Izlasci sa deckom/muzem

Preminuo mi svekar i moja svekrva se plašila da spava sama pa kad smo joj išli u goste sinovi su joj spavali sa njom u sobi, da se žena malo odmori od straha. A moja jetrva i ja sa decom na spratu.:lol: Bilo mi jako čudno, ali rekoh, trauma, proći će je to. Izdržaćemo nekako.

Prošlo nekoliko meseci i ona došla kod nas su goste. U našoj spavaćoj sobi smo imali bračni krevet i dva dečija kreveta, a u dnevnoj kauč za goste. Prvu noć ja ostala da sredim kuhinju a oni pošli na počinak, čitanje priča, gledanje tv-a...ja kasnije dođem, svi zaspali, ona na mom mestu !.:eek:

Tu noć sam prespavala u dnevnoj sobi, i sutradan je mm zamolio da ona i ja zamenimo mesta. :rotf:

Sada mi smešno, mm se ne seća toga :mrgreen:, ali mi onda nije bilo svejedno.

:eek:
trebala si da legnes pored nje,sta te briba i tebe strah:lol:
i moj muz ima tako neke prekide secanja,sve sto mu se ne svidja on je jednostavno izbrisao iz pamcenja

pa ne mora nosite se, ali objasniš u jednoj rečenici i ako su normalni ljudi razumeće
(mada da su normalni to ne bi ni radili :/ )

Nije to nenormalnost sve dok to i pored razgovora se ne nastavi. Barem ja to tako vidim. Jbg, i njima je prvi put možda da su u toj situaciji i nisu generalno takvi, pa se može regulisati sve najnormalnijim razgovorom.

- - - - - - - - - -

Управо тим. Да нећеш са мајком и оцем дипломатски, свашта.

Ja se stvarno nadam da je to rečeno sarkastično. :D

Nije to nenormalnost sve dok to i pored razgovora se ne nastavi. Barem ja to tako vidim. Jbg, i njima je prvi put možda da su u toj situaciji i nisu generalno takvi, pa se može regulisati sve najnormalnijim razgovorom.

- - - - - - - - - -

Ja se stvarno nadam da je to rečeno sarkastično. :D

njima bi trebalo samo da je dovoljno sećanje na njihovu mladost i slučaj da se i njima tako naturala svekrva ili tašta
ali pre bi se reklo da nisu imali takve traume

Увек су ми били чудни такви односи у кући где деца зентају од родитеља да им се не замере.

Ало! Није ово деветнаести век када се мами и тати говорило ВИ. Свађа је лековита, чисти рачуни су лековити.

njima bi trebalo samo da je dovoljno sećanje na njihovu mladost i slučaj da se i njima tako naturala svekrva ili tašta
ali pre bi se reklo da nisu imali takve traume

moja svekrva je nekoliko puta pomenula kako je tesko zivela sa svojom svekrvom i da su jedva cekali da se presele i zive sami, a kuka na sva usta sto nijedan sin nije ostao da zivi sa njom

Ma, elektrika, ti si mnogo ogorčena i agresivna... Pa nisam ni ja sa mojima na "vi" i "ljubim ruke staramajka", ali nisam ni nevaspitana baraba pa da im se obraćam kao da sam ih s ulice pokupila. :P

А ти ниси, него си и тему поставила. ;)

Када се са некиме свађамо, макар то били и мајка и отац, падају и увреде. Да ли је могуће да се никада ниси извикала на родитеље или они на тебе???

Ми смо били као италијански филм, љубав и псовке, псовке и љубав. И шта. Ништа. Све је ок.

Back