"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Курти је подржао обојену револуцију у Србији и блокадере , одмах их је препознао јер су то његови стари ортаци , они су му и поклонили државу .
Ne mozes se oprati hiljadu godina,koalicioni si partner sa Kurtijem,predala sva obelezja drzavnosti,a Vuqi se slika na sve strane sa Ramom.

Ostavi mrtve na miru,glupo je i odvratno da ih nonstop spominjes u propagandne svrhe
Normalno da odgovorni treba da odgovaraju
Za šta da odgovaraju? Za smrt 16 ljudi.

Glupo je i odvratno to što režim, botovi i ti, nabacujete milion drugih tema samo da se ne misli o nesrećnim ljudima, i o tome da ljudi režima moraju da odgovaraju.

Da, pogledajte ta bezizražajna lica "blokadera", LOL :D

1000023116.jpg

Најважније за часног човека је да да буде на страни правде , на правој страни историје а ја не желим да будем на страни оних који раде за туђе интересе

Saglasan - nikad ne bih mogao da budem na strani onog ko radi za tuđe interese! 😎

1000028011.jpg

Оно што је још приметно у овом случају обојене револуције су Гебелсове методе пропаганде од стране Н1 и осталих медија , као и од неких локланих новинара који су активни учесници обојене револуције .

Они су плаћени да праве хероје нације од неких неуких активиста , да промовишу мржњу , пишу о наводним убиствима у име режима , прогону новинара а ништа од тога није истина .

Користе озбиљне манипулације стварношћу , искривљују истину , бацају патетику .ДОС стил писања из 90тих , као ономад када је Б92 сам себе прогласио за први слободан радио у Србији а све су биле лажи .

И због тога што знамо и памтимо те ЛАЖИ и нећемо дозволити да ове нове, старе прођу .

то је задатак свим људима који воле Србију , који воле српски наорд , не смемо им дозволити да нам отму државу , то није фраза , то је пука истина и та реченица најбоље објашњава садашње стање .

отимање државе неће проћи

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот

koliko ti je plaćeno za ovu pisaniju? i da li su tebi normalni postupci koji dotični radi?

Оно што је још приметно у овом случају обојене револуције су Гебелсове методе пропаганде од стране Н1 и осталих медија , као и од неких локланих новинара који су активни учесници обојене револуције .

Они су плаћени да праве хероје нације од неких неуких активиста , да промовишу мржњу , пишу о наводним убиствима у име режима , прогону новинара а ништа од тога није истина .

Користе озбиљне манипулације стварношћу , искривљују истину , бацају патетику .ДОС стил писања из 90тих , као ономад када је Б92 сам себе прогласио за први слободан радио у Србији а све су биле лажи .

И због тога што знамо и памтимо те ЛАЖИ и нећемо дозволити да ове нове, старе прођу .

то је задатак свим људима који воле Србију , који воле српски наорд , не смемо им дозволити да нам отму државу , то није фраза , то је пука истина и та реченица најбоље објашњава садашње стање .

Otimanje drzave je nazalost vec proslo .Drzava treba da se oslobodi .

Нисам љубитељ свих министара , нити свих бивших и садашњих представника власти , али њихова смена се неће радити на улици .то није цивилизовано

Постоје многи који се мени лично не допадају , али исто тако постоје многи који су признали своје грешке , конкретно за 5 октобар 2000 године , заблуде младости и они неће подржати нове обојене револуције .
Нешто не приметих те који се кају због грехова из младости.
На страну све то , лица која сам видела међу блокадерима , међу активистима обојене револуције у Србију су лица мрака , таме , безнађа , лица зла ..деца зла , зло семе , то је зло семе ДОСА , то су деца досоваца са приватних фактутета који долазе на државне унивезритете и блокирају и ако немају везе са њима .

када сам то видела било је довољно да знам на коју ћу страну а ви како хоћете .
Значи, протесте воде "Деца зла" са приватних факултета, ако сам добро разумео.

Курти је подржао обојену револуцију у Србији и блокадере , одмах их је препознао јер су то његови стари ортаци , они су му и поклонили државу .

Ti kao da si rasla na drvo.

Neprijatelj naše države će uvek podržati svadju u u našoj državi.

I mani više sa tom obojenom revolucijom, što tvoj legitimitimni predsednik ne kaže ko stoji iza ovih protesta a ne da izbacujete po 10 tema a na svakoj toj temi imate novog organizatora ko stoji iza protesta.

Da, pogledajte ta bezizražajna lica "blokadera", LOL :D

Pogledajte prilog 1731524

Ово је опасна пропаганда , овом сликом се веома много манипулише и то на уштрб српског народа јер ово је представљено овако
"уплакaлана муслимaнка којој су Срби убили породицу а онда је активисткиња обојене револуције загрлила и извинила јој се"

Нема више те политке , неће је бити , то је политка ДОСА .

Нико неће бранити српском народу да иде на параду победе у Москву јер је победио фашизам а победиће и обојене револуције .

Од Србије су почеле обојене револције и Србија треба да их сахрани , да их искорени и уништи за добробит целог света .

Уништили су милионе људе својим деловањима а кренули су прво од Србије, тих давних 90тих година, покојни председнк Милошевић их је одмах препознао , рекао је:" Ово је ЦИА раде за стране службе , нису студенти и не дам им Србију" .

Затим су наставили широм света , протест , студент , ратови , убиства и милиони избеглих .

то су њихови плодови , плодови обојене револуције и где год су дошли ту је кренуо суноврат и даље је исто .

Након толико година су се вратили на место злочина , поновно у Србију да је докрајче , да је униште јер се дрзнула да устане и да се исправи .

Онај ко желе да уништи сопствену државу и прикључи се блокадерима и обојеној револуцији може то да уради , али ће му на крају судити Бог јер Бог није на њиховој страни

.Ко жели нека иде са објеним револуционерима , некад иде против Србије, против правде и истине , нека иде и против Бога , ја то не желим .

ја, бот .

Poslednja izmena:
ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
Što je to ''izmigivaju"?
Što je to "meuljaju"?

Оно што си ти видео је народ , народ који је стао у одбрану своје државе .није стао са пушком и бајонетом , него је стао својим именом , својом вером и својим избором. Видео си Србију , није ти се свидела јер није она коју ти заступаш , набуђена из круга двојке , видео си Србију , ако говоримо о 12 Априлу , Србију која неће да се савија и сагиње и неће никада више , доста је било ДОСА
Što je to "nabuđena"?

Ово је опасна пропаганда , овом сликом се веома много манипулише и то на уштрб српског народа јер ово је представљено овако , уплаклана муслимнака којој су Срби убили породицу а онда је активисткиња обојене револуције загрлила и извинила јој се ...

Ne, ovo je predstavljeno bas onako kako se i vidi:
Srbija je država svih njenih građana i građani su se ujedinili u borbi protiv kriminalne zlikovačke organizacije zvane SNS.

Zovi to kako god hoćeš, to ti je, jednostavno, borba dobra protiv zla.
Jer SNS je apsolutno, iskonsko zlo.

Ne, ovo je predstavljeno bas onako kako se i vidi:
Srbija je država svih njenih građana i građani su se ujedinili u borbi protiv kriminalne zlikovačke organizacije zvane SNS.

Zovi to kako god hoćeš, to ti je, jednostavno, borba dobra protiv zla.
Jer SNS je apsolutno, iskonsko zlo.
Gde ti vidis gradjane??

Народ је изабрао председника и нико га неће рушити, нити смењивати на улици , то да вам буде јасно , добро да запамтите , ово вам није 2000 година .

Никада више нико неће смењивати изабраног председника на улици , палити листове гласача , нико више никада неће предавати Хашком трибуналу српске Генерале , војнике ..то време је прошло и никада више се таква политике неће вратити јер народ то неће да дозволи .

Можете да дувате у пиштаљке и лупате у лонце до сутра , можете пешке до Стразбура за све то ће на изборима да вас казни НАРОД СРБИЈЕ јер је народ препознао превару и народу је јасно ко стоји иза таих активности .ја, бот
Prošli izbori nisu bili legitimni. Dovođeni su glasači iz RS, na adresama trafostanica prijavljivana prebivališta glasača, prijavljivani glasači iz unutrašnjosti na beogradske opštine samo za potrebe glasanja, prepravljani spiskovi...

Svi to znaju, postoje snimci tv ekipa kojima je sve to argumentovano.

Studenti koji blokiraju su posledica ponašanja trenutne vlasti. To je jednostavno prirodni odgovor naroda. Ne zaboravi Srbija je postojala i nastaviće da postoji i posle ove vlasti. Nisu naši preci ginuli braneći u ratvima da bi je sada rasrodavao strancima...

Prošli izbori nisu bili legitimni. Dovođeni su glasači iz RS, na adresama trafostanica prijavljivana prebivališta glasača, prijavljivani glasači iz unutrašnjosti na beogradske opštine samo za potrebe glasanja, prepravljani spiskovi...

Studenti koji blokiraju su posledica ponašanja trenutne vlasti. To je jednostavno prirodni odgovor naroda. Ne zaboravi Srbija je postojala i nastaviće da postoji i posle ove vlasti. Nisu naši preci ginuli braneći u ratvima da bi je sada rasrodavao strancima...
Cime garantujes da neka sledeca vlast nece da nastavi gde su ovi stali?

Не, него српски народ није гласао за досовце , нити ће икада више .

ауторска тема

Ја бот

ја бот
Pozivanje na srpski narod vas is SNS sekte je podlost.
Da ste iz naroda ,ne bi ste bili sekta.
Preslisaj se malo.

Što je to ''izmigivaju"?
Što je to "meuljaju"?

то је најбоља реч која описује процес изласка у јавност једног талога , мрачног талога друштва познатог као активисти обојене револуције .Они као змије , црви и инсекти излазе из трулих зидина друштва , спремни да уништавају , трују и руше српски народ,

они лагано излазе на површину , али пошто су мешавина црва , инсеката и змија, по својој лукавости и спремности да преваре , најбља реч је била управо употребљена , они не излазе , они меуљају , измигавају , они мигоље и палацају својим аспидиним језицима , спремни да угризу и у вене човека унесу свој отров а то није добро .

Онај ко желе да уништи сопствену државу и прикључи се блокадерима и обојеној револуцији може то да уради , али ће му на крају судити Бог јер Бог није на њиховој страни

.Ко жели нека иде са објеним револуционерима , некад иде против Србије, против правде и истине , нека иде и против Бога , ја то не желим .

ја, бот .
Бог ваљда суди свима, а не селективно.

Back