tako je, od tad smo vec izgubili i jedno i drugo i sa treba da se skoncentrisemo da izgubimo nesto trece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je, od tad smo vec izgubili i jedno i drugo i sa treba da se skoncentrisemo da izgubimo nesto trece

Kod nas dolaze Kinezi
Te vesti ne prolaze kao prve u dnevniku, ali samo gledaj. A oni nas ne uslovljavaju nicim. Samo je uslov da hocemo da radimo. I dok 'zuti' budu saradjivali sa Zutima - eto i sanse da se lepo prodje na izborima. Kinezi imaju pare za sve sto mi mozemo da isprojektujemo
Malo ce obozavaoci Rusa da budu razocarani, mozda ce i neko od obozavaoca EU da se buni - ali Kina stize![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/279892/Izgubicemo-i-EU-i---sever-Kosova
stvarno vidim samo jednu stranku koja ima plan, a ako nastavimo ovako izgubicemo sve, kao sto smo propustii mnogo prilika do sad, ne slusajuci vizionare koji misle dalje i kooji su ispred svog vremena, i za kooje shvatimo kasno da su u pravu, tako cemo i sad postupiti nesavesno prema svojoj buducnosti.
Hocete li to dozvoliti ponovo?
Čedomir Jovanović, lider LDP, upozorava da „ustajemo od stola koji je naša jedina prilika da uradimo nešto racionalno“.
Najbolje je da legalnom revolucijom dovedete na vlast LDP Čedu!
Kako?Tadic kaze i Kosovo i Evropa.
Neko laze.

pa sta ti mislis o cemu je tu rec?Kako?Tadic kaze i Kosovo i Evropa.
Neko laze.
ma terasko laze...on je to nesto pogresno razumeo...![]()
nisam ja bez tepiha ostao, tepih je na usavrsavanju trenutnoOd kako je ostao bez tepiha
ne mogu da ga prepoznam.
pa sta ti mislis o cemu je tu rec?
kako ste smesni vi sto gledate samo crno belooBez evrope moze nam biti samo jos bolje, evo Grci ce prvi da beze iz te zlocinacke unije.
ne, taj plan je resenje i nesto najlepse i najispravnije za SVE srbeTaj plan koji ima jedna stranka
crtan je i pisan van Srbije a on
znaci izdaja i kapitulacija.
nisam ja bez tepiha ostao, tepih je na usavrsavanju trenutno
Nesto si konfuzanhttp://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/279892/Izgubicemo-i-EU-i---sever-Kosova
stvarno vidim samo jednu stranku koja ima plan, a ako nastavimo ovako izgubicemo sve, kao sto smo propustii mnogo prilika do sad, ne slusajuci vizionare koji misle dalje i kooji su ispred svog vremena, i za kooje shvatimo kasno da su u pravu, tako cemo i sad postupiti nesavesno prema svojoj buducnosti.
aj malo konkretnije
canak ne moze da bude tuAko sam shvatio dobro na njemu ce
biti jos tri lika:Vuk,Canak i Korac.
Cvor do cvora ili moj do moga.
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/279892/Izgubicemo-i-EU-i---sever-Kosova
Nemamo ni jedno ni drugo, a u svet gologuzi ne mozemo.