biljkana
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
~Marija~ je napisao:
Dana,4.4.2009 izmedju 16h i 21h na Dorcolu,oko bajlonijeve pijace,je izgubljen maltezer bele boje.
Odaziva se na ime Beba,oko vrata je imao crnu kozhnu ogrlicu sa srebrnim slovima- I ♥ U.
Mali je,ima 6 meseci.
Ispod ochiju je braonkasto,roze boje.
Molimo sve koji imaju neku informaciju da mi se obrate ovde ili na broj 061 290 86 04
poslednja vest je-
6.4.2009
Sinoc se javila osoba kod koje je kuche 90%.
Raspitivao se i prichao o njemu,po opisu smo zakljuchili da je Beba u pitanju.Bio je dogovor da se chujemo danas u 12.
Zvali smo,rekao je da pozovemo za pola sata jer uzima cerkicu iz shkole.
Zvali smo posle 45 min,nije se javljao...
ni posle 4,5og poziva.
Poslata mu je poruka sa molbom da odgovori na poziv shto pre,jer nam je teshko,imamo i devojchicu koja je totalno van sebe zbog nestanka kucheta.
Posle toga vishe nije bio dostupan....
Jedino shto smo mogli da skapiramo iz priche je da se kuche nalazi negde na Dorcolu...
Preklinjem vas sve koji znate ovu osobu ili chujete bilo shta o njemu da reagujete i kontaktirate nas odmah.
Hvala vam svima od srca
josh par detalja o kuchetu:
Mozhe se primetiti da mu je isechena dlaka blizu ochiju,par pramenchica...to je uradjeno da mu ne smeta ochima.I na zadnjem delu ili donjem delu ledja je malchice shishan jer se ulepio jednom prilikom.Ali to su neprimetni detalji.
Takodje mu na ogrlici,tachnije slovima,fale par cirkona...
https://www.facebook.com/group.php?gid=62002572543
postoji i grupa na facebook-u koja je skoro dostigla 5000 chlanova,budite deo nje ako ste korisnik FB i shirite vest dalje,da uvecamo shanse da ga nadjemo...
Hvala vam puno,od srca
POSLEDNJA INFORMACIJA -7.4.2009-
BEBA JE NA MILJAKOVCU.
MOLIM VAS DA AKO IMATE NEKOGA TAMO GA OBAVESTITE O OVOME.VOZILI SMO SE MALOPRE PO MILJAKOVCU ALI IMA HILJADU MALIH PARKICA MADA NECEMO ODUSTAJATI.
ZNAMO I DA GA SHETA OKO SOLITERA NA BANJICI,TAKO DA JE VRLO MOGUCE DA ZHIVE NA MILJAKOVCU 3.DEVOJCHICA IMA 7GOD.
MOLIM VAS SVE KOJI ZNATE OSNOVNE SHKOLE NA MILJAKOVCU DA MI KAZHETE KOJE SU.
HVALA VAM PUNO
kontakt telefon ako imate informacije neke:
061 290 86 04

. Mislim da ona nije bila cipovana, ne zna da ide na povodcu tj. nikada ogrlicu nije imala
. Mislila sam ne da je poklonim, jer i nije moja vec da bude kod nekog ko ima vishe vremena, dok ne nadje svog vlasnika. Ako opet naidjem na nju vraticu je kod mene. Ali mislim da se nije izgubila nego je neko nju napustio tj. ostavio je kod mene u dvorishtu josh pre nedelju dana. Hvala svima, javicu se ako bude bilo neshto novo.
) kao i nesposobnosti da ga zadrzite unutar dvorista, nije tesko da se zakljuci da imam