IZGUBICEMO I EVROPU I SEVER KOSOVA

Spam tema, ali ajde, da analiziramo:

Naslov teme:
IZGUBICEMO I EVROPU I SEVER KOSOVA

Prvo, mi nismo 'dobili' Evropu, niti smo dobili severni deo Kosova i Metohije, niti smo na bilo koji nacini blizu (kao sto vladajuca koalicija jos uvek, komicno, pokusava da ns ubedi) clanstva u Evropskoj Uniji. Naprotiv - mi smo geografski deo evropskog kontinenta i to nam niko ne moze ni dati ni oduzeti, bas kao sto nicije pozivanje na 'realnosti' moze da nam oduzme pravo na deo nase zemlje. Pravo jaceg i njegova 'realnost na terenu' vlada do onog trenutka kada on prestaje da bude jaci; posle toga sledi necija druga 'realnost' i tako redom.

Objektivna istina je da nam je deo teritorije prisilno oduzet i da cemo to kad-tad vratiti; to se mozda ne svidja postavljacu teme, njegovim rezervnim klon-nalozima i njegovim idolima, ali to je tako i nikako drugacije. Zivite s time.

Spam tema, ali ajde, da analiziramo:

Prvo, mi nismo 'dobili' Evropu, niti smo dobili severni deo Kosova i Metohije, niti smo na bilo koji nacini blizu (kao sto vladajuca koalicija jos uvek, komicno, pokusava da ns ubedi) clanstva u Evropskoj Uniji. Naprotiv - mi smo geografski deo evropskog kontinenta i to nam niko ne moze ni dati ni oduzeti, bas kao sto nicije pozivanje na 'realnosti' moze da nam oduzme pravo na deo nase zemlje. Pravo jaceg i njegova 'realnost na terenu' vlada do onog trenutka kada on prestaje da bude jaci; posle toga sledi necija druga 'realnost' i tako redom.

Objektivna istina je da nam je deo teritorije prisilno oduzet i da cemo to kad-tad vratiti; to se mozda ne svidja postavljacu teme, njegovim rezervnim klon-nalozima i njegovim idolima, ali to je tako i nikako drugacije. Zivite s time.

ne budi bukvalista, izgubii bismo priliku za evropu.
nemam klon naloge a ni idole.
meni je tesko da zivim sa realnoscu, ali moram, a ti da li zivis sa pravom slikom, ne bih rekao

wahahhahahhahahahhahhaa, ne zasmejavaj me, ja postujem svoje pretke i svoje korene, ovo je istinski moja zemlja i moj grad, ja sam rodjen ovde kao i moja familija, a sta si ti zapitaj se.

sta sam ja? rodjena i zivela na kosmetu sve do 2005...borila se(bukvalno) sa svojim narodom,gladovala sa njima, prolazila kroz sve nedace...svoju decu krstila u manastiry decani na kosmetu, ucila ih pravim vrednostima u zivotu... 'oces jos?

Principality_of_Serbia_in_1878_EN.png

Evo sta fali?

da sam htela pobeci ucinila bih to pre 2005....

jednstavno sam otisla za svojim suprugom jer mi je porodica najvaznija u zivotu...

ipak sam cesto ovde, pomazem tom narodu koliko god mogu, sto se za neke ne moze reci, oni ne mogu kosmet ni na karti pronaci...

Bravo mala ! :ok: Srbija je postala leglo hrčaka, sami smo to dozvolili, ali popraviće se to.

Poslednja izmena:

Back