електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ја бих била надрндана све време и театрално бих отишла кући после сат времена.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, jedna svekrvica da nam se javi.<3
Zato sam i pitala, al' ljudi su mnogo ljuti. xD
- - - - - - - - - -
Verujte mi, veća je reakcija vas forumaša i agresivnija, nego moja od 2 i po minuta...![]()
Ja mislim da mama ide da kupuje knjige da ima za plazu, kad bude isla sa njima na more.
Или како ја хоћу или никако.![]()
Ja mislim da mama ide da kupuje knjige da ima za plazu, kad bude isla sa njima na more.
Zato sam i pitala, al' ljudi su mnogo ljuti. xD
- - - - - - - - - -
Verujte mi, veća je reakcija vas forumaša i agresivnija, nego moja od 2 i po minuta...![]()
Ovo ze zove zapišavanje teritorije .
Nažalost, ponekad i to mora da se radi. Neki ljudi ne znaju gde su granice.
Da ispričam šta je moja uradila? A nije ni pitala.![]()
inace meni je moja svekrva isla na nerve prvih deset godina braka samo zato sto dise![]()
Jesu, posto ih njegova mama nije dobila, ali sad ti imas njegovu mamu..![]()
Takoe, dobro si odlučila.. i vodi računa o Đovaniju, radi obostranog poštovanja..kod mene ne bi imala popravni.. to da znaš, ostavio bih te u Kaluđerici, kao idemo na Sajam i zavrnem suprotno.. čisto da znaš da treba momka da poštuješ i obostrano tako gradite odnos faš.
Možda njegova mama planira da nakupuje puno knjiga, pa morate da joj pomognete da ih nosi.![]()
A kupiće i njoj knjigu, jednu barem, videćete...
djovana,ispadni dzek do kraja,pa reci a sad vas ja vodim na kolace
jao sto bih ja isla na kolace![]()
Ne, moj ćale ih je dobio. To je samo za sajam. GluHi teljeToooniiiiiii...![]()
ja čitam moj ćale ih je pobio![]()
Левел бре.