mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
skroz je mala.nestala je kod zvezdinog stadiona.
ko god ih vidi nek ih uzme i ne pusta i nek zove na 063 85 41 248 ili
0612415 163
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POSLEDNJA INFORMACIJA -7.4.2009-
BEBA JE NA MILJAKOVCU.
MOLIM VAS DA AKO IMATE NEKOGA TAMO GA OBAVESTITE O OVOME.VOZILI SMO SE MALOPRE PO MILJAKOVCU ALI IMA HILJADU MALIH PARKICA MADA NECEMO ODUSTAJATI.
ZNAMO I DA GA SHETA OKO SOLITERA NA BANJICI,TAKO DA JE VRLO MOGUCE DA ZHIVE NA MILJAKOVCU 3.DEVOJCHICA IMA 7GOD.
MOLIM VAS SVE KOJI ZNATE OSNOVNE SHKOLE NA MILJAKOVCU DA MI KAZHETE KOJE SU.
HVALA VAM PUNO
kontakt telefon ako imate informacije neke:
061 290 86 04
Danas, 18.4.2009.godine, u naselju Filmski grad, ulica Ilije Stojadinovica, nestao je engleski seter, odaziva se na ime Atos, crno bele boje, cipovan je, star 10,5 meseci.
Krenuo je da pretrci ulicu i auto ga je zakacio i on je valjda od straha i soka odjurio ka crkvi u Filmskom gradu. Posle 4-5 sati potrage nismo uspeli da ga pronadjemo i saznamo nesto vise. Mislim da nije ozbiljnije povredjen jer je odjurio velikom brzinom.
Telefon na koji mozete javiti informaciju je 060/322-36-22 ili 064/222-36-22, Veljko i Jelena
biljkana ja se izvinjavam ,da vas pitam,
jel s emeni cini samo,ili se vi obracate i savetujete i zelite da pronadju ljubimce samo onima koji traze rasne s pedigreom,kupljene za velike pare,s papirima i bla,bla?
vidim samo kad neko izgubi rasno vi kazete po nesto.
meni nijednom niste rekli npr za taj sajt da oglasim i ja moju viki.i ona im adusu!i ona je zivo bice.jel ona ne treba da se nadje.
bas me je pogodilo i uvredilo.bas mi je prvi put bilo krvo da mi je doslo da placem.
ona je tako mala i dobra.
biljkana ja se izvinjavam ,da vas pitam,
jel s emeni cini samo,ili se vi obracate i savetujete i zelite da pronadju ljubimce samo onima koji traze rasne s pedigreom,kupljene za velike pare,s papirima i bla,bla?
vidim samo kad neko izgubi rasno vi kazete po nesto.
meni nijednom niste rekli npr za taj sajt da oglasim i ja moju viki.i ona im adusu!i ona je zivo bice.jel ona ne treba da se nadje.
bas me je pogodilo i uvredilo.bas mi je prvi put bilo krvo da mi je doslo da placem.
ona je tako mala i dobra.
Hvala mnogo na ovoj informaciji!Bacaju i za kuce, ne brini, ja nemam iskustvo sa macama kad se izgube ali su na forumu B92 objavili za persiskog macka GEDA koji je nestao i nasli ga. Ljudi su napravili sajt www.nestao.com. Posetite ga, uclanite se, i vidite kako mogu da Vam pomognu. Ma vratice se macak sigurno. Sretno
Izgubljen beli retriver na podrucju Jajinaca,odaziva se na ime Beni,poslednji put vidjen u blizini trznog centra na Banjici pre 3 dana ako neko ima bilo kakve informacije neka javi na 0642259132
Stavi kontakt telefon, objavila sam i na Balkankinology
Juce, 17.4.2009.godine, na Kosutnjaku (krug "Avala Filma"), nestao je ameriski staford terijer, zenka, odaziva se na ime MOIRA, oker-bele boje (bele grudi i bela "ogrlica"), cipovana, stara 15 meseci. Izuzetno je miroljubiva i voli da se mazi. Ostenila se u januaru 2009. godine te joj se samim tim telo jos uvek nije vratilo u normalu.
Juce i danas smo je trazili, medjutim potraga je do sada bila bezuspesna
Ukoliko je vidite, molimo Vas javite se na 064/64-17-358 i 064/64-03-506 Ljubica i Aleksandar