Izlasci sa deckom/muzem

Eto, jedna svekrvica da nam se javi. :D <3

svekrvica kad tako kazes zvuci kao "svekrvica" otpirilike kao "gospodja mama" i "ja sam odlucila da moze sa nama"
sa tim stavom neces bas biti mnogo sretna u zivotu.moj ti je savet da ne dozivljavas zivot bas previse ozbiljno,da ljude i dogadjaje docekujes sa rasirenim rukama i osmehom,bez nekog vaganja i merenja.radi sebe same

Zato sam i pitala, al' ljudi su mnogo ljuti. xD

- - - - - - - - - -

Verujte mi, veća je reakcija vas forumaša i agresivnija, nego moja od 2 i po minuta... :lol:

Za dva i po miuta gospodja mama je mogla da shvati i koje cipele ces da obujes. :)

naravno, ako je ona ok prema tebi i ne trpa se stalno ima smisla da se balansira,

ali su najbolji cisti odnosi i sve receno, a ne precutati.

Takoe, dobro si odlučila.. i vodi računa o Đovaniju, radi obostranog poštovanja..kod mene ne bi imala popravni.. to da znaš, ostavio bih te u Kaluđerici, kao idemo na Sajam i zavrnem suprotno.. čisto da znaš da treba momka da poštuješ i obostrano tako gradite odnos faš.

A jbg, nemam 50ogodišnje iskustvo da sve znam, ali makar imam razuma da stanem, razmislim i pitam za savet, zar ne? :)

- - - - - - - - - -

Možda njegova mama planira da nakupuje puno knjiga, pa morate da joj pomognete da ih nosi.:aha:

"To je tačno... Novinareee... To je tačno!" :lol:

- - - - - - - - - -

:lol:

A kupiće i njoj knjigu, jednu barem, videćete...

Pa da se onda blago posramim što umalo ne rekoh "ne". Al' dobro, pametnije ću sledeći put. :)

Back