Izdajnici iz DSS-a bi da nas vrate u 90-te!

Nikada ne opravdavam jedan zločim drugim zločinom, kao što ti to radiš. Zato kažem da zamenjuješ teze. Zločin NATO pakta nad jugoslovenskim narodom je jedno, a zločin koji su počinili naši zločinci ima drugu dimenziju. Ali, ako ne razumeš, ja zaista ne mogu da ti pomognem, žao mi je.
Probaj da pomogneš sebi.
Presuda Milanoviću je čist politički akt i zamena teze. Trebalo je osuditi Miloševićevog direktora omraženog RTS-a, a istovremeno amnestirati prave ubice.
S druge strane, izostala je tužba protiv Milanovićevih privrednih prestupa i zloupotrebe službenog položaja.

Dalje, kakve blage veze Milanović ima sa današnjom vladom i njenim premijerom? Ko ovde menja teze? Ko je lud a ko zbunjen?

Pa nisam jedina, ali pripadam onoj polovini srpske populacije, koja to pamti. A na vama kao da je stvarno izvršena lobotomija, kad uopšte možete da dozvolite sebi da na glasačkom listiću zaokružite iste one političke stranke koje su dale sve od sebe da se "dese" devedesete, ili ove koje su tada bile neka vajna "opozicija", a sada duvaju u istu tikvu sa radikalima.

Kažeš, ne može da se vrati????? Kako ti to znaš, molim te? Vračaš ili.....?:confused: Može da se vrati, može i te kako. Samo napred, videćete kako može da se vrati.

Kao prvo ja ne glasam uopshte,to shto ne padam na priche za debile ne znachi da podrzavam suprotnu opciju od tvoje.Utuvite to vec jednom sebi u vugla svi vi koji prozivate na toj osnovi.
A ti recimo mislish da u onoj politichkoj situaciji pochetkom 90-tih sankcija i svega posle ne bi bilo da je recimo nekim nenormalnim sluchajem na vlasti mogao da bude Djindjic?
Znash li ti uopshte zashto su nama uveli sankcije?
Ili mislish da bi Djindjic ma kakav bio pustio Bosanske Srbe da ih balije&ustashe pojedu uz americhku logistiku pre isteka 93.?
To shto smo mi pukli sa sankcijama desilo bi se u svim solucijama sem totalne kapitulacije u startu-lako je danas oprdeti i biti pametan "shta bi bilo kad bi bilo""ali probaj malo da se setish tog vremena i kakve su sve svinjarije radjene-razyebati Srbe je bio vishi geo politichki cilj pa bilo ovde i Majka Tereza na vlasti.Ono shto se za vreme sankcija desilo bio je "samo"sluchaj crvene bande koja je iskoristila priliku da se obogati preko svake mere razuma.Mislish da su se danashnje "demokrate" na vlasti nashle u takvoj situaciji izolovane zemlje da ne bi isto postupili i iskoristili priliku z apiramidalne banke dafine itd.?Ja mislim iz prakse zadnjih 8 godina da bi bili i gori od Socijalista tog perioda kad i sad ovoliko kradu.

Stilska ili ne, ti izvoli i pokušaj objasniti kako to zamišljaš da je moguće postati 18 godina mlađi, a ne koristiti vremensku mašinu...

Videćeš s Koštunicom kao premijerom i radikalima u vladi kako izgleda "vremenska mašina". "Sve je isto samo njega nema", reče neko.

Uživaj i čekaj "vremensku mašinu". Samo, nemoj posle da kukaš. Pametna izreka odavno postoji: "Pazi šta želiš, može i da ti se ostvari".;)

Kao prvo ja ne glasam uopshte,to shto ne padam na priche za debile ne znachi da podrzavam suprotnu opciju od tvoje.Utuvite to vec jednom sebi u vugla svi vi koji prozivate na toj osnovi.
A ti recimo mislish da u onoj politichkoj situaciji pochetkom 90-tih sankcija i svega posle ne bi bilo da je recimo nekim nenormalnim sluchajem na vlasti mogao da bude Djindjic?
Ili mislish da bi Djindjic ma kakav bio pustio Bosanske Srbe da ih balije&ustashe pojedu uz americhku logistiku pre isteka 93.?
To shto smo mi pukli sa sankcijama desilo bi se u svim solucijama sem totalne kapitulacije u startu-lako je danas oprdeti i biti pametan "shta bi bilo kad bi bilo""ali probaj malo da se setish tog vremena i kakve su sve svinjarije radjene-razyebati Srbe je bio vishi geo politichki cilj pa bilo ovde i Majka Tereza na vlasti.Ono shto se za vreme sankcija desilo bio je "samo"sluchaj crvene bande koja je iskoristila priliku da se obogati preko svake mere razuma.Mislish da su se danashnje "demokrate" na vlasti nashle u takvoj situaciji izolovane zemlje da ne bi isto postupili i iskoristili priliku z apiramidalne banke dafine itd.?Ja mislim iz prakse zadnjih 8 godina da bi bili i gori od Socijalista tog perioda kad i sad ovoliko kradu.

upravo tako. sankcije su bile neizbezne.

svaka vlast u srbiji bi po defaultu popila sankcije zbog podrzavanja srba u bosni i hrvatskoj.

sankcije ne bi dobila jedino izdajnicka vlast al u tom slucaju srbi bi bili poklani gore nego u drugom svetskom ratu.

e vidis ja sam isto trpeo te sankcije ali ne zalim jer sam znao zbog cega to radim.

a radio sam to zbog SRPSTVA I SRBIJE .

sad sto su neki iskoristili taj period da se obogate to je njihov krst. ja nisam.

Videćeš s Koštunicom kao premijerom i radikalima u vladi kako izgleda "vremenska mašina". "Sve je isto samo njega nema", reče neko.

Uživaj i čekaj "vremensku mašinu". Samo, nemoj posle da kukaš. Pametna izreka odavno postoji: "Pazi šta želiš, može i da ti se ostvari".;)
Sada opet zamena teza, a rekla si da nećeš.

Ja prizivam, čekam i želim vremensku mašinu? Ja pričam o povratku u 90-te?

E, ovaj deo o krađama si zaboravio. Ipak - amnezija u nekom delu.:D

A te pretpostavke tipa šta bi bilo kad bi bilo, ne uzimam za ozbiljno. Šta bi bilo da je umesto Miloševića na vlasti bio Tadić ili bilo ko drugi, nije predmet mog interesovanja. Bio je Milošević, potpomognut radikalima i meni je to dovoljno.

A nikome nije chudno recimo shto posle 5.Oktobra niko od tih lopova shto su krali za vreme"mrachnih 90-tih"nijer osudjen?
Niko o tome ne pricha vishe...
Zashto?
Ni jedan jedini lopov SPS-a nije se nashao iza reshetaka.
Nema dokaza?
Kriv Koshtunica?
Nisu krivi?:lol:
Pa ko je sve ono beshe bio ministar pravde posle 5.Oktobra?
I shto je najcrnje sad taj bivshi ministar najvishe pljuje po pravosudju,izlgeda ne kapira od onolike nosine da pljuje svoj"lep" lik u ogledalu.:lol:
I da se vrati"mrak 90-tih" "demokrate" su tome najvishe doprinele jer su svojim blejanjem i ne kaznjavanjem nikoga za 8 godina pokazale da tako neshto u Srbiji kao 90-te moze da prodje a da niko za to ne bude kaznjen.Zashto se ne bi vratilo?

1981/82. sam bio mali, znam za 50-te čoldice.

I kćerka a i ona njegova debečla ženturača što je u dnevniku 2 RTS 90-tih 70% građana nazivala stranim plaćenicima i domaćim izdajnicima. "Strani plaćenici i domaći izdajnici" radili za platice od 50 DM; a ona kao patriJota imala platu 3500 DM.

A kako smo 5. oktobra 2000. obrisali prozore na RTS-u sa Milanovićem. Da ne beše Milana St Protića ne bi ni doživeo robiju.

A nikome nije chudno recimo shto posle 5.Oktobra niko od tih lopova shto su krali za vreme"mrachnih 90-tih"nijer osudjen?
Niko o tome ne pricha vishe...
Zashto?
Ni jedan jedini lopov SPS-a nije se nashao iza reshetaka.
Nema dokaza?
Kriv Koshtunica?
Nisu krivi?:lol:
Pa ko je sve ono beshe bio ministar pravde posle 5.Oktobra?
I shto je najcrnje sad taj bivshi ministar najvishe pljuje po pravosudju,izlgeda ne kapira od onolike nosine da pljuje svoj"lep" lik u ogledalu.:lol:
I da se vrati"mrak 90-tih" "demokrate" su tome najvishe doprinele jer su svojim blejanjem i ne kaznjavanjem nikoga za 8 godina pokazale da tako neshto u Srbiji kao 90-te moze da prodje a da niko za to ne bude kaznjen.Zashto se ne bi vratilo?

I ti svasta pricas i pitas.
Pa mi smo iz 1970 odmah presli u 1990.
Ostale god. su nesecamo se.
E ...letovanja,vikendice,placeno skolstvo....

E, ovaj deo o krađama si zaboravio. Ipak - amnezija u nekom delu.:D

A te pretpostavke tipa šta bi bilo kad bi bilo, ne uzimam za ozbiljno. Šta bi bilo da je umesto Miloševića na vlasti bio Tadić ili bilo ko drugi, nije predmet mog interesovanja. Bio je Milošević, potpomognut radikalima i meni je to dovoljno.

Poenta moje priche je da sankcije nisu bile proizvod Miloshevica,on ih svakako nije zeleo ne zato shto je mnogo dobar nego zato shto je,kao i ovi sada zeleo da se odrzi na vlasti.
Sankcije su nama uvedene iz nekih drugih razloga,jer je tada bio rat u kome je zxapad sasvim brutalno i otvoreno stao na strasnu suprotnu nashoj.A mi smo mogli ili da sve Srbe preko Drine pustimo niz vodu ili pomognemo i popijemo sankcije.Miloshevic isto tako nije ni pomagao jer je bio neki patriJota nego jer je morao da ga ovaj narod ne bi najurio motkom-opet isto samo radi samoodrzanja.Sankcije niko ne moze da ti uvede danas jer su sasvim drugachije spoljnopolitichke okolnosti-sankcije su tada bile sredstvo politichkog pritiska da se SR Jugioslavija ubedi da popusti,tada smo i ekonomski i vojno bili kolko-tolko jaki uu odnosu na danas,pa su morali ciljeve da postizu sankcijama,sada im to nije potrebno jer su nam ruiniranu ekonomiju pokupovali u bescenje a vojsku je "reforma" unishtila-nema razloga da nam uviode sankcije jer sve shto im treba mogu da postignu i bez njih.

Jesi ti kršten? Gde se o takvim stvarima govori za novine? Šta pričaš?:confused::mad:

daj kakvi ste bre vas dve demagozi.

pa to bi bio sigurno argument na sudjenju i roditelji pobijenih radnika sigurno to ne bi zaboravili da istaknu makar 100 puta . pratio sam to "sudjenje" i nigde tako nesto nije receno sto znaci da pomenuta gospodjica debelo i masno - laze.

Samo da vas podsetim malo.

Ko ono pre negde reče "vladaćemo Srbijom uz pomoć manjina" ?

E pa to je lepa izjava za neku mirnu,srećnu i prosperitetnu državu što Srbija danas nije.

I tom istom jasno je da nema više podršku 50% Srba u državi Srbiji pa otuda i takva izjava.Ono što je loše po njega to je da taj procenat svakog dana neminovno i drastično opada a ide u korist druge strane.

Hteli vi pojedinci to da priznate ili ne Srbi se polako ali sigurno osvešćuju i bude iz začaranog sna.

Sada kad pogledam ovde na forumu ko je protiv promena dolazim do samo jednog zaključka :
hrvati,muslimani,šiptari (najčešće iz svojih matičnih država) i nažalost po neki srbin.
Postavlja se ligičan zaključak zašto !
Za ove prve to je sasvim razumljivo ali zašto po neki srbin?
Tražim da mi taj po neki srbin to objasni.

E sada bi te srbe još samo jedno zapitao :
Da li vi primećujete da se slažete samo sa našim vekovnim neprijateljima?

Samo ću da dodam da će te na kraju da se nađete ni tamo ni ovamo.Na ničijoj zemlji.
Takvi nikom netrebaju.Nama pogotovo.Ovi drugi će vas koristiti samo dok imaju interesa a posle toga pustiće vas niz vodu.

Back