Izlasci sa deckom/muzem

А ти ниси, него си и тему поставила. ;)

Када се са некиме свађамо, макар то били и мајка и отац, падају и увреде. Да ли је могућем да се никада ниси извикала на родитеље или они на тебе???

Ми смо били као италијански филм, љубав и псовке, псовке и љубав. И шта. Ништа. Све је ок.

Nisam ja temu stavila, temu sam našla, pa sam postovala samo pitanje.

I nisam, ja sam samo neko ko je u situaciji u kojoj nije bio nikad pre, pa sam onda pitala da drugi daju neko svoje mišljenje o tome. :D Nisam kivna ni na koga, a još manje ogorčena ili besna. :D

Naravno da pada svašta kad se sa nekim svađaš, ali treba imati poštovanja prema majci i ocu i naučiti da se ponekad ujedeš za jezik. Ne govori niko o vikanju, ja jesam galamdžija, ali ne razgovaram kao baraba, imam granicu. Treba znati i svađati se. :P

Ja se nikad nisam psovala sa roditeljima, al' ako se kod tebe/vas tako praktikuje... Pa dobro, vaša stvar. :D

- - - - - - - - - -

Па не, него ћу да ћутим и трпим нешто што ми не одговара.

Нису ми то комшије па да се устежем, то су људи који су ме родили.

Baš zato i se sa njima i ne razgovara kao da su krpe. :P

Па не, него ћу да ћутим и трпим нешто што ми не одговара.

Нису ми то комшије па да се устежем, то су људи који су ме родили.

elementarno poštovanje starijeg, plus roditelji
baš zato što su te rodili i u toj porodici vaspitana, sazrela, nema potrebe za vređanjem, osim ako vam to nije uobičajeni vid komunikacije...iznapušavate se tako fino i posle nikom ništa :lol:
a o trpljenju nema govora, to se podrazumeva

Nisam ja temu stavila, temu sam našla, pa sam postovala samo pitanje.

I nisam, ja sam samo neko ko je u situaciji u kojoj nije bio niko pre, pa sam onda pitala da drugi daju neko svoje mišljenje o tome. :D Nisam kivna ni na koga, a još manje ogorčena ili besna. :D

Naravno da pada svašta kad se sa nekim svađaš, ali treba imati poštovanja prema majci i ocu i naučiti da se ponekad ujedeš za jezik. Ne govori niko o vikanju, ja jesam galamdžija, ali ne razgovaram kao baraba, imam granicu. Treba znati i svađati se. :P

Ja se nikad nisam psovala sa roditeljima, al' ako se kod tebe/vas tako praktikuje... Pa dobro, vaša stvar. :D

Наравно да је наша ствар. Ми зато немамо нерашчишћених питања. Нити их је икада било.

Poslednja izmena od moderatora:
elementarno poštovanje starijeg, plus roditelji
baš zato što su te rodili i u toj porodici vaspitana, sazrela, nema potrebe za vređanjem, osim ako vam to nije uobičajeni vid komunikacije...iznapušavate se tako fino i posle nikom ništa :lol:
a o trpljenju nema govora, to se podrazumeva

Катанац на језику никада нисам имала нити ико мој. Да. Изнапушавамо се и после се смејемо.

Pitanja se mogu čistiti i bez pi*karanja, da se izrazim tako, najjednostavnije. xD

Некада могу а некада и не.

- - - - - - - - - -

ako vi tako funkcionišete to je onda ok

Одавно више немамо таквих бура. Говорим о годинама у којима је Ђована и нешто касније. Сад је тиха вода, обострано поштовање.

Ok... Tinejdžerluk je što sam sa svojih nepunih 27 godina u situaciji u kojoj nikad nisam bila, jer jbg život mi se zametnuo tako da ja to ne doživim u 19oj nego sad? xD Mislim da je to besmisleno tako nazivati, deluje infantilno, a nije, samo je tako nametnut scenario. :P

Back