ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Profesor Cavoski je uvek uz narod, Srbiju i pravdu. Nije on clan Dveri, odbio je da bude na listi ali ide u kampanju po gradovima. Vecina ljudi koji su uz Dveri su takvi. To je ono sto nikako ne ide u glavu stranackim vojnicima na Krsti. Oni ne veruju da ja npr., ne da nemam nikakvu vajdu od njih, vec svaki mesec, umesto RTS-u, uplacujem 500 dinara slobodnom radiju Snaga naroda.

Pa evroslinavci su dresirani da sline samo na evre. Mnogo toga oni ne razumeju.

Profesor Cavoski je uvek uz narod, Srbiju i pravdu. Nije on clan Dveri, odbio je da bude na listi ali ide u kampanju po gradovima. Vecina ljudi koji su uz Dveri su takvi. To je ono sto nikako ne ide u glavu stranackim vojnicima na Krsti. Oni ne veruju da ja npr., ne da nemam nikakvu vajdu od njih, vec svaki mesec, umesto RTS-u, uplacujem 500 dinara slobodnom radiju Snaga naroda.

A kad ćete vi slobodne patriote, darodavci, da shvatite da nema ništa od politike i da krenete s puškama u šumu ? I vi čekate proleće ? :lol:

Pa sto gmizete za njim onda?

Za njim ? Ne, on gmiže za Vučićem. Ne može bez televizije, gostovanja, priče na engleskom :lol:

Lično, ne znam zašto je takvo govedo trebalo SNS-u ... To je neka mesijanska Vučićeva ideja da okupi "najširu koaliciju", a koji će mu koalicija kad može sam da vlada. :lol:

- - - - - - - - - -

ај да урадиш један абдејт за бабу Милицу :),

објасни ми ово с изразом вратари, нисам у току ..

Objasniće ti ovi drugi mangupi, inteligencija vratarska. ;)

p.s. odoh napolje da izduvanim jednu, za 10 min sam opet tu.

Za njim ? Ne, on gmiže za Vučićem. Ne može bez televizije, gostovanja, priče na engleskom :lol:

Lično, ne znam zašto je takvo govedo trebalo SNS-u ... To je neka mesijanska Vučićeva ideja da okupi "najširu koaliciju", a koji će mu koalicija kad može sam da vlada. :lol:

Ovo je trebalo dočekati, iznošenje svake kritike na račun Vučića od strane njegovih, pa makar i najmanje, ravno je mogućnosti da asteroid udari sedam devetina dok puši :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa da vas uvuce u NATO. Zato vam treba Vuk Draskovic.

Znas kako se kaze: Vucic ne pada daleko od Vuka.

Uzivam u postovima kolega SNS na zadatku. Sto veci argument im se postavi, to oni pokazuju vecu blamazu pisanjem nebuloza tipa "sto vucaraju matorog coveka". Oni nikako ne mogu da shvate da postoje ljudi van materijalnih interesa tj. kojima su neke druge vrednosti iznad materijalnih. Ali, mene to i ne cudi vise imajuci u vidu kakve su sve vrednosti izdali prodajuci se.

Evo samo delic:

- - - - - - - - - -

Ti meni nisi hteo da objasniš šta sam te pitala, ali da razjasnim ja tebi tvoju dilemu.

Vučiću treba najšira koalicija koju može da okupi jer ima nalog da promeni USTAV SRBIJE.

To mu je uslov sa kojim su ga pustili da arči pare na izbore. :rtfm:

Ovo je trebalo dočekati, iznošenje svake kritike na račun Vučića od strane njegovih, pa makar i najmanje, ravno je mogućnosti da asteroid udari sedam devetina dok puši :mrgreen:

A kritika je ko tinejdžer kad kaže neću debele čarape, toplo je napolju .. :roll:

- - - - - - - - - -

I uvuce Srbiju u NATO.

Čini mi se da ovo nije stvar koju kriju od naroda.
Ovaj jadni narod više ne zna ni gde mu je doope, a gde glava od silinih vrteški i laži.

Bosko Obradovic na celu! :ok:

DVERI RTS.jpg

ni jedan odgovor na ovo, ajmo nazadnjaci, ajmo socijalisti, ajmo grobaru, postavljacu dok mi ne odgovorite jel ovo lici na ljude ili lopurde, lazove i probisvete

mozemo da pricamo koliko hocemo, ali nema jaceg argumenta od snimka, sve govori.

Srbijo probudi se

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back