Evo ovako;Definitivno je lociran!!!Kreće se u krugu od par stotina metara od kuće, danas sam imala prilike da dođem do čak dve žene kod kojih se poslednjih dana ovajdio za obroke, rekle su da je;"ceo siv, srebrnkast, da ima zelene oči, duge noge i rep, i da je "divlji", neće da dopusti da ga pomaze, uzmu..."Nema druge, on je!!!

Kažu da je smršao (što je logično),
i da (više) nema ogrlicu, tako da nam ona svakako nije nikakav orijentir.A, to kako sam do te dve žene došla...posebno je duga priča..Dok sam ubacivala danas (ponovo) letke u zgradu u kojoj je viđen, jedan čovek mi je rekao da ga je video tokom pre podneva ispred prodavnice preko puta, i da ga je neki stariji čovek hranio;onda sam otišla u tu prodavnicu, i zamolila da stavim tu letke, ispred kase, žena je pristala bez problema, čak je i jedan za kasu zalepila.
u tom trenutku je ušao treći čovek, i rekao da potražim kod jedne žene koja tu hrani mace (kod koje sam inače već bila ranije), i odveo me do nje;
Ispostvilo se da je 15 minuta pre toga MAX tu bio, i klopao!!!!Tražile ga, tražile, po okolnim podrumima i garažama, i ta me žena odvede do druge koja mace hrani, u ulazu pored nas(!!!)
kaže;"Aaaaa, to je VAŠ mačak!!!Pa jutros je bio ovde, dala sam mu da jede, i hteo je da bije jednog mačka koji je takođe to hteo!"

Dala sam im (po) desetak letaka, za svaki slučaj, zbog broja telefona, i zamolila da ga, nekako već, namame, zgrabe, šta god, i pozovu me, tu ću biti za 1 minut!!!

I tako, do malopre sam sa klincima švrćkala po kraju, SVI već znaju da je NAMA mačak nestao, raspituju se i sl..Mislim da se definitivno krug oko njega sužava, i da je pitanje trenutka kada će nam se pridružiti!

I, naravno, red bi bio, da MAX proslavi svoj prvi rođendančić u svojoj kućici, 15-og maja...