Izlasci sa deckom/muzem

A to nema sanse posto je ćelavi lepo napredovao samo od mog mleka.
Al zato svekar nijednom nije propustio da dobaci kako je 'debeo', 'progrošan' ili ima velike obraze :roll:
Al ok, on je nešto kao naša Bogi pa mu TO ni ne uzimam za zlo :lol:

Moja brine što je mršava, pa onda konstruiše priče. Kako je razgovarala ne znam sa kim i jako brine što dete ne trči jer nema snagu i tome slično. Odakle vama da dete ne trči? :eek: Posle kao to više ne pominje, ali garant i dalje misli, ali smisli novu priču što jako brine... :lol:

- - - - - - - - - -

Još si dobro prošla, mogla je svaki put kad beba zaplače da ti kaže da je sigurno strašno gladna, jer nije svako majčino mleko podjednako dobro, ima koje je loše i "tanko".:rotf:

I da beba ima grčeve jer mleko ne valja. :lol:

moji svekar i svekrva su obozavali unuke,ali su pricali bar sto puta kako je moj muz sa osam!!! meseci jeo palacinke nozem i viljuskom u nekom hotelu i da su se svi okolo divili
:lol:
ince bli su veoma uzasnu sto ja bebi u hranilici stavljam tanjir i kasiku i da jede sam

Kod nas je za konstrukcije uglavnom zaduzena moja majka.
Pre dva dana mi je mozak probila sa ovom patogenijom formom ehinokokusa koji se pojavio u Srbiji nedavno, mislila sam da cu poludeti, kao zidu da pricam, a ne fakultetski obrazovanoj zeni.
I toliki manjak poverenja u mene kao osobu iz te struke mi je neverovatan, bas me je negativno iznenadila.

Kod nas je za konstrukcije uglavnom zaduzena moja majka.
Pre dva dana mi je mozak probila sa ovom patogenijom formom ehinokokusa koji se pojavio u Srbiji nedavno, mislila sam da cu poludeti, kao zidu da pricam, a ne fakultetski obrazovanoj zeni.
I toliki manjak poverenja u mene kao osobu iz te struke mi je neverovatan, bas me je negativno iznenadila.

E to mene sad čeka. :lol: Čudi me da se već nije desilo.
Da li ovi preparati protiv parazita rešavaju i taj problem?

:rotf:
Tačno imam sliku bebe koja jede i seče nožem palačinku. :zcepanje:

E, što volim taj fazon "naš je sin pa je plemenite krvi sa usađenim parekselans manirima", pa vunderkid, a to sve u fazonu "al jbg, zametnuo tvoje fušerske gene, snajka". x'D

Jeste đavola jeo nožem i viljuškom, jeo blato i sisao kamenje, k'o i sva deca. :hahaha:

- - - - - - - - - -

E to mene sad čeka. :lol: Čudi me da se već nije desilo.
Da li ovi preparati protiv parazita rešavaju i taj problem?

Hahaha, ja sam nagrebala... Meni su i buduća svekrva i dever lekari. :hahaha:

Priča mi nedavno jedna poznanica, udala joj se ćerka, poznajem je, išla je sa mojom decom u isti razred. Jako mirna i dobra devojka. Ne zna šta da radi sa svekrom i svekrvom. Svuda putuju sa njima, svaki vikend porodični program, žive u susednoj ulici, a mladi su tek pola godine u braku.:lol:

Kaže joj ćerka da će poludeti ako sa mužem ne otputuje uskoro na par dana negde. Ne može više da ih vidi.

Šta je ovo jbt, Evribadi lavs Rejmond u stvarnosti?

Epilog priče sa sajma knjiga:

Meni je bilo super. Drugačiji odlazak, istina, jer je drugačije društvo, al suštinski - super. Pregledala sam sve što sam htela, kupila jedno 5-6 željenih knjiga, pričala sa mamičkom, smejale smo se, bilo je lepo. Ali...

Moj dragi je ukapirao da je to bila loša ideja maltene pola sata pošto smo stigli. On se nervirao što je sve vreme samo gledao te gde sam ja, gde je mama. Mama njegova, na njegovu nesreću, voli da kupuje edicije i enciklopedije pa je sve to on morao da nosa, tipa, jedno 10kg. Od tog vucaranja on nije mogao (a nije ni imao živce) da pogleda išta za sebe. Da mu stvar bude još gora, neposredno pre odlaska je ručao i pripalo mu i muka, pa je u jednom momentu izašao napolje. Pa ga je mama zafrkavala za to, pa sam mu još i ja rekla "don't be a baby" pa se naljutio malo. Sve u svemu, rekao je da sam bila u pravu, ali smo se definitivno složili da smo se, eto, žrtvovali i mamička je zaista bila presrećna kao dete neko, tako da je to u redu sve, samo sledeći put idemo sami, a on može da ide dva puta, ili ćemo poslati brata sa mamičkom. xD

Pričica se završila sa osmehom, to je bitno, i srećnom mamičkom. :D

Back