електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Па не, него ћу да ћутим и трпим нешто што ми не одговара.
Нису ми то комшије па да се устежем, то су људи који су ме родили.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти ниси, него си и тему поставила.![]()
Када се са некиме свађамо, макар то били и мајка и отац, падају и увреде. Да ли је могућем да се никада ниси извикала на родитеље или они на тебе???
Ми смо били као италијански филм, љубав и псовке, псовке и љубав. И шта. Ништа. Све је ок.
Nisam ja temu stavila, temu sam našla, pa sam postovala samo pitanje.
I nisam, ja sam samo neko ko je u situaciji u kojoj nije bio niko pre, pa sam onda pitala da drugi daju neko svoje mišljenje o tome.Nisam kivna ni na koga, a još manje ogorčena ili besna.
![]()
Naravno da pada svašta kad se sa nekim svađaš, ali treba imati poštovanja prema majci i ocu i naučiti da se ponekad ujedeš za jezik. Ne govori niko o vikanju, ja jesam galamdžija, ali ne razgovaram kao baraba, imam granicu. Treba znati i svađati se.![]()
Ja se nikad nisam psovala sa roditeljima, al' ako se kod tebe/vas tako praktikuje... Pa dobro, vaša stvar.![]()
Наравно да је наша ствар. Ми зато немамо нерашчићених питања. Нити их је икада било.
elementarno poštovanje starijeg, plus roditelji
baš zato što su te rodili i u toj porodici vaspitana, sazrela, nema potrebe za vređanjem, osim ako vam to nije uobičajeni vid komunikacije...iznapušavate se tako fino i posle nikom ništa
a o trpljenju nema govora, to se podrazumeva
Pitanja se mogu čistiti i bez pi*karanja, da se izrazim tako, najjednostavnije. xD
ako vi tako funkcionišete to je onda ok
Nemojte tako. Jednog dana tih ljudi neće biti. Bila sam u fazonu da budem netrpeljiva snajka, ali kako gledam svoje roditelje kako stare, čujem kako umiru tuđi, bude mi nekako tuga...nije ljudski loše se odnositi prema ocu i majcu, čiji god da su.
đovana je u kasnim 20tim, a ovo je karakteristično za tinejdžerluk...kasnije bi trebalo sve da dođe na svoje mesto
đovana je u kasnim 20tim, a ovo je karakteristično za tinejdžerluk...kasnije bi trebalo sve da dođe na svoje mesto
Pitanja se mogu čistiti i bez pi*karanja, da se izrazim tako, najjednostavnije. xD