електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Сад можемо да пређемо на кафане и биоскопе. Или музеје, шта ко воли.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam sa mojom temom završila. Vi ako 'oćete, sporite dalje o vašim stavovima o familijarnim odnosima.![]()
Ја знам шта би било када би ја из вица рекла сину да идем са њим и са његовом девојком на неко место - биоскоп, рецимо.
Уследило би само једно МОООООЛИММММММ?????![]()
Samo nemoj da unucetu vices milice rodjenice i budi bez bojazni.
I da se kao fol zabunis pa kazes mama umesto baba.
I da svrsavas (izvinjavam se na izrazu) od srece kad dete predje na konkretnu hranu, uz obaveznu opasku svaki put - samo kad si ti MENI poceo da jedes pravu hranu..
I tako.
Znaci pritisak mi je milion
- - - - - - - - - -
I taj kult hrane, tacno vidim kako ce da ga goji i daje mu slatkise i sokove i sva moguca sranja.
Моји су ту били савршени. Воће да не једу, то је било равно ужасу. Мислим унуци.
Само резање јабука памтим.
I da svrsavas (izvinjavam se na izrazu) od srece kad dete predje na konkretnu hranu, uz obaveznu opasku svaki put - samo kad si ti MENI poceo da jedes pravu hranu..
I tako.
- - - - - - - - - -
I taj kult hrane, tacno vidim kako ce da ga goji i daje mu slatkise i sokove i sva moguca sranja.
Meni je najveci problem sto ih sad vidjam i previse, ranije sam ih vidjala 1-2x mesecno, i to mi je bilo taman.
Sad se em vidjamo cesto em je ona uzasno histericna tj neuroticna osoba, samo vice i vristi sa detetom, onako bebeci se prenemaze a zgrabi ga sa vrata, jos ga ni iz jajeta ne izvadimo, plus sto nikada ne prijavi kad je bolesna.
Mahnita je preko svake mere, a mi smo u kuci svi kao drvene noge i uopste ne vidim cemu sva ta njena histerija i odusevljenje
Bila je super dok nije pocela da se mesa, sad je vec pocela prekomerno da se trpa (i to ne samo ona, vec i svekar i zaovica), svi imaju stav o svemu, tacno cu jedan dan da napravim haos pa ce da pitaju za dozvolu da mi se obrate.
Zmu im hiljadu puta kaze ali ne vredi, njega ne shvataju ozbiljno.
E pa mene ce shvatiti.
- - - - - - - - - -
Pa to je valjda normalno.
Ova je pitala kakva mu je bila reakcija kad je probao slaninu, kao da je trebalo da se izvrne od srece, ne znam, ne razumem![]()
I tako.
- - - - - - - - - -
Ja sam imala uvek problem sa mamom. Ona je stalno radila po svom. Na sve sto kazem samo odmahne rukom. Zato sam i izbegavala da ga ona cuva. Sa 4 god je vec ostajao sam u stanu dok sam ja isla na predavanja. Sada mi je toliko dete malo da bude po 6 sati samo, ali mi je tada to delovalo kao bolja opcija nego da ga baka kvari.
Dok je druga baka uvek bila korektna. Sa njom sam ostala u odlicnim odnosima i ni tada je nisam dozivljavala kao svekrvu nego vise kao tetku. Kupi gacice i kaze: "Meni se dopale ali nema moj broj pa bar ti da ih nosis"i uvek je postovala moje odluke i pravila u vezi deteta.
Ja sa mamom ne mogu 10 min da skrpim a da se ne podzapamo.![]()
Zavisi to dosta od deteta, ima zrelije i samostalnije dece i okolnosti nas nekad poguraju da radimo ono što moramo. Ali 6 sati je meni baš previše za taj uzrast. Njemu nije smetalo?
ahahahaaa a zena sirota nije ni svesna i sve radi iz ljubavi
a i meni je sve to jako smetalo,al mislim da nisam bila dovoljno zrela da sagledam stvari i iz njenog ugla
mislim to su samo reci izgivirene iz ljubavi,a ne sa namerom da nekoga povrede,zar ne?
Nije. On je takvo dete. Kako ga ostavis, tako ga zateknes. Ostavim mu dorucak i odem. On ustane, obuce se, jede, igra se... Sada ne bih smela, a tada... To mi je bilo kao "dobar dan". Ni pomislila nisam da bi mogao uraditi nesto sto ne treba. Mogao je otkljucati iznutra, a nikom nije otvarao, ni mojoj mami kada je pozvonila jednom:"Mama mi je rekla da nikoga ne pustam"a ona se smrtno uvredila
Prosto sam bila sigurna u njega. Kako, zasto... ne znam.
- - - - - - - - - -
Pisali smo o tome na nekoj temi jos, pre... I neki su me posteno iskritikovali, mozda i imaju pravo. Ali tada mi je to bilo normalno.
I tako.
- - - - - - - - - -
Još si dobro prošla, mogla je svaki put kad beba zaplače da ti kaže da je sigurno strašno gladna, jer nije svako majčino mleko podjednako dobro, ima koje je loše i "tanko".![]()
A to nema sanse posto je ćelavi lepo napredovao samo od mog mleka.
Al zato svekar nijednom nije propustio da dobaci kako je 'debeo', 'progrošan' ili ima velike obraze
Al ok, on je nešto kao naša Bogi pa mu TO ni ne uzimam za zlo![]()