IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

FLOK PRONADJEN!!!
Jutros me je zatekao ovaj lep mail:
Lepo se nasetao. Nasli smo ga juce na Bezanijskoj kosi. Srecom tamo ga je zadrzala neka zenka dva-tri dana, inace bi on nastavio svoju avanturu. Zvali su nas neki ljudi koji su ga vodili kod veterinara, jer je imao infekciju oka. Videli su oglas na forumu, licio im je na Floka ali nisu verovali da je presao most i dosao cak tamo.
Mnogo smo srecni, presrecni i i .....srecni i presrecni..:)

PS Sav je oziljcima, sigurno se tukao sa savkom bandom, ali nije nista strasno. Zbog oziljaka koje je dobio na njusci pretpostavljamo da je on bio onaj pas sto pijace na Vidikovcu, tako da nam je i tu izmakao za dlaku.

Ljudi nadjen je haski u Pancevu,vec duze vreme luta na kotezu 2,svi ga vole ali niko nece da ga uzme,mislim da je pobegao ili sl,povredjen je.Umiljat je jako i ne ujeda,mislim da je dresiran,ja ne mogu da ga uzmem jer vec imam staforda a zivim u stanu.Ako je neko zainteresovan neka se javi na 013 311 436 unapred hvala.

Ljudi nadjen je muzjak haski u Pancevu,vec duze vreme luta na kotezu 2,svi ga vole ali niko nece da ga uzme,mislim da je pobegao ili sl,povredjen je.Umiljat je jako i ne ujeda,mislim da je dresiran,ja ne mogu da ga uzmem jer vec imam staforda a zivim u stanu.Ako je neko zainteresovan neka se javi na 013 311 436 unapred hvala.

Pronadjen Haski u Pancevu,star oko 10 meseci,muzhijak,ne zna se da li je chipovn,crno beli sa svetlo plavim ochima,umiljat i poslushan,izgleda vec izdresiran (sedi,lezi,daj shapu,kreni stani itd). Molim vas ako neko zheli da ga uzme,neka mi se javi,ja ga hranim i nazvala sam ga Oli :) i odaziva se :) jako mi je zhao shto ne mogu da ga uzmem,vec imam zhenku stafforda. Nadam se da ce neko udomiti Olija :) Hvala vam unapred. Jelena

Pronadjena zenka pekinezera crne boje. Ustvari zatekla sam je prekjuce ujutru u svom dvorishtu! Jako je umiljata i dobra, negovana, vidi se da je bila u porodici sa decom (jer se odlicno slaze sa mojom decicom) i da je voljena. Ne podnosi kamione!!!
Bilo bi pozeljno da se vlasnik shto pre javi jer se vidi da jako tuguje za nekim. Ili ako znate da je neko izgubio ovakvu zenkicu u Velikom Mokrom Lugu ili okolini javite se ovde na temi ili na pp........
P.s zlepila sam na kapiji da je pronadjen pekinezer ali se josh uvek niko nije pojavio. Mozda nije izgubljen u VMLugu nego negde dalje pa je nekako dospela ovamo.

Poslednja izmena:
Pronadjena zenka pekinezera crne boje. Ustvari zatekla sam je prekjuce ujutru u svom dvorishtu! Jako je umiljata i dobra, negovana, vidi se da je bila u porodici sa decom (jer se odlicno slaze sa mojom decicom) i da je voljena. Ne podnosi kamione!!!
Bilo bi pozeljno da se vlasnik shto pre javi jer se vidi da jako tuguje za nekim. Ili ako znate da je neko izgubio ovakvu zenkicu u Velikom Mokrom Lugu ili okolini javite se ovde na temi ili na pp........
P.s zlepila sam na kapiji da je pronadjen pekinezer ali se josh uvek niko nije pojavio. Mozda nije izgubljen u VMLugu nego negde dalje pa je nekako dospela ovamo.

Mozes li ga povesti kod veterinara da otcita cip (ako je cipovan). Najblizi ti je Stankovic u Bajdinu ulicu, mnogo je ljubazan covek, nece ti to naplatiti

Ne verujem da cu moci narednih par dana da je odvedem ali cu se potruditi da to shto pre uradim. A gde je Bajdina ? Da li je to u M.M.Lugu? Znam za vet. u Malom preko puta shkole Dudic?
U svakom slucaju bice joj lepo kod nas dok se ne vrati pravom vlasniku.
I meni je jednom davno nestao moj voljeni pas ali nije tada bilo ni interneta, a ljudi su mi se podsmevali shto sam trazila kucu danima. Nashla sam je sama posle 2,5 meseca kod zene koja ga je ukrala! Sada je lakshe naci psa i nadam se da ova zenkica nije ostavljena nego samo izgubljena i da ce uskoro otici kucici svojoj.:sad2:

Pronadjen Haski u Pancevu,star oko 10 meseci,muzhijak,ne zna se da li je chipovn,crno beli sa svetlo plavim ochima,umiljat i poslushan,izgleda vec izdresiran (sedi,lezi,daj shapu,kreni stani itd). Molim vas ako neko zheli da ga uzme,neka mi se javi,ja ga hranim i nazvala sam ga Oli :) i odaziva se :) jako mi je zhao shto ne mogu da ga uzmem,vec imam zhenku stafforda. Nadam se da ce neko udomiti Olija :) Hvala vam unapred. Jelena

да ли се одазива на Џокс?

Ne verujem da cu moci narednih par dana da je odvedem ali cu se potruditi da to shto pre uradim. A gde je Bajdina ? Da li je to u M.M.Lugu? Znam za vet. u Malom preko puta shkole Dudic?
U svakom slucaju bice joj lepo kod nas dok se ne vrati pravom vlasniku.
I meni je jednom davno nestao moj voljeni pas ali nije tada bilo ni interneta, a ljudi su mi se podsmevali shto sam trazila kucu danima. Nashla sam je sama posle 2,5 meseca kod zene koja ga je ukrala! Sada je lakshe naci psa i nadam se da ova zenkica nije ostavljena nego samo izgubljena i da ce uskoro otici kucici svojoj.:sad2:

U MMLugu onaj semafor kod pijace, krenes ka sationu Zvezda uzbrdo, sa tvoje strane kad dodjes na semafor desno pa posle 100m sa desne strane ima reklamu. Extra je covek.

Aha znam gdi je to. Hvala:)
P.S ovo ce nekom da izgleda suludo al ajde da probam:roll:.....Ovako- da nije neko mozda video dalmatinca pre jedno 3 god:lol: ili skorije u Zaklopaci ili okolini! Znam da je proshlo dosta vremena ali pas koga sam mnoogo volela je otrgnut iz mog zagrljaja i odveden tamo. Zenka je, odaziva se na ime Goa, izuzetno pametna, vesela (tj. loooda), sada ima 5 god,ima jednu crnu tufnu na levoj butki u obliku srca:heart:.( to joj je jedino specificno bilo u moru tufni) I dan danas sanjam da sam je nashla i da smo opet zajedno pa......joj nemogu vishe da objashnjavam ...:rida:

Aha znam gdi je to. Hvala:)
P.S ovo ce nekom da izgleda suludo al ajde da probam:roll:.....Ovako- da nije neko mozda video dalmatinca pre jedno 3 god:lol: ili skorije u Zaklopaci ili okolini! Znam da je proshlo dosta vremena ali pas koga sam mnoogo volela je otrgnut iz mog zagrljaja i odveden tamo. Zenka je, odaziva se na ime Goa, izuzetno pametna, vesela (tj. loooda), sada ima 5 god,ima jednu crnu tufnu na levoj butki u obliku srca:heart:.( to joj je jedino specificno bilo u moru tufni) I dan danas sanjam da sam je nashla i da smo opet zajedno pa......joj nemogu vishe da objashnjavam ...:rida:

Jesi li pratila forum za dalmatinca koji luta na Miljakovcu?
Pa je bio neki na Banjici?
Gde je Zaklopaca?

Početkom decembra na Miljakovcu 1, u starom delu, nestao pekinezer sjajno zlatne boje sa belom tufnom na glavi, grudima i belim šapicama, imao je na sebi crnu ogrlicu,odaziva se na ime Pekica i veoma jer druželjubiv prema ljudima, mikročipovan. Molimo ako imate bilo kakvu informaciju javite na broj telefona: 062 164 23 21

Već dva tri dana po blokovima 63, 64, 70, šeta vrlo mršav šarplaninac. Danas smo ga videli na šetalištu kod bloka 70. Pitom je, izgleda da kao da traži nekog.. Mada gazda ga očigledno nije baš lepo pazio, ili se davno izgubio, jer je ispod krzna kost i koža. Meni deluje dosta mlado (ali nisam neki stručnjak :rumenko:)

Nisam pratila jer nemam bash puno vremena , Godinam vec s vremena na vreme pogledam po netu i naravno za svakog dalmatica, koga vidim da luta pomislim da nije mozda Goa Neverujem Da bi Goa otishla u te krajeve grada, a da se ne vrati kuci Zaklopaca neznam tacno gde je ali je valjda posle Boleca, Vince itd.. znaci prema Smederevu.
A ova zenkica je zift-crna sa belim na grudima i belim 'soknicama'. Rekla bih da ima oko 2-3 godine i vec je (bar jednom) bila majka:D

~Marija~ je napisao:
Dana,4.4.2009 izmedju 16h i 21h na Dorcolu,oko bajlonijeve pijace,je izgubljen maltezer bele boje.
Odaziva se na ime Beba,oko vrata je imao crnu kozhnu ogrlicu sa srebrnim slovima- I ♥ U.
Mali je,ima 6 meseci.
Ispod ochiju je braonkasto,roze boje.

Molimo sve koji imaju neku informaciju da mi se obrate ovde ili na broj 061 290 86 04

poslednja vest je-
6.4.2009
Sinoc se javila osoba kod koje je kuche 90%.
Raspitivao se i prichao o njemu,po opisu smo zakljuchili da je Beba u pitanju.Bio je dogovor da se chujemo danas u 12.
Zvali smo,rekao je da pozovemo za pola sata jer uzima cerkicu iz shkole.
Zvali smo posle 45 min,nije se javljao...
ni posle 4,5og poziva.
Poslata mu je poruka sa molbom da odgovori na poziv shto pre,jer nam je teshko,imamo i devojchicu koja je totalno van sebe zbog nestanka kucheta.
Posle toga vishe nije bio dostupan....

Jedino shto smo mogli da skapiramo iz priche je da se kuche nalazi negde na Dorcolu...

Preklinjem vas sve koji znate ovu osobu ili chujete bilo shta o njemu da reagujete i kontaktirate nas odmah.

Hvala vam svima od srca

josh par detalja o kuchetu:

Mozhe se primetiti da mu je isechena dlaka blizu ochiju,par pramenchica...to je uradjeno da mu ne smeta ochima.I na zadnjem delu ili donjem delu ledja je malchice shishan jer se ulepio jednom prilikom.Ali to su neprimetni detalji.
Takodje mu na ogrlici,tachnije slovima,fale par cirkona...

https://www.facebook.com/group.php?gid=62002572543

postoji i grupa na facebook-u koja je skoro dostigla 5000 chlanova,budite deo nje ako ste korisnik FB i shirite vest dalje,da uvecamo shanse da ga nadjemo...

Hvala vam puno,od srca

Već dva tri dana po blokovima 63, 64, 70, šeta vrlo mršav šarplaninac. Danas smo ga videli na šetalištu kod bloka 70. Pitom je, izgleda da kao da traži nekog.. Mada gazda ga očigledno nije baš lepo pazio, ili se davno izgubio, jer je ispod krzna kost i koža. Meni deluje dosta mlado (ali nisam neki stručnjak :rumenko:)

Strasno, koliko ja volim sarplanince, znate li da sarplaninac poznaje samo jednog gazdu? JA sam odrasla uz njih, deda mi je bio majstor za sir na Bistri i pricao mi je o poduhvatima sarplaninaca i borbama sa vukovima i medvedima. Imala sam i jednog mesanca vuk-sarplaninac. Lepota

Ljudi nadjen je haski u Pancevu,vec duze vreme luta na kotezu 2,svi ga vole ali niko nece da ga uzme,mislim da je pobegao ili sl,povredjen je.Umiljat je jako i ne ujeda,mislim da je dresiran,ja ne mogu da ga uzmem jer vec imam staforda a zivim u stanu.Ako je neko zainteresovan neka se javi na 013 311 436 unapred hvala.

Na Balkankinology objavili da je haski iz Koteza nasla gazdu

Gazda od Pase je vecaras isao da vidi nadjenog retrivera, muzjak, sa prelepim pigmentom, velik, negovan i jako agresivan (ugrizao je coveka koji ga je pronasao da je isao na usivanje). Sutra ce ga slikati i postavice slike. Ima crvenu ogrlicu, misle da je za buve ali nije im dao da mu pridju da bi videli. I za svaki slucaj evo telefona 063364886

Gazda od Pase je vecaras isao da vidi nadjenog retrivera, muzjak, sa prelepim pigmentom, velik, negovan i jako agresivan (ugrizao je coveka koji ga je pronasao da je isao na usivanje). Sutra ce ga slikati i postavice slike. Ima crvenu ogrlicu, misle da je za buve ali nije im dao da mu pridju da bi videli. I za svaki slucaj evo telefona 063364886

Ljupka ga je jedva slikala

Back