Izlasci sa deckom/muzem

A jbg, nemam 50ogodišnje iskustvo da sve znam, ali makar imam razuma da stanem, razmislim i pitam za savet, zar ne? :)

- - - - - - - - - -

"To je tačno... Novinareee... To je tačno!" :lol:

Da, ali je taj dečko super, odmah da ti kažem.. i dobro si uradila.
I dobićeš poklon pride od nj. keve... u paru... biće srećna kao cvrčak... Ako ti ona smeta, zadire na Sajmu u lični prostor, slobodno odredi pravila, gde se nalazite posle obilaska..jer i kad sam išao sa bilo kim, uvek smo se gubili po štandovima :mrgreen:

... stvar je u tome što ste vi ukjljučili roditelje u vezu... možda je to dobro, ali onda imaš i da budeš flexibilan onoliko koliko ste ih uključili u vezu..slave, kese, spavanja kod roditelja, nabrajam, ne znam, al to sve jedno drugo podrazumefa..

Preminuo mi svekar i moja svekrva se plašila da spava sama pa kad smo joj išli u goste sinovi su joj spavali sa njom u sobi, da se žena malo odmori od straha. A moja jetrva i ja sa decom na spratu.:lol: Bilo mi jako čudno, ali rekoh, trauma, proći će je to. Izdržaćemo nekako.

Prošlo nekoliko meseci i ona došla kod nas su goste. U našoj spavaćoj sobi smo imali bračni krevet i dva dečija kreveta, a u dnevnoj kauč za goste. Prvu noć ja ostala da sredim kuhinju a oni pošli na počinak, čitanje priča, gledanje tv-a...ja kasnije dođem, svi zaspali, ona na mom mestu !.:eek:

Tu noć sam prespavala u dnevnoj sobi, i sutradan je mm zamolio da ona i ja zamenimo mesta. :rotf:

Sada mi smešno, mm se ne seća toga :mrgreen:, ali mi onda nije bilo svejedno.

Poslednja izmena:
Preminuo mi svekar i moja svekrva se plašila da spava sama pa kad smo joj išli u goste sinovi su joj spavali sa njom u sobi, da se žena malo odmori od straha. A moja jetrva i ja sa decom na spratu.:lol: Bilo mi jako čudno, ali rekoh, trauma, proći će je to. Izdržaćemo nekako.

Prošlo nekoliko meseci i ona došla kod nas su goste. U našoj spavaćoj sobi smo imali bračni krevet i dva dečija kreveta, a u dnevnoj kauč za goste. Prvu noć ja ostala da sredim kuhinju a oni pošli na počinak, čitanje priča, gledanje tv-a...ja kasnije dođem, svi zaspali, ona na mom mestu !.:eek:

Tu noć smo prespavala u dnevnoj sobi, i sutradan je mm zamolio da ona i ja zamenimo mesta. :rotf:

gospode Boze :pop:

pa umrecu :rotf:

Da, ali je taj dečko super, odmah da ti kažem.. i dobro si uradila.
I dobićeš poklon pride od nj. keve... u paru... biće srećna kao cvrčak... Ako ti ona smeta, zadire na Sajmu u lični prostor, slobodno odredi pravila, gde se nalazite posle obilaska..jer i kad sam išao sa bilo kim, uvek smo se gubili po štandovima :mrgreen:

... stvar je u tome što ste vi ukjljučili roditelje u vezu... možda je to dobro, ali onda imaš i da budeš flexibilan onoliko koliko ste ih uključili u vezu..slave, kese, spavanja kod roditelja, nabrajam, ne znam, al to sve jedno drugo podrazumefa..

Ma slažemo se mi sjajno. Ima i on svoje momente koje sam ja zdravorazumski i kompromisno "dočekala", da se ne lažemo. :lol:

Tu noć smo prespavala u dnevnoj sobi, i sutradan je mm zamolio da ona i ja zamenimo mesta. :rotf:

Okeeeeeeej... To je daleko viši level nego ovo moje. :hahaha: Hit!

Pa to na IDx-u bilo..oženio se advokat nekom dobrom i lepom devojkom i prva bračna noć...slična fora..ne sme mama da spava sama, pa je mladoženja otišao kod majke na počinak....ova žena wtf.. ajde dobro..lik je pola vremena provodio kod mame na gajbi... majke je pokušala da poništi brak, pa kad nije uspela, ebiga, provalili da je falsifikovala potpis sina, najmima dvojicu da ubiju snajku... dobila je eletričnu stolicu kao nagradu...jadno žensko uvek naebe :rotf:

Priča mi nedavno jedna poznanica, udala joj se ćerka, poznajem je, išla je sa mojom decom u isti razred. Jako mirna i dobra devojka. Ne zna šta da radi sa svekrom i svekrvom. Svuda putuju sa njima, svaki vikend porodični program, žive u susednoj ulici, a mladi su tek pola godine u braku.:lol:

Kaže joj ćerka da će poludeti ako sa mužem ne otputuje uskoro na par dana negde. Ne može više da ih vidi.

Priča mi nedavno jedna poznanica, udala joj se ćerka, poznajem je, išla je sa mojom decom u isti razred. Jako mirna i dobra devojka. Ne zna šta da radi sa svekrom i svekrvom. Svuda putuju sa njima, svaki vikend porodični program, žive u susednoj ulici, a mladi su tek pola godine u braku.:lol:

Kaže joj ćerka da će poludeti ako sa mužem ne otputuje uskoro na par dana negde. Ne može više da ih vidi.

Tesko to kad moras da otputujes od svog zivota da bi ziveo

- - - - - - - - - -

Ti si Em pobednica za takmicenje- ko ima najveceg frika od svekrve:lol:

tuga :(

Tesko to kad moras da otputujes od svog zivota da bi ziveo

- - - - - - - - - -

Ti si Em pobednica za takmicenje- ko ima najveceg frika od svekrve:lol:

Svekar mi je bio još gori. Baš se i ne radujem tolikim pobedama na takmičenjima.:sad2:

- - - - - - - - - -

mojoj kad nesto nije po volji odmah skace pritisak i dobija gusenja, ja se u pocetku prepadala kad kaze meni co'ek folira se bre, ne obracaj paznju...sad vise to ne radi:lol:

Sreća vaša što se folira, daleko bi bilo gore da joj zaista pozli kad nije po njenom.

au jebbote :neutral:

Tu noć sam prespavala u dnevnoj sobi, i sutradan je mm zamolio da ona i ja zamenimo mesta. :rotf:

:lol:

Priča mi svekrva za njenu svekrvu. Došla im bila u goste. Poslepodne deca i muž zaspali, svekrva pokrila decu, muža nije. Na to njena svekrva priđe i mrtva hladna skine pokrivač sa dece, svojih unuka i pokrije svoje veliko dete. :mrgreen:

Back