IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

POSLEDNJA INFORMACIJA -7.4.2009-
BEBA JE NA MILJAKOVCU.
MOLIM VAS DA AKO IMATE NEKOGA TAMO GA OBAVESTITE O OVOME.VOZILI SMO SE MALOPRE PO MILJAKOVCU ALI IMA HILJADU MALIH PARKICA MADA NECEMO ODUSTAJATI.
ZNAMO I DA GA SHETA OKO SOLITERA NA BANJICI,TAKO DA JE VRLO MOGUCE DA ZHIVE NA MILJAKOVCU 3.DEVOJCHICA IMA 7GOD.

MOLIM VAS SVE KOJI ZNATE OSNOVNE SHKOLE NA MILJAKOVCU DA MI KAZHETE KOJE SU.

HVALA VAM PUNO

kontakt telefon ako imate informacije neke:
061 290 86 04

Osnovne skole su Ivo Andric i France Preshern.

Danas, 18.4.2009.godine, u naselju Filmski grad, ulica Ilije Stojadinovica, nestao je engleski seter, odaziva se na ime Atos, crno bele boje, cipovan je, star 10,5 meseci.
Krenuo je da pretrci ulicu i auto ga je zakacio i on je valjda od straha i soka odjurio ka crkvi u Filmskom gradu. Posle 4-5 sati potrage nismo uspeli da ga pronadjemo i saznamo nesto vise. Mislim da nije ozbiljnije povredjen jer je odjurio velikom brzinom.
Telefon na koji mozete javiti informaciju je 060/322-36-22 ili 064/222-36-22, Veljko i Jelena

Juce, 17.4.2009.godine, na Kosutnjaku (krug "Avala Filma"), nestao je ameriski staford terijer, zenka, odaziva se na ime MOIRA, oker-bele boje (bele grudi i bela "ogrlica"), cipovana, stara 15 meseci. Izuzetno je miroljubiva i voli da se mazi. Ostenila se u januaru 2009. godine te joj se samim tim telo jos uvek nije vratilo u normalu.
Juce i danas smo je trazili, medjutim potraga je do sada bila bezuspesna
Ukoliko je vidite, molimo Vas javite se na 064/64-17-358 i 064/64-03-506 Ljubica i Aleksandar

Danas, 18.4.2009.godine, u naselju Filmski grad, ulica Ilije Stojadinovica, nestao je engleski seter, odaziva se na ime Atos, crno bele boje, cipovan je, star 10,5 meseci.
Krenuo je da pretrci ulicu i auto ga je zakacio i on je valjda od straha i soka odjurio ka crkvi u Filmskom gradu. Posle 4-5 sati potrage nismo uspeli da ga pronadjemo i saznamo nesto vise. Mislim da nije ozbiljnije povredjen jer je odjurio velikom brzinom.
Telefon na koji mozete javiti informaciju je 060/322-36-22 ili 064/222-36-22, Veljko i Jelena

Ovaj pas je pronadjen, u ogrebotinama i ranama ali ziv i zdrav

Evo, ovo sam već postavila na temi o ruskim plavim,
pa evo i ovde, copy/paste, nisam ranije videla ovu temu:
Možda neće imati efekta, ali da probam:
U noći između 15-og i 16-og, nestao nam je ruski plavi mačak, 11 meseci star, odaziva se na ime MAX, i ima svetlo zelenu ogrlicu oko vrata.Mi živimo u bloku 29, u NBgd-u, tako da, verovatnoća je ili da je tu, ili u nekom od susednih blokova, za slučaj da ga neko nije "uzeo"...Ne bi me čudilo, jer, mlad mačak, negovan, rasan, sa ogrlicom, vidi se da nije ulični, tako da je vrlo moguće da ja je neko..udomio...
Ako neko, ko živi u ovom delu grada, vidi/nađe našeg mačka, molim da mi javi...Ćerka mi već tri dana (od kada je nestao), plače..
p.s.ima jedan, beli brk
Hvala.

Provela sam pola dana lepeći plakate po bloku, u ulazima, i na liftovima, u okolnim prodavnicama sam takođe zamolila da mi dopuste da makar par dana plakati budu i na što vidljivijem mestu.jer, činjenica, svi svakodnevno, makar jednom idu u kupovinu...Nisam baš svuda naišla na razumevanje...Međutim, razočarana sam što sam već narednog dana primetila da ljudi odlepljuju i bacaju u đubre, ne mogu da verujem da je slika nestale mace, baš tolika smetnja...

Poslednja izmena:
Bacaju i za kuce, ne brini, ja nemam iskustvo sa macama kad se izgube ali su na forumu B92 objavili za persiskog macka GEDA koji je nestao i nasli ga. Ljudi su napravili sajt www.nestao.com. Posetite ga, uclanite se, i vidite kako mogu da Vam pomognu. Ma vratice se macak sigurno. Sretno

Poslednja izmena od moderatora:
biljkana ja se izvinjavam ,da vas pitam,
jel s emeni cini samo,ili se vi obracate i savetujete i zelite da pronadju ljubimce samo onima koji traze rasne s pedigreom,kupljene za velike pare,s papirima i bla,bla?
vidim samo kad neko izgubi rasno vi kazete po nesto.
meni nijednom niste rekli npr za taj sajt da oglasim i ja moju viki.i ona im adusu!i ona je zivo bice.jel ona ne treba da se nadje.

bas me je pogodilo i uvredilo.bas mi je prvi put bilo krvo da mi je doslo da placem.
ona je tako mala i dobra.

jel s emeni cini samo,ili se vi obracate i savetujete i zelite da pronadju ljubimce samo onima koji traze rasne s pedigreom,kupljene za velike pare,s papirima i bla,bla?
meni nijednom niste rekli npr za taj sajt da oglasim i ja moju viki.i ona im adusu!i ona je zivo bice.jel ona ne treba da se nadje.

bas me je pogodilo i uvredilo.bas mi je prvi put bilo krvo da mi je doslo da placem.

Viki je dusa mala!!!! Onaj prelapi americki staford terijer, koji je nestao 17.04.2009. godine, je moja dusa mala!!!! Moja dusica koju jos uvek nisam pronasla :rida:

Evo ti adrese na kojima sam ja stavljala oglase:

Prvi oglas je otisao na www.balkankinology.net
Biljkana ga je prosledila na Krstaricu i na forum.b92.net
Drugi i treci oglas su otisli na www.zivotinjsko-carstvo.com i www.kucniljubimac.rs

Mozda su ti vec poznate ove adrese, ali.....
Ni jedan pas nije manje ili vise vredan!!! Kao sto rekoh svi su oni DUSE MALE i svaki od njih je neprocenjiv!!!!!

To nije tacno, mozda na krstarici nisam pisala, ali na balkankinology sam bas pitala jednu devojku za psa iz avatara dali ga je mozda izgubila jer jedan mi non stop dolazi ispred vrata. Pa ja kad idem ulicom i vozim samo u pse gledam. Ne znam bese li na krstaricu ili zivotinjski carstvo (sad ne radi taj sajt) apelovali su za spasavanje nekih psa iz Mirjeva pa sam komentarisala. Jesam li pre mesec dana molila udomljavanje cnog Huana iz Mirjeva. Na kraju krajeva nemam potreba da se pravdam nikome. Ja volim sve zivotinje, macke se plasim (kad sam bila mala macka me je unakazila po licu primala sam injekcije) pa opet ih ne mrzim i ne dam kerovima da ih jure.
Volim i golubove i vrabce i ribice i sve osim zmije, njih se bas patoloski plasim (ne ulazim ni u zoloskom vrtu da ih vidim)
A ako vidim Viki normalno da cu je pokupiti

Juce, 17.4.2009.godine, na Kosutnjaku (krug "Avala Filma"), nestao je ameriski staford terijer, zenka, odaziva se na ime MOIRA, oker-bele boje (bele grudi i bela "ogrlica"), cipovana, stara 15 meseci. Izuzetno je miroljubiva i voli da se mazi. Ostenila se u januaru 2009. godine te joj se samim tim telo jos uvek nije vratilo u normalu.
Juce i danas smo je trazili, medjutim potraga je do sada bila bezuspesna
Ukoliko je vidite, molimo Vas javite se na 064/64-17-358 i 064/64-03-506 Ljubica i Aleksandar

Moje dusice jos uvek nema :(

U opstoj potrazi za Pasom, danas sam nasao drugog zlatnog retrivera u dva dana :)))) juce jednog belog u parku kod topciderske zvezde, koji mi nije dozvolio da mu pridjem, ali je smazao sendvic koji sam mu ostavio i jutros jednog zlatnog u Uzickoj, jedno predivno stvorenje koje je jako licilo na mog Pasu...zamalo me nije drmnuo infarkt od uzbudjenja...ali nije bio on i ocajan sam zbog toga!!!!

Biljkana ga je uzela sa sobom, nije cipovan...MOLIM VAS ako ima neko ko moze da ga uzme, zasluzuje svu ljubav ovog sveta!!!!

Ja bih ga uzeo, ali jos uvek imam nadu da cu da nadjem Pasu, pa sa takva dva momka u stanu bi bio tezak zivot!!!

MOLIM VAS AKO IMATE BILO KAKVU INFORMACIJU O PASI JAVI TE MI!!!!

Toni 0645147553

P.S. Pasin broj cipa je 688050000405949

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    50 KB · Pregleda: 6

Back