултетима, праве неке буздоване а од људи који подрже институције сосптвене државе праве режимске ботове , од радника који вредно раде и воле своју државу праве крезубе сендвичаре ,То је дехуманизација народа у целини а од оних који руше државу , попут блокадера , праве хероје нације , они нису хероји јер је најлакше срушити и уништити по налогу за новац а тешко је бити на путу истине и правде .

Videli smo studente koji žele da uče u pionirskom parku. Uništili su park iza sebe ostavili lom.

Da dodam da je tu bio mali broj studenata, više je bilo običnih ljudi koji su plaćeni na dnevnicu.

No, gde god vi imate mitinge, iza vas ostaje smeće što jasno pokazuje kakvi ste.

Njega je izabrao njegov siptarski narod koji dovlaci sa KiM da glasa u Srbiji.Znaci dovuce desetine hiljade Krasniqia sa Bariljevom i tako pobedjujete.
Sa druge strane,velikomuceni srpski narod na KiM,zajedno za siptarima,drzite u bedi i nemastini i pod mafijaskom vlascu tzv Liste,kako bi za sto hiljadu dinara i par samara glasali za vas

Posto botovi imaju para, a srbi sve razmisljaju kroz novac, idealno resenje je dvostruka tarifa, jedna za nebotove a druga za botove....
To nije nova situacija, jer sve sto SNS pravi kosta ne 30% skuplje nego 300% skuplje, tako da botovsko i SNS vec kosta ne samo 30% vise nego mnogo vise...

Ovako se za botovski dodatak od 30% koji je ustvari baksis, a ne osnovna cena....moze reci da je samo nastavak politike SNS...

Да ли је политика патриота у реду, иако су и они били учесници 5. октобра, а сада су на власти? Ово, да не заборавимо, како кажеш. А кад си већ поменула Русију, какав је на тебе утисак оставило гласање против Русије у УН по налогу министра отпораша?

Нисам љубитељ свих министара , нити свих бивших и садашњих представника власти , али њихова смена се неће радити на улици .то није цивилизовано

Постоје многи који се мени лично не допадају , али исто тако постоје многи који су признали своје грешке , конкретно за 5 октобар 2000 године , заблуде младости и они неће подржати нове обојене револуције .

На страну све то , лица која сам видела међу блокадерима , међу активистима обојене револуције у Србију су лица мрака , таме , безнађа , лица зла ..деца зла , зло семе , то је зло семе ДОСА , то су деца досоваца са приватних фактутета који долазе на државне унивезритете и блокирају и ако немају везе са њима .

када сам то видела било је довољно да знам на коју ћу страну а ви како хоћете .

Нисам љубитељ свих министара , нити свих бивших и садашњих представника власти , али њихова смена се неће радити на улици .то није цивилизовано
Smena će biti tamo gde Vučić odluči, za sada insistira da ga se smeni na ulici.

Njega je izabrao njegov siptarski narod koji dovlaci sa KiM da glasa u Srbiji.Znaci dovuce desetine hiljade Krasniqia sa Bariljevom i tako pobedjujete.
Sa druge strane,velikomuceni srpski narod na KiM,zajedno za siptarima,drzite u bedi i nemastini i pod mafijaskom vlascu tzv Liste,kako bi za sto hiljadu dinara i par samara glasali za vas

Курти је подржао обојену револуцију у Србији и блокадере , одмах их је препознао јер су то његови стари ортаци , они су му и поклонили државу .

Постоје многи који се мени лично не допадају , али исто тако постоје многи који су признали своје грешке , конкретно за 5 октобар 2000 године , заблуде младости и они неће подржати нове обојене револуције .

На страну све то , лица која сам видела међу блокадерима , међу активистима обојене револуције у Србију су лица мрака , таме , безнађа , лица зла ..деца зла , зло семе , то је зло семе ДОСА , то су деца досоваца са приватних фактутета који долазе на државне унивезритете и блокирају и ако немају везе са њима .

када сам то видела било је довољно да знам на коју ћу страну а ви како хоћете .

Back